Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 234
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 3 435
Моята фаворитка е Ина Мончева - момичето с бяла риза и синя пола. За съжаление  не я откривам. а я имаше в галерията на dir.bg. И като тоалет и като визия тя е моята фаворитка тази година. Моля ако някоя има нейна снимка да я пусне тук.

# 3 436
Аз гласувах за тази красавица, в темата имаше рокли и момичета, които харесах повече, но не участват:

А тази рокля ми напомни за филма Пепеляшка от миналата година - липсват и малко пеперудки и падналите рамене, но е за добро Simple Smile  :

# 3 437
# 3 438
Това момиче, което видях по-напред в темата сигурно ще спечели, защото има над 600 гласа. Хубаво е, както и роклята, но има и други, които харесвам не по-малко. Не знам защо си правят труда да се включват в конкурс с харесвания, като в тези конкурси харесванията се събират от хора, които са доста обиграни, участват в съответните групи и тн. - не е някакво случайно демократично гласуване, а е доста трудоемко занимание, което изисква много време и търпение и определено не е за всеки...

Ако трябва да съм честна, този конкурс за мен е пълна глупост и не виждам кому е нужно да се провежда всяка година. Тази година имаше толкова много прекрасни момичета и да се избира само една победителка по неясни критерии е смехотворно...

# 3 439
Така е. При толкова хубави и различни момичета не виждам как мога да избера само едно. А да отварям страница след страница в търсене на Най е и загуба на време, и излишно усилие.

# 3 440
  • В сърцето на любимия човек
Според мен тук в темата бяха показани много по-интересни и красиви момичета, отколкото във въпросния конкурс.
На мен лично фаворити са ми бялата рокля от Стара Загора  Heart Eyes и дългокосото момче от първите постове.

Кройката на тази рокля, бих я причислила към изцепките:
http://gallery.dir.bg/public_image.php?ord=1&kid=35&cat= … pid=8722703924749
Има нещо странно в горната част на роклята и седи някак неестествено, а цветът е твърде блед за толкова светлокожо момиче, което иначе е хубаво - с хубава фигура и не е прекалило нито с грим, нито с аксесоари.

# 3 441
Това момиче, което видях по-напред в темата сигурно ще спечели, защото има над 600 гласа. Хубаво е, както и роклята, но има и други, които харесвам не по-малко. Не знам защо си правят труда да се включват в конкурс с харесвания, като в тези конкурси харесванията се събират от хора, които са доста обиграни, участват в съответните групи и тн. - не е някакво случайно демократично гласуване, а е доста трудоемко занимание, което изисква много време и търпение и определено не е за всеки...

Ако трябва да съм честна, този конкурс за мен е пълна глупост и не виждам кому е нужно да се провежда всяка година. Тази година имаше толкова много прекрасни момичета и да се избира само една победителка по неясни критерии е смехотворно...

Ясни са критериите- най- много познати във фейсбука или където там се провежда поредният намкъвси конкурс.  Laughing
Нито участвам в конкурси, нито ме интересуват резултатите от тях. Обичам да си лафя за това, което ми е на сърце и което не ми е и толкоз ми стига.

# 3 442
Момичето, което води е с рокля на София Борисова, така, че и реклама на дизейнерката...

# 3 443
Еха, отворих да прочета за София Борисова и една от " принцесите й " е момиче от класа на сина ми. Хубава е и неслучайно спечели Мис Бал на випуска на училището... Grinning

# 3 444
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 Crossing Arms

# 3 445
Еййййй, горкичката Thinking

# 3 446
Ау, то и аз не гладя, но чак на бал с измачкана рокля не бих отишла...Или платът е такъв?
Сега като се замисля, последното ми гладене беше за булчинската ми рокля преди 2 години  Joy

# 3 447
Не съм сигурна дали е намачкана или платът е жакардов, с релеф.
Не забелязвам нищо особено на последната снимка.

# 3 448
Наистина много хубави момичета имаше тази година  Peace Момичето с бялата рокля от Стара Загора май води личната ми класация. В темата ще има ли гласуване?

Абитуриент заведе майка си на бала и стана сензация

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/abiturient-zavede-majka- … senzaciia-6054402

Лично мен тази новина супер много ме кефи. Дай боже повече майки да са пожелани за дами от синовете си.  Аз като една мъжка майка на квадрат си пожелах тайничко да съм на мястото на тази красива майка. Два пъти Simple Smile

# 3 449

Общи условия

Активация на акаунт