Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 906
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 3 525
Това предаване не съм го гледала (даже не го и помня - някой в АБВ е споделил линка) интересно дали са спечелили 200 000 лева за рокли?

# 3 526
ежегодните изцепки си ги има , но тази година ми направи много добро впечатление онази абитуриентка от Казанлък с фотосесията на Шипка и трибагреника, за която писаха .

# 3 527
  • Варна
Моята фаворитка:
http://zapernik.com/2016/05/22/5317/

Момичето с бялата блуза и черната пола. Всичко има при нея- красота, стил, оригиналност. Heart Eyes

Не успях да се справя с качването само на снимката и.

# 3 528
КК и майка са две персони, чието мнение ми е под морското равнище и не са ми критерий за ни-що!
Да пази Господ!!!
Майката написала писмо, защото искала нейното семейство да внесе цвят в ежедневието на българите!
Майката раждала в Правителствена болница и сънувала името там!
Майката била дизайнер, както и бабата....
Майката подканяше "умната" си дъщеря какво да каже, все едно е 3г дете...
Водещите се чудеха какво да попитат, но аз други искам да знам!
Кой тъпанар от Нова Тв позволи това да се случи?!
Кой взе пари от тази майка за да им даде ефирно време?!
Честно казано силно се надявам довечера, в 19ч от ръководството на телевизията публично да се извинят за това недоразумение
Публично да се извинят - на кого и за какво ? ooooh!

# 3 529
Ами например затова, че на една съфорумка бяха отказали от всички телевизии /вкл Нова/ да излъчат зов за помощ за събиране средства за съпруга и, а такива простотии....безплатно да излъчват. Не пишеше да е платен репортаж.

# 3 530
Платен репортаж е когато репортер направи материал за теб. Гостуването в студио си има тарифа. Peace

# 3 531
Да си кръстиш детето с префърцунено име Каролина Клер и да му викаш Кери.  newsm78                                   
Извинете, не е по темата, но не се сдържах.

# 3 532
  • Варна
Моите фаворитки са
Момичето с пернатата, сива рокля
И
"италианското " момиче с рокля " тапет".

# 3 533
Хахахах ох изкуших се да ги гледам  Joy Не знам жалки ли са, смешни ли са, тъжни ли са....

Понеже знаете какво е положението в България, ние ей така да кажем , че щерката се е изтупала в рокля за хиляди левове. Изобщо не схванах идеята...  ooooh! Трагична история! Момичето на снимките е много по красиво, в студиото си беше една стандартна кифла, с тен, джуки и екстеншъни !

# 3 534
Момичето на снимките е много по красиво, в студиото си беше една стандартна кифла, с тен, джуки и екстеншъни !
На туй му се казва "класа", ако не знаеш!  Naughty

# 3 535
# 3 536
  • Пловдив
sophiemmaspencer -  Леле, как го намери? Иначе съм #Crazy #Crazy #Crazy

# 3 537
sophiemmaspencer -  Леле, как го намери? Иначе съм #Crazy #Crazy #Crazy

Точно за 1 минута го открих.

# 3 538
  • Пловдив
Винаги съм си мислела, че подобни истории се случват само по сериалите, обаче гледай ти....

# 3 539
Винаги съм си мислела, че подобни истории се случват само по сериалите, обаче гледай ти....

Гледай предаването - четири серии са. Аз не мога. Не ми дава. Луда работа!

Общи условия

Активация на акаунт