Велико Търново - пролетна тема

• 90 442
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Понеже не видях да споменавате pulse .. На живо разгледах тях и  Gabol  - и аз и Сияна избрахме първите.

# 421
  • Велико Търново
Моята дъщеря ще бъде 4-ти клас, раницата й е Габол и няма никъде скъсване, протриване или следи от износване - всичко е както до късмет, така и до начин на употреба Wink

# 422
Здравейте! Има ли някой отзиви за Боуен терапевта Мартин Добрев

# 423
Момичета, от коя аптека си купувате лекарства? Виждам разлики в цените дори между две съседни аптеки и имам чувството, че нацелвам най-скъпата в града! newsm78

# 424
Скоро ми извадиха някаква клиентска карта за Ceiba, при едно пазаруване на доста витамини и козметични неща, на касовата бележка пишеше 111 лева, а с картата платих 80. Не знам дали е най-евтина, но тази отстъпка ми направи впечатление. Аз също бих желала да разбера къде е най-евтино. Бъдете здрави!

# 425
  • Велико Търново
Няма най-евтина Peace
Различните лекарства имат различни цени и много зависи коя от къде е заредила, какво количество е взела и т.н..
За козметиката се отнася същото-всяка фирма решава кога и каква отстъпка ще направи към клиентите на дадена аптека.
В нашата аптека нямаме карти за отстъпки, но пък на всичките си редовни клиенти аз им правя, или пък, ако пазаруват за по значителна сума.
Сейба са много аптеки в страната и от там идва и възможността да се правят големи отстъпки Peace
Аптеките на Софарма са абсолютното същото нещо Peace

# 426
Няма най-евтина Peace
Различните лекарства имат различни цени и много зависи коя от къде е заредила, какво количество е взела и т.н..
За козметиката се отнася същото-всяка фирма решава кога и каква отстъпка ще направи към клиентите на дадена аптека.
В нашата аптека нямаме карти за отстъпки, но пък на всичките си редовни клиенти аз им правя, или пък, ако пазаруват за по значителна сума.
Сейба са много аптеки в страната и от там идва и възможността да се правят големи отстъпки Peace
Аптеките на Софарма са абсолютното същото нещо Peace
За лекарствата има 2% с карта на лукойл/за веригата Асклепий в целия град/. Ако 2 % значи нещо...А дали не е 5  newsm78
За Марешки разправят, че било по-евтино, но много се изнервям обикновено от обслужването там и не влизам никъде в страната/когато мога да избегна/в Марешки. Или ще те гледат на кръв, или ще кажеш "добър ден" и ще мълчат, или ще ти хвърлят рестото в чинийката с трясък, или ще те обслужват стари баби, които не са в час/нищо против старите баби, но мястото им не е там/. Един познат даже му казвам, че нещо го има в Марешки и той:"Аааа, там не влизам- там е "Белият зъб"  newsm43
Имам чувството, че са се успокоили, че хората знаят, че е евтино и клиентите им са в кърпа вързани.
 Та- дори и по-евтино, като ще ми изпилят нервите- не, мерси! Naughty
Едит:Веригите'Феникс" в страната също поддържат добри цени, поне за мен.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 12:38 от Nil desperandum!

# 427
  • Велико Търново
Признаваме картите на Лук ойл и Доверие, но това не са наши карти Peace
Отстъпката е 2%.
Всеки избира кое и кога, колко му е важно.
Защото при нас много се обяснява и консултира, когато има нужда естествено.

# 428
  • В.Търново
Малкия днес видя как изглеждат раниците на Херлитц и не ги хареса.Хареса си една на Барселона-полска, с твърдо дъно и крачета, и ортопедичен гръб.Не я взехме веднага, ще ходим довечера, стига да не са ни изпреварили.Струваше някъде към 85лв.

# 429
   Миналата година купувах апарат за кръвно налягане и сравних цените в Марешки и Салвия. Разликата беше 21 лв., разстоянието между тях е 3 мин. В Марешки на Велики Преслав не мога да плащам с карта, нямат постерминал. Дори ме бяха увикали, че нямам пари в брой, ами им размахвам някаква си карта. В Асклепий ми е приятно да пазарувам, тя е денонощна аптека и цените там ми се струват най-високи.
   Значи изводът е , че тряба да се проверява кое къде колко струва и така, няма пълно щастие:)

# 430
  • Велико Търново
Абсолютно цените в денонощната аптека не са свързани с това, че е денонощна Peace
В 5 ни аптеки има различни цени, всяка е за себе си.
Преди като клиентка, при това доста сериозна от към лекарста бях много доволна от 2 от фармацевтките в мола и за мен беше важно да ме обслужат адекватно, и да ме посъветват правилно. Разлика в цената не може да ми е приоритет Peace/изключвам, когато се касае за системно купуване на скъпи лекарства/
Хубавото е,  че Търново е богат град на аптеки и всеки може да избира откъде да пазарува Simple Smile

Роси, що не извадих и аз този късмет Мина да хареса нещо евтино Crazy

# 431
siska, благодаря за отговора, но за мен цената е приоритет и именно така поставих въпроса си: "Коя е най-евтината аптека в града според вас".

# 432
  • В.Търново
Сиска, раничката струваше 87 лв. и като бонус към нея подарък 10бр. тетрадки малък формат.И понеже за 1клас имаме тетрадки вече взех за баткото 5 бр. 60листа и 5 бр. 80листа.Тетрадките бяха от хубавите бели листи, мисля че е добра оферта, в предвид, че едната тетрадка е около 75-85 ст.Simple Smile

# 433
  • Велико Търново
siska, благодаря за отговора, но за мен цената е приоритет и именно така поставих въпроса си: "Коя е най-евтината аптека в града според вас".

Аз разбрах, обаче почти всяка седмица лекарствата идват с различни цени и никога не можеш да знаеш това, което ти трябва къде е най-евтино. Може разбира се, обаче трябва да разполагаш със свободно време и да обикаляш Simple Smile

Роси, важно е, че детето е доволно Peace

# 434
  • Велико Търново
Роси, от къде купихте раничката?
Вчера една продавачка ми обясняваше как раниците Ташев са върха. Вярно са с добро разпределение и по размер ми допаднаха, но нямат достатъчно светлоотразители по тях и това ме спря. Някой има ли отзиви за тях, по специално за ученическите раници на Ташев.

Общи условия

Активация на акаунт