Велико Търново - пролетна тема

• 90 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
Хубавите неща не трябва да се пазят - откакто научих телефона на Асклепий, постоянно им звъня и ги тормозя Simple Smile За козметика - Сиска, то е ясно Simple Smile При условие, че и нощем са ме спасявали буквално, изобщо не стои въпроса с цените.
Ще дам и пример за алтенативата: разхождаме се с каките и влизам случайно в друга аптека и питам каквото искам. Не знаела, колежката се занимавала с тези неща, пак да съм отидела.... 

# 436
  • Велико Търново
Изобщо не ни тормозиш, а и все пак ние сме в услуга на пациентите/клиентите Hug
За мен е удоволствие, че се грижа да станеш още по перфектна Heart Eyes

# 437
За аптеките да се изкажа и аз- в повечето по мое мнение в нашия град разбира се в Търново е по-добре обслужването е плачевно, липсват лекарства лъжат че че не са налични и т.н.

Естествено все още има и изключения. Simple Smile от лошото правило.

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 13:06 от opelcorsa

# 438
за раниците съм чувала че Ташев имат много добро качество, не съм ги ползвала.
Иначе ви давам линк на цените в спротсдирект http://bg.sportsdirect.com/back-to-school/school-bags/school-backpacks аз само от там пазарувам може да се вземе качествена хубава раница за 18-20лв. Изобщо не бих дала над 40лв тук на търговците, откакто открих тези в спортсдиректа.

# 439
  • Велико Търново
opelcorsa, и защо ни е нужно да лъжем, че няма дадено лекарство?
По повод раниците, ще дам един пример-на мъжа ми през последните години изцяло аз  му купувам абсолютно всичко, без книгите и очилата. Миналата година влизаме случайно в Дайхман или там както се казва и той вижда хубави на вид обувки за 50 лв. Коментира, че няма никакъв смисъл да давам по 250 лв. и нагоре за същото нещо..оставих го. Той ходи пеш и точно на първата седмица ми казва-моля те, купи ми едни хубави обувки, че то с това не се върви. Така, че и с раниците и другите неща долу горе същото Simple Smile
Пазар голям и в бг, и извън него, всеки сам решава какво да купува, без да се опитва да убеди как другите се прекарват.

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 14:36 от siska79

# 440
  • В.Търново
Тонита, раницата я взехме от Моливчето ли ..... беше до Ласкала. Simple SmileПо уличката под пазара има книжарница с голям избор на раници.

# 441
  • Велико Търново
Роси, благодаря, ще ги наобиколя и тях.

# 442
Къде предлагат кетъринг, освен в Асеневци?

# 443
  • Велико Търново

Поръчвала съм от Щастливеца, от Грийнпъба, Уно-вероятно почти всички предлагат Peace

# 444
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
По темата за ученическите раници, копирам мнението си от една друга тема:

Последната учебна година дъщеря ми ползва раница марка 4YOU, купувана от този сайт:
http://www.schulranzen.com/4you?cart=b36de58e-2541-4e52-8d23-edfe3fe11c3a  - доставят до БГ и дори има възможност за безплатна доставка;цените са доста приемливи, често има намаления; предлагат се и други аксесоари - моливници, сакове и т.н.; избор на десени.

Достатъно голяма и без закъсвания до момента /като нова е/. При покупката се колебаех между тази марка и Take it Easy.

Нямам идея дали могат да се видят модели на тези марки някъде в града. Аз лично рискувах, купих без да съм видяла какво представляват в действителност, но съм изключително доволна.

# 445
  • Велико Търново
Огромно разнообразие от раници и други учебни помагала има в склад-книжарница Фатум на Пишмана. Правят и отстъпки над определени суми. А в първия учебен ден носиш си учебниците и ти ги подвързват, както желаеш.  Simple Smile

# 446
  • Велико Търново
Освен изброените по- горе кетъринг предлага и Първа частна детска кухня

# 447
  • Велико Търново
Освен изброените по- горе кетъринг предлага и Първа частна детска кухня

Преди години и от там съм поръчвала, като беше Мина бебе....ама не посмях да пиша, че бая стара ми е информацията Crazy

# 448
opelcorsa, и защо ни е нужно да лъжем, че няма дадено лекарство?

Идея нямам защо лъжат лъжата е следната продуктът е изчерпан от складовата база няма го наличен в складовете. Влизаш в следващата аптека - има го или ти казват да но трябва заявка. Ако вие имате обяснение защо се лъже така - аз нямам.
Може просто човешки да ти кажат че е наличен в тяхната аптека, вече съм си патила много сериозно от такава лъжа аптекарката замени хомеопатичен препарат с друг и добре че се сетих да звънна на личната да уточним дали мога да дам това лекарство на детето. Друг въпрос че вече си бях взела  и платила препарата и не съм се връщала обратно да ми върнат парите.
Единият път ме излъгаха мен за вомитусхил, другият път мъжа ми за едно лекарство което пие от малък и той много се притесни защото е животоспасяващо за него, аз му обясних да провери и другаде и го намери.

# 449
Пазар голям и в бг, и извън него, всеки сам решава какво да купува, без да се опитва да убеди как другите се прекарват.
Идеята ми е не да убеждавам някой дали се прекарва или не а дам варианти на хора които биха потърсили евтини продукти на качество като за 40-50лв тук. Всеки може да спести от разходи в началото на учебната година и не виждам нещо обидно в това да потърсиш по-евтин качествен продукт. Няма как нещо което струва 200лв да отговори на качество като за 50лв но има стоки които съм купувала от Английски сайтове които са на промоции и на намаления поради изчерпване на количества и др. причини които са от 2-3 пъти по -евтини от цените тук и в същото време са няколко пъти по-здрави и хубави като изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт