KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 75

• 48 110
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

Ами така казаха хората.  Grinning

Да не мислите, че на мен ми се иска да я гледам до Халит. И сигурно пак ще бъде лошата.  Mr. Green

Явно и за мен ще си остане  вечно гадната Еда, но това не е много справедливо, защото Джанан е много добра актриса. И направи в последно време добри роли в разни сериали. Не съм ги гледала, но съм чела добри отзиви за нея в медиите. Последно беше във "Войната на розите", ако не се лъжа.

# 661
Несъмнено е добра, защото омразата ни към Еда не стихва толкова години Mr. Green не съм я гледала в други роли.

Надявам се  тя да е "зарязана" от Халит, само да не е голямата му любов- не мога да се настроя за такава роля ooooh!

# 662
Джанан играе в сериала "Войната на розите" - страхотна е! Peace
Дават го по D Family - вечер от 22.30 часа.

# 663
Добро утро kaffeetrmker_2

# 664

Леле, ако ви кажа какво съобщиха по Учанкуш.  Shocked Shocked

Втората партньорка на Халит , очевидно ще има две жени, щяла да бъде Джанан Ергюдер. Нашата незабравима Еда.  Joy

Привет!  Hug

Поне тръпката, драмата и интригата ще бъдат пълни!
Не може да и се отрече на Джанан, че може да го изиграе, а и външността и страшно и помага. Grinning

# 665
  • Варна
Аз пък много я харесвам(нея, не Еда), има едно студено излъчване, като ледена царкиня. И добре се справя.

# 666
Добро утро!  Hug Hug Hug

Аз пък много я харесвам(нея, не Еда), има едно студено излъчване, като ледена царкиня. И добре се справя.

Анджак, сестро,  Heart Eyes Hug толкова добре се справи с ролята си, че както казва Лили, държи ни  влага играта й вече 10 години.  Mr. Green

# 667
Джанан е ясна, да кажем. Тя е "другата". Ами последно коя е "първата"? Joy Joy Joy

# 668
Добро утро и хубав ден!  Hug Hug

Още малко по проекта на Халит.

Неговият герой ще се казва Джеват, женен с две деца. За актрисата, която ще играе съпругата му, още не е взето решение. Спрягат се имената на Нургюл, Сонгюл и Берг. Но за мен Берг е много малко вероятно. Прочетох в бележката към снимката с кучето, че са я питали дали ще играе заедно с Халит. Тя е отговорила, че се чувства много добре в периода на почивка, който си е дала.

Втората жена ще бъде Джанан. Тя ще играе гъркиня, която преследва Халит. Явно ще бъде влюбена в него.

Предложение да участва в сериала е отправено и към актьора  Haluk Bilginer.

# 669
                                                    Здравейте! Hug

Пожелавам ви ведър, спокоен и усмихнат ден - с много приятни изненади! Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 13:26 от HELEN60

# 670
Сега ми е интересно какво означава Джеват.
Значи гъркиня ще ни вгорчава живота, т.е. на Джеват и на жена му.
А щастливо женен ли ще е Джеват и на каква възраст ще е? С малки, големи или още по-големи деца ще бъде? Joy Joy Joy
Какъв ще го играе извън семейството?
Дано не е само историческа личност, в смисъл някакъв революционер, другар.... Joy Joy Joy Joy
И дано най-после се появи нещо смислено на екрана.

# 671

Нищо не означава Джеват, но ми звучи хубаво.  Grinning Grinning

Децата сигурно ще са 10-12 годишни.

То е ясно, че ще е революционер Халит, но дано не забият изцяло в историческата тематика.

Щом и гъркиня е намесена, няма да се мине без темата как любовта не признава националности. Ще се разкъсва Халит между любовта и дълга към родината.  Joy

Ох, не знам. Със сигурност ще го погледна сериала, дали ще го изгледам докрай, ще видим.

Но ако любовната двойка е Халит и Джанан, сигурно ще ми е трудно да свикна. Пък може и само така да си мисля.

# 672
Хахахаха!

Няма как да мине без балкански синдром...

Халит има много фенове в Гърция.
Представям си страстите, ако сериалът е качествен.

# 673

Ами през този период Измир е под гръцка окупация. Нали едно от имената на сериала е Измир 1918.

Така че няма да се мине без гръцко-турска любов.

Нещо като българо-сръбската в "Крадецът на праскови".  Joy

Това ми е любимият български филм. Ако го докарат и сериала като него, шапка ще им сваля.

# 674
Добро утро и хубав ден!
Както разбирам Джанан пак ще ни вдига кръвното hahaha
Има актьори, на които острите черти на лицето са подходящи за това
да играят все или предимно отрицателни персонажи.Според мен Джанан е една от тях.
Не казвам,че не би могла да изиграе добре и положителна роля.Добрият актьор трябва да
е способен на всевъзможни превъплъщения.
Важното е да гледаме хубав сериал с добра игра на актьорите

Общи условия

Активация на акаунт