Велико Търново - пролетна тема

• 90 470
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • В.Търново
А какво ще кажете за басейна на Капиновския манастир?Водата в детския басейн достатъчно топла ли е?

# 331
  • Велико Търново
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206945090331190&se … ype=3&theater

Така май се виждат снимките от басейна в Драгижево, имам от две-три години покана за басейна или на Килифарево или на Къпиново, обаче понеже нямам интерес към подобни места дори не съм запомнила/за басейна на Любен Велчев става въпрос/. Знам, че има голяма посещаемост и е хубав Blush

Едно време имаше и малък басейн в Полски Тръмбеш, може би и сега има, защото от клуба на дъщеря ми ще правят там лагер. Като ви казвам едно време имам предвид преди 30 години.

# 332
# 333
И аз като малка съм ходила на детски басейн в Полски Тръмбеш, но вече го няма, доколкото една от приятелките ми ходи редовно, само голям е сега

# 334
Здравейте,
Извинявам се, че въпроса ми не е свързан с темата, но ще съм благодарна ако някой ме насочи към добър РЕХАБИЛИТАТОР  в град В.Търново. Синът ми е на 12 и след четири дни му предстои операция на менискус и искам да се ориентирам към кой лекар да се насоча за рехабилитация.

Предварително благодаря за всеки съвет и насока!

# 335
Здравей Деси! Ако не можеш да намериш мнения, нещото с което мога да помогна е да ти дам телефонен номер на моя комшийка, работила точно това дълги години в болницата. Може да се консултираш с нея. Аз съм в чужбина и това е, с което мога да съм насреща. Желая здраве на теб и семейството ти и бързо възстановяване на сина ти!

# 336
Аз съм лежала в отделението по физиотерапия ( преди 4 години). Ходила съм и в центъра на стадиона няколко пъти. И от двете места съм доволна, физиотерапевтите са много добри. В отделението беше голяма мизерия, но процедурите бяха добри и ми ги коригираха в процеса на лечение. За друг проблем, обаче, съм посещавала и двете места, та не знам колко ми е адекватна препоръката...

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 01:23 от Алечка

# 337
  • Велико Търново

Селото на баща ми е Каранци и едно време много ме водеха на басейн там BlushБоже като се замисля годините са повече от 30, а аз се имам все още за млада ooooh!

# 338
   Моите баба и дядо бяха от Полски Тръмбеш и всяко лято бях на басейн. Винаги ми е харесвал заради олимпийските си размери. Плитката част е 1.50м, следващата част е 1.90м, след това - 2.30м. Естествено, най-голямо струпване има в първата преградена част, особено събота и неделя! Буквално храта са един до друг. На мен това не би ми харесало, ако не съм добър плувец и искам да си цамбуркам на плитко и да мятам ръце и крака. Там няма грам лично пространство, а като погледнеш и хората, в които се допираш...кофти работа. Аз ползвам останала част на басейна, където всеки плува, никой не се пречка, няма голямо скачане и пръскане..затова ми е идеално.
   Имаше доста ромско население, ако не бяхме фифти-фифти, то те бяха повече! Душовете и съблекалните са вътре в сградата, от където се влиза за басейните, съответно никой не си взема душ след като се е пекъл и мазал...директно се влиза вътре. Има двама спасителя, ама като видиш единия и единственото, което ти идва наум, е да се молиш да не се налага да ти помага!
  Аз имам въпрос към вас - ползвали ли сте услугите на Български пощи и знаете ли какво се прави при загубена и недоставена пратка в страната? Говоря за обикновена поръчка, без застраховка. Оказва се, че никой не може да каже къде е пратката, кой я е транспортирал, приета ли е изобщо или не! Аз съм изумена просто.  #Crazy

# 339

Аз имам въпрос към вас - ползвали ли сте услугите на Български пощи и знаете ли какво се прави при загубена и недоставена пратка в страната? Говоря за обикновена поръчка, без застраховка. Оказва се, че никой не може да каже къде е пратката, кой я е транспортирал, приета ли е изобщо или не! Аз съм изумена просто.  #Crazy
Ползвам ги многократно, ако пратката не е препоръчана и няма обявена стойнсот ще пиете една студена вода. Иначе ако е била препоръчана и има обявена стойност може да поискате да ви възстановят стойността. Не съм сигурна обаче ако изгубят препоръчана пратка какво се прави на мен ми бяха окрали препоръчана пратка и се жалих- казаха ми нищо че е изпратена пълна а ти си я взела празна няма как да го докажеш. Cry Е не толкова грубо но в този смисъл.

# 340
opelcorsa, да вззема да стана един куриер в Български пощи  newsm78 Ще си заработвам всеки ден по нещо отгоре, че и подаръци за близките ще има! Не вярвах, че все още може да има такава организация..или по-скоро неорганизация! Пфф. Нищо не може да се направи! Мерси много за отговора  bouquet

# 341
  • Велико Търново
Когато е пакет - трябва да има баркод, който освен на пакета го има и на разписката, която са ти дали. Само обикновените писма са не проследими.

# 342

Имаше доста ромско население, ако не бяхме фифти-фифти, то те бяха повече! Душовете и съблекалните са вътре в сградата, от където се влиза за басейните, съответно никой не си взема душ след като се е пекъл и мазал...директно се влиза вътре. Има двама спасителя, ама като видиш единия и единственото, което ти идва наум, е да се молиш да не се налага да ти помага!

И аз винаги съм се чудила на познатите си, които ходят там. Расизъм, дискриминация или липса на интеграция- аз няма да се къпя в  басейн с роми  Crossing Arms/освен, ако някой не ми опре пистолет в слепоочието,де/

# 343
Да, не е приятно, почти във всеки басейн виждам цигани - къде повече, къде по-малко. Но тааам - на плиткото се гъчкаха един до друг, всички на групички, те като големи семейства се помъкват заедно, а и при цена от 2-3 лв, влизането не е проблем. Постоянно имаше вресливи циганки, в желанието си да се харесат на мъжката част от младежите-роми, какво ли не правиха. Но това е единственото място, където мога да плувам спокойно на 2,30м. Предполагам, че затова и вашите приятели ходят на това място.

# 344
Да, не е приятно, почти във всеки басейн виждам цигани - къде повече, къде по-малко. Но тааам - на плиткото се гъчкаха един до друг, всички на групички, те като големи семейства се помъкват заедно, а и при цена от 2-3 лв, влизането не е проблем. Постоянно имаше вресливи циганки, в желанието си да се харесат на мъжката част от младежите-роми, какво ли не правиха. Но това е единственото място, където мога да плувам спокойно на 2,30м. Предполагам, че затова и вашите приятели ходят на това място.
Заради водата май ходят. Иначе не съм виждала цигани на Драгижево/много ми хареса/, на Арбанаси по басейните и на Радиотехникума засега/струва ми се доста празно даже- май не са го научили още/.

Общи условия

Активация на акаунт