Велико Търново - пролетна тема

• 90 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Beyond the stars
Спешно ми трябва да изпратя един документ по факс?Къде в града има факс, който може да се ползва от граждани.Например пощата или някоя книжарница, интернет клуб....?Всъщност трябва да се свържа с една лаборатория в София и да им изпратя един документ заявка за едни лекарства.Питах в аптека Салвия и Марешки, ако мога чрез тях да го направя и после да им платя лекарството на тях..., но те стояха и ми се пулеха и се чудеха какво е това нещо, не били чунали до сега да се поръчва по този начин и нямали факс.
В пощата по рано имаше факс. А не може ли документа да се сканира и да се прати по имейл?
В този случай пак трябва да търся кой и къде да ми го сканира.

Мисля, че във всяка книжарница, която предлага копиране може да се сканира + фото студиата (сканирала съм във Fuji) Wink

# 616
Няма ли да има същия успех и просто да се снима с тел-а?

# 617
  • Велико Търново
Спешно ми трябва да изпратя един документ по факс?Къде в града има факс, който може да се ползва от граждани.Например пощата или някоя книжарница, интернет клуб....?Всъщност трябва да се свържа с една лаборатория в София и да им изпратя един документ заявка за едни лекарства.Питах в аптека Салвия и Марешки, ако мога чрез тях да го направя и после да им платя лекарството на тях..., но те стояха и ми се пулеха и се чудеха какво е това нещо, не били чунали до сега да се поръчва по този начин и нямали факс.

Над спортната зала - има една книжарница, пише Samsung, близо е до Теона, там със сигурност съм изпращала факс

# 618
Русалка, успя ли, аз намерих и в Горна  Embarassed

# 619
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър стилист във ВТ. Става въпрос за качествени кичури и подстригване, да умее да работи добре с боя и цвят. Насочиха ме към салон UGLY над нова болница и Веauty. Но към кого конкретно да се насоча. Споделете от кого сте доволни.
Благодаря предварително.

# 620
  • Велико Търново
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър стилист във ВТ. Става въпрос за качествени кичури и подстригване, да умее да работи добре с боя и цвят. Насочиха ме към салон UGLY над нова болница и Веauty. Но към кого конкретно да се насоча. Споделете от кого сте доволни.
Благодаря предварително.
С две ръце бих препоръчала Веселин Богданов от Магик в Горна Оряховица.

# 621
  • Beyond the stars
Здравейте,
Благодаря предварително.

Елена от салон Ellia, близо до Метро на България  Wink Не знам дали приема нови клиенти, понеже графикът винаги е пълен с месец напред, но мога да дам телефон на лично   Peace

# 622
  • В.Търново
Русалка, успя ли, аз намерих и в Горна  Embarassed
Обадих се в лабораторията и накрая ми предложиха по Еконт да изпратя документа.Дано не се загуби.Взеха ми в Еконта 5,70лв.Оредложиха ми обратна разписка, но отказах, че трябваше да платя близо 10лв.Оскъпява ми се така, но нямах много време да търся факс.Тази сутрин го пуснах.Благодаря на отзовалите се!! Simple Smile Дано после по Еконт пристигне всичко здраво.

# 623
Здравейте, търся педиатър хомеопат? Ако някой може да ми каже имена. ...телефон, нещо? Благодаря предварително

# 624
Д-р Кьорчева.

# 625
Благодаря. А като не съм от Търново , може ли тя да стане личен лекар / педиатър на детето ми

# 626
  • Велико Търново
Освен от мола, сещате ли се от къде могат да се купят детски ролери  newsm78

# 627
Имаше един магазин към стара болница, с колелета по витрината, отдавна не съм ходила натам, не знам още ли го има.

# 628
  • Велико Търново
Имаше един магазин към стара болница, с колелета по витрината, отдавна не съм ходила натам, не знам още ли го има.

Да,Горгона се казва магазина.

# 629
Освен от мола, сещате ли се от къде могат да се купят детски ролери  newsm78

Аз взех от продавалник и да си призная съм много доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт