Велико Търново - пролетна тема

• 89 335
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • В.Търново
Здравейте мами, трябва ми добър ортопед за дъщеря ми, която има гръбначно изкривяване.
Кой ще ми препоръчате.
Д-р Антонов в Аркус медикъл в Болницата. Преглежда прединно деца!
Защо деца?Работи с доста възрастни и извършва операции.

# 601
Аз да попитам някой ще купува ли пелети от широколистна дървесина? От къде и на каква цена?

# 602
  • Велико Търново
Дъщеря ми е с начална форма на сколиоза, водих я при д-р Съботинова в спортния диспансер, доволна съм Peace

# 603
  • България, Велико Търново
Здравейте, отдавна не съм писала тук.

Търся личен лекар, който говори английски във Велико Търново. Дали някой може да помогне с идеи?
Необходимо ми е за мои познати, които са британски граждани.

Предварително благодаря!
Успешен октомври на всички!
Поздрави!

# 604
  • Велико Търново
Доктор Кьорчев - има доста англичани при него. Тел: 062 620938.

# 605
  • VelikoTurnovo, Bulgaria
Здравейте мами, трябва ми добър ортопед за дъщеря ми, която има гръбначно изкривяване.
Кой ще ми препоръчате.
Д-р Антонов в Аркус медикъл в Болницата. Преглежда прединно деца!
Благодаря за отговора.
Колебая се между д-р Антонов и д-р Табаков.

# 606
Здравейте, отново! Бебчо е на 2,5 месеца и личната ни даде направление да посетим д-р ортопед за преглед на ставите. В същото време и майка ми има ортопедичен проблем, а и при мен се появява нещо като стъпвам на левия крак. Така че ви моля да ме насочите към добър ортопед и ако може координати!

# 607
В постът преди теб точно за това се говори...

# 608
Колебая се между д-р Антонов и д-р Табаков.
Аз от д-р Антонов съм доволна, при д-р Табаков не съм ходила, но май нито единият не е специалист за гръбнак. За Плевен (ако искате и там да отидете) мога да насоча към доц. д-р Венци Росманов, но е частно. Peace

# 609
  • VelikoTurnovo, Bulgaria
Ходихме при д-р Антонов, той ни праща на гръбначен хирург в София или Плевен, че сме с голямо гръбначно изкривяване.

# 610
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Отново имам въпрос, има ли някъде уроци по шах за малки деца?

Не си написала за колко годишно дете става въпрос, но може да провериш в ШК Асеневци - https://www.facebook.com/ChessClubAsenevtsi

# 611
Ходихме при д-р Антонов, той ни праща на гръбначен хирург в София или Плевен, че сме с голямо гръбначно изкривяване.

Ох, неприятно. Дано се разминете само с гимнастика  Praynig

# 612
  • В.Търново
Спешно ми трябва да изпратя един документ по факс?Къде в града има факс, който може да се ползва от граждани.Например пощата или някоя книжарница, интернет клуб....?Всъщност трябва да се свържа с една лаборатория в София и да им изпратя един документ заявка за едни лекарства.Питах в аптека Салвия и Марешки, ако мога чрез тях да го направя и после да им платя лекарството на тях..., но те стояха и ми се пулеха и се чудеха какво е това нещо, не били чунали до сега да се поръчва по този начин и нямали факс.

# 613
  • Велико Търново
Спешно ми трябва да изпратя един документ по факс?Къде в града има факс, който може да се ползва от граждани.Например пощата или някоя книжарница, интернет клуб....?Всъщност трябва да се свържа с една лаборатория в София и да им изпратя един документ заявка за едни лекарства.Питах в аптека Салвия и Марешки, ако мога чрез тях да го направя и после да им платя лекарството на тях..., но те стояха и ми се пулеха и се чудеха какво е това нещо, не били чунали до сега да се поръчва по този начин и нямали факс.
В пощата по рано имаше факс. А не може ли документа да се сканира и да се прати по имейл?

# 614
  • В.Търново
В пощата по рано имаше факс. А не може ли документа да се сканира и да се прати по имейл?
В този случай пак трябва да търся кой и къде да ми го сканира.

Общи условия

Активация на акаунт