Велико Търново - пролетна тема

• 90 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • В.Търново
Моето мнение за д-р Ботев въобще не е добро.Може би д-р Белчилов, но работи на частно само.Иначе като цяло УНГ в Търново не са много добри.

# 406
Помня, че беше обсъждано преди време, за което се извинявам, но бихте ли ми препоръчали хубави и здрави раници за първокласници и къде в Търново да потърся?

# 407
  • Велико Търново
Помня, че беше обсъждано преди време, за което се извинявам, но бихте ли ми препоръчали хубави и здрави раници за първокласници и къде в Търново да потърся?

Моята Мина ще е с тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/73557.
Божидара/голямото ми дете/ ще е 4 клас и ще е за последна година с нея, защото вече ще е голяма за такъв тип ученическа чанта.
Уникално здрави и удобни са. В Търново ги предлагат книжарница Отличник, но са по каталог. Не всички модели поддържат Peace

# 408
  • Велико Търново

Моята първокласничка и тя ще е с Herlitz, такава - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/74579
Взех я още зимата от немски сайт, беше на много изгодна цена. Мисля че има някои модели и в клижарницат Фатум.

# 409
Поръчах от Интернет, според мен Samsonite са най-хубави и здрави:
https://www.samsonitebg.com/catalog/?page=1&sort_field=defau … 00&type=short
Когато наближи 15 Септември свършват по-търсените модели. Нашето момче искаше Star Wars, но беше изчерпана навсякъде. В крайна сметка купихме на тази марка и сме доволни: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/376_2538. Полски са, имат анатомични раници, които не са много големи и тежки и са на цена 80 - 100 лв.
В Метро има голямо разнообразие от неща за училище, има раници Herlitz, Samsonite мисля че няма.

# 410
  • Велико Търново
Аз не мога да сравнявам с други марки раници, а само с Херлитц, дори я бях снимала раницата на Божидара след 3 години носене как изглежда. Тя постоянно мрънка, че нейните съученици са сменили по 4-5 раници през годините, а само тя с една и съща. Подозирам я и в опити за късане, обаче не се е получило Mr. Green

# 411
Мойта второкласничка продължава с Herlitz, никакъв шанс да я съдере, колкото и да се пробва. 😁 Не си спомням за колко я взех миналото лято, май около 50 €...

# 412
  • Някъде в Европа...
Аз също съм твърдо за немските раници. Нашата е такава: http://taschenland.com/Hama-Step-by-Step-TOUCH-Schulranzen-Set-5-teilg-in-Racer
Купувана директно от Германия за тази цена. Към комплекта освен показаните на снимката части, има и дъждобран за раницата. Уникална раница. Не знам дали се предлага в магазин в Бг. Синковецът (вече ще е четвърти клас) въобще не е от кротките деца, ползва я и за футболна топка, на училище стой на земята - няма скъсано. Зор е малко прането й,  но с душа в банята и с обезмаслител, един път на лято, е тип-топ. Големият моливник беше пълен. Наскоро в една група във фейса една мацка беше пуснала линк към немски сайт,  където беше намерила същия комплект, но женски вариант, намален на 40 евро...Разгледайте из немските сайтове. Има много добри попадения..

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 16:10 от AIR

# 413
  • В.Търново
Сисе, къде е тази книжарница Отличник?

# 414
  • Велико Търново
Сисе, къде е тази книжарница Отличник?

Раници има и в книжарницата до нас, пак са с поръчка, имат каталог. Отличник се намира до Бачо Киро и срещу Ем. Станев Peace

# 415
Много благодаря на всички за отговорите  Hug

# 416
  • велико търново
Раници Херлиц има и в метро по ограничен избор цена 114лв без несесер.Те са отделно на цена 18лв пълен с 31 части.От миналата учебна год. Нося всеки ден раницата и е много удобна на гърба .Друга работа е колко много я пълним. Simple Smile

# 417
  • В.Търново
Да, намерих книжарницата, благодаря! Simple Smile Беше затворено, нормално в събота преди вечер.Ще я посетя и в работно време.Какво мислите за раниците на Габол?

# 418
Здравейте,
в книжарница Моливко срещу ОУ Патриарх Евтимий има раници Херлитц на склад. Също така имат и Gabol по цели серии.
В техния ценови клас може би Gabol са най-доброто.

# 419
Да, намерих книжарницата, благодаря! Simple Smile Беше затворено, нормално в събота преди вечер.Ще я посетя и в работно време.Какво мислите за раниците на Габол?
Ние ползвахме 2 раници на Габол едната беше страхотна много здрава и хубава но другата дръжката се скъса още в началото. Да ви кажа доядя ме за толкова пари. Явно и там е на късмет. Или сме уцелили някое менте. Най странно бе това че детето си пази нещата, сега ползваме на Пума вече над 3-4год не е мръднала. Simple Smile
Доволно съм и от английските раници които поръчвам от спротсдирект. Цените са доста добри и в пъти по-ниски от тези тук по магазините. Качеството е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт