"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 845
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Да се образоваме малко за мултипления меланом...
Меланом е рак на кожата Blush ...

# 646
Ако има сватба, ще го видим.
Нямам и грам съмнение, че нещата ще бъдат точно така, както ги планира Захариева  Grinning.

И роклята на Биляна, явно тя я избирала. Хич не ми харесва.

П.П. Да, грешка е. Макар, че и от него се умира. Дори по-бързо. Sad

# 647

Нарича се миелом, а не меланом. Това са две различни злокачествени заболявания. Мултипленият миелом е много тежко заболяване, свързано с кръвта, но засяга различни органи (мозък, бъбреци, гръбначен стълб и други). Лекува се чрез трансплантация на хемопоетични стволови клетки, но често дават рецидви. В общи линии е много къса клечка.

# 648
Да, бе, знам, и по-млади от баба ми познати изтеглиха късата клечка... Cry

# 649
  • Ню Йорк
Някой тук беше познал, че ще накарат Калин да си направи нова спермограма в болницата. 100% маман ще се погрижи тя да е като на кон за разплод Wink

# 650
Някой тук беше познал, че ще накарат Калин да си направи нова спермограма в болницата. 100% маман ще се погрижи тя да е като на кон за разплод Wink
Казах аз, казах!   Mr. Green
Казвам и че ще заминат за Турция да лекуват старчето Василев и Биляна, не знам как така двамата, но го предчувствам и там ще има..... Mr. Green Heart Eyes

# 651
  • гр. Варна
Явно Биляна е казала, че иска да се жени е предния епизод  Mr. Green Laughing

Много ми е интересно Захариев как ще обясни на Захариева, че е подарил колата на стажантката  Thinking

# 652
Да, бе, знам, и по-млади от баба ми познати изтеглиха късата клечка... Cry

Съжалявам.

Между другото, докторът изглежда много свеж и добре за човек с такава диагноза.
Аз да споделя друго, понеже съм юрист, с практика изцяло в областта на медицинското право. Такива ужасни юридически грешки допускат във филма, че чак писах на един приятел, който им е медицински консултант да им каже да си проверяват нещата поне малко. Много фрапиращи грешки. Най-голямата щуротия беше това, че при лекарска грешка се събирала комисия в болницата, която решава ДАЛИ и КАКВИ документи да даде на следователя. Първо, от години вече подобни престъпления не се разследват от следователи, а от разследващи полицаи. И няма как при разследване болницата да преценява какво и дали да дава на разследващия орган.
Голяма глупост беше и израза, че ще им вземат нивото на компетентност на болницата. Такова нещо няма. Има нива на компетентност на отделенията/клиниките.
Сигурно на вас ще ви се стори, че издребнявам, ама мен много ме дразнят такива недоглеждания.

# 653
  • Разпиляна във въображението

Той пък трябва да е адски тъп, че да го повярва. На негово място ще отида при приятелчето ми доктор и ще го завра.... Да прави веднага трета

# 654
Това да беше проблема с недоглеждането само.... Както някой загрижен за свободното ни времв се изрази, никой не ни кара да гледаме сериала. Да викаме колко е прекрасен с хилядите си недомислици, само защото "made in Bulgaria"!

# 655
  • Ню Йорк

Той пък трябва да е адски тъп, че да го повярва. На негово място ще отида при приятелчето ми доктор и ще го завра.... Да прави веднага трета

Между другото това се прави доста често, даже на мой близък му направиха фалшива спермограма по негово настояване.

# 656
Сигурно на вас ще ви се стори, че издребнявам, ама мен много ме дразнят такива недоглеждания.
Оо, и аз се вглеждам в многото недомислия.
Последно се сетих, че на ни едно секцио не присъстваше анестезиолог, явно на никого не му е направило впечатление. Като се роди синът ми, анестезиологът беше до главата ми през цялото време и си играеше с косата ми, която е невъзможна за събиране в бонето (много готина докторка, познавах я от преди секциото). Плямпахме си с целия екип щуротии, весело беше Laughing .
Но и те ме познават, де.
Мариш, интересно ми е чета това, което е по твоята част, защото от това грам не отбирам. bouquet

Изобщо, няма лошо да се вглеждаме в детайлите, защо не, интересни са ми различните гледни точки.

# 657
  • ES
...
Между другото това се прави доста често, даже на мой близък му направиха фалшива спермограма по негово настояване.
Че е стерилен или, е не  е  Laughing

Е, оня му каза, че не е сигурно и могат да се повторят изследванията, върза гащи той  Wink

# 658
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ауууу,ужасни сте,ама в хубавия смисъл на думата.
Идвам да чета за TWD,гледам тази тема - 40 стр за 5 дни Shocked Прочетох за филма и докато се усетя,съм вече на 4-ти епизод.

Харесва ми - лек филм,добри актьори.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 06:50 от Beautyholicа

# 659
  • София
Генадиев продължава да ми пада в очите с това "Да ми върнеш услугата..."
Очаквах да му каже нещо по-лично - като например "Камбуров, направи го, все едно това е моето дете...".
Той точно това му каза и вървеше горе-долу окей, докато не изтърси това за услугата. ooooh! Но, все пак, Генадиев не знае май за болестта на Камбуров, а и Камбуров нищо не каза - само, че си имал причина да не иска да оперира бебето. Rolling Eyes

Кръстева продължава да трупа актив в моята класация  Grinning.
И ми хареса как Камбуров я похвали на няколко пъти за бързите реакции с бебето на Романова. Peace Peace

Казах аз, казах!   Mr. Green
Казвам и че ще заминат за Турция да лекуват старчето Василев и Биляна, не знам как така двамата, но го предчувствам и там ще има..... Mr. Green Heart Eyes
Айде, и този сериал отиде в Истанбул. Любим град ми е, ама в достатъчно сериали гледаме Босфора... hahaha hahaha Но иначе, добра идея за... Whistling Grinning

Харесва ми - лек филм,добри актьори.
Защото си на 4-та серия. И аз в началото го смятах за що-годе "лек". В последните епизоди е всичко друго, но не и "лек". hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт