Велико Търново - пролетна тема

• 90 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Момичета, препоръчайте ми добра масажистка за цяло тяло  Simple Smile

# 391
Момичета, препоръчайте ми добра масажистка за цяло тяло  Simple Smile

Аз съм доволна от Нина, работи в Релаксис. Масажът е 80мин - 39лв.

# 392
Здравейте, може ли актуална информация за басейна на Бряста и този при Къпиновския манастир. Или някой друг в този район, трябва да има и детска секция и да е чисто. Благодаря
,

# 393
  • Велико Търново
Здравейте,
Трябва ми шивачка за скъсяване на рокли -подлепващо и цепка са. Може би лаишко ми е питането Simple Smile та, препоръчайте ми пробвани, с телефони моля Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 15:00 от beleva

# 394
За зъ6олекар в Горна препоръчвам доктор Калинка Стефанова http://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-po-dentalna-meditsina/ … ktabs_qt__1=first

# 395
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте,
Трябва ми шивачка за скъсяване на рокли -подлепващо и цепка са. Може би лаишко ми е питането Simple Smile та, препоръчайте ми пробвани, с телефони моля Simple Smile
Виж малко по-назад в темата,момичетата ми предложиха няколко места.Аз не съм ги пробвала,защото половинката ме изненада със шевна машина.
Един глупав въпрос от мен към мамите,които тичат на стадиона:От къде точно се влиза? Embarassed
Защото аз тичам в училищния двор,но скоро ще трябва да се преориентирам.

# 396
bebebe, влиза се от южния вход. Това е централният вход на стадиона, а от северния (горе, където е големия паркинг) влизат футболистите.

# 397
Здравейте,

На улица Освобождение, където е яслата има една голяма табела и пише шивашки услуги или нещо подобно. Жената е много мила и внимателна, но телефона го изгубих някъде Grinning
Здравейте,

Виж малко по-назад в темата,момичетата ми предложиха няколко места.Аз не съм ги пробвала,защото половинката ме изненада със шевна машина.
Един глупав въпрос от мен към мамите,които тичат на стадиона:От къде точно се влиза? Embarassed
Защото аз тичам в училищния двор,но скоро ще трябва да се преориентирам.

Ако не се лъжа входа е точно до магнаурата  Peace Peace Peace

# 398
  • велико търново
Белева много пъти съм ти казвала ,че работя надомно шивашки услуги. Simple Smile

# 399
  • Столицата на "Второто българско царство"
Благодаря ви  bouquet

# 400
  • Велико Търново
Събота и неделя на стадиона се влиза от северния вход/паркинга/, през другите дни от южния/срещу градината/

# 401
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Момичета, много моля да ми помогнете!
Търся добър пулмолог и специалист уши нос гърло.
Благодаря предварително.

# 402
За уши, нос, гърло препоръчвам доктор Иринков http://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-spetsialisti/1693/miha … l_angelov_irinkov

# 403
  • Велико Търново
Момичета, много моля да ми помогнете!
Търся добър пулмолог и специалист уши нос гърло.
Благодаря предварително.

За УНГ доктор Ненов в Плевен. Изключителен професионалист и човек Peace
В Търново доктор Ботев Simple Smile Simple Smile

# 404
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Благодарности момичета за бързите отговори  newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт