KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 75

• 48 104
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Не се сетих кой е Haluk Bilginer, но гугъл ми помогна - игра във втори сезон на ЕЗЕЛ Grinning

# 676
Не се сетих кой е Haluk Bilginer, но гугъл ми помогна - игра във втори сезон на ЕЗЕЛ Grinning

Той е много добър актьор. Говореше се, че и в ЧИ ще участва. Гаджета са със Зерин Текиндор.

# 677
Здравейте, момичета!  Hug
Благодаря за споделените снимки и интересни новини. bouquet
Аз да си кажа, че чакам с по-голям интерес игралния филм с Халит
отколкото сериала. Joy
Не мога да си намеря след КД дизи, което да ме грабне и това си е.  Grinning
Ще се радвам разбира се на всеки проект, в който участва Халит,
а най-много се радвам на такива снимки.  Grinning

Хубав ден на всички!  Hug  Heart Eyes

# 678

Аз да си кажа, че чакам с по-голям интерес игралния филм с Халит
отколкото сериала. Joy

Но сериалът сигурно ще тръгне преди да се появи филмът.  Grinning Grinning

Аз затова не харесвам филмите, защото много се чака.

# 679
Не само, че се чака, но половината филм излиза на рекламни клипове, снимки и трейлъри от прод. фирма, накрая се оказва, че тръпката си я преживял, докато чакаш, особено с това следене на всичко, което се пусне...

На мен честно казано ми се гледа вече нещо и искам сериалът да си струва. КД имаше адски много кусури, да не говорим за драмата, за отказването на Махир от Фериде и т.н., което си беше абсолютно сценаристки врътки и безумия, както и много други моменти с Бидоня и кой ли не, особено онези жълти, бели и църни тигри дето ги набутаха да тровят живота на Махирко, но поне знаех, че в понеделник вечер/ и то без пропуск/ имах два часа време, в което не мислех за друго и гледах на екран Берг.
Пък и така както върви патроните скоро няма да се завърнат.

# 680
                 Една статия за Селма. Засечена е от журналисти, докато пазарува. Grinning
                       Варна, би ли  погледнала какво е споделила тя с тях. Praynig Heart Eyes

http://www.sabah.com.tr/magazin/2016/05/04/selma-ergec-annelik-muhtesem-bir-duygu

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 16:03 от HELEN60

# 681
                Една статия за Селма. Засечена е от журналисти, докато пазарува. Grinning
                       Варна, би ли  погледнала какво е споделила тя с тях. Praynig Heart Eyes

Казала е: "Да бъдеш майка е прекрасно чувство. Когато за първи път взех дъщеря ми в ръцете си, не  можах да сдържа сълзите си."

----------------------

И аз искам вече да тръгне някакъв проект. Разбрах, че не участват ли актьори, които на мен са ми любими, ми е много слаба мотивацията да седна и да загледам нещо. Трябва да е страхотен сюжетът на един сериал, за да го следя, ако в него няма актьори, които на мен са ми слабост. А точно сюжетите са им слабото място на дизитата в момента.

Най-голяма е вероятността Халит да се върне на екран.

Берг сякаш няма нагласа за това. Иска да си почива.

Кенан също май не се готви за сериал. Чу се нещо за филм, но после всичко утихна.

Говоря за септември. Но от известно време сериали стартират по всяко време,  така че може те да се ангажират с нещо на по-късен етап.

Една хубава снимка на Джансу. Май пак е на някое екзотично място по света.

# 682
                                               Варна, Благодаря! Heart Eyes

# 683

Още снимки от подписването на Таркан.

Явно не са официални, защото не са много чисти.

На първата са родителите на булката.

Свидетели са били приятелка на Пънар от детството и зетят на Таркан.

Скрит текст:

# 684
Аз пък много я харесвам(нея, не Еда), има едно студено излъчване, като ледена царкиня. И добре се справя.

Точно! И на мен така!    newsm10

# 685
                     От 02.05./2016, Джихангир - кафето Grinning

# 686
Добра вечер!  wavey

Фунда на страниците на списание  Milliyet Sanat

...и Ръза за ELELE

http://www.mansetoku.com.tr/ozge-ozpirincci-ve-engin-altan-duzya … acak-15656-haberi

А на русият Енгин и бившето му гадже Йозге Йозпиринчи щяло да им се наложи да се срещнат заедно със сегашните си половинки на сватбеното тържество на приятелите им Кенан и Синем.

# 687
Здравейте! HugМного новини, много снимки! Благодаря! Какви телефони? Аз телефон не виждам. Чакам сватбата и много,ама много снимки, може и някое видео! Praynig Чакам и сериал с него!!! Praynig  Embarassed

love001 love001 love001https://www.youtube.com/watch?v=tEX3K3tgbms&feature=share

# 688
На страницата на Ай Япъм. Езел и Рамиз дайъ : "Това са правилата на живота,племеннико!..."

Сложили са и епизод 4 - цял...но аз открих само фрагманите и малко от притчите на вуйчото  Heart Eyes

...Това са правилата на живота , племеннико
Колкото и далече да отидеш, накрая се връщаш там откъдето си тръгнал
Колкото и да си се променил
Връщаш се там, където си бил щастлив
Опитваш се да бъдеш вежлив
Но не мошеш да накараш звяра в теб да замълчи
Където и да отидеш, помни едно
Някой ден всеки се завръща у дома....

.........................................................

...Не е лесно да се промениш
Но понякога е по-трудно да останеш същият
Животът така те затиска, че можеш да се пръснеш както си седиш
Понякога болката е толкова силна
И мислиш, че тя те е променила
Казваш си, сега мога да направя всичко...

# 689
Praynig Чакам и сериал с него!!! Praynig  Embarassed

Пипи  Hug за сериал май ще трябва да почакаме  догодина  Grinning На мене ми се дава таз година сватба и игрален филм , дизитата са брадва  Joy

Общи условия

Активация на акаунт