Велико Търново - пролетна тема

• 89 304
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Здравейте! Някой да има информация д-р Иво Ралчовски от Враца, къде оперира перде на окото във Велико Търново? newsm78

# 631
Скоро не сме си говорили за фризьори. Mr. Green Препоръчайте някой без Иван,Бюти, Елия / няма часове/ и Фешън. Ако може да е някой- и да боядисва свестно и да подстригва свестно/на първо време ще се задоволя с подстригване само, ако няма такава комбинация/  Laughing.Мерси

Редактирам се- в търсачката излезе специална тема за фризьори в Търново /от февруари тази година http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=906999/,но ако някой има по-прясно инфо, да свирка.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 21:01 от Nil desperandum!

# 632
  • Велико Търново
За мен Вероника е един от най-добрите колористи в града/графикът й е пълен, обаче две седмици напред, аз имам час за 05.12 примерно/ Blush
Подстиргва много добре, за това не я й сменям. Сешоарите си ги правя на друго място, защото аз обичам обрани и изчистени визии Peace
Зори от Студио 777, също работи много добре, Ваня от Екзито/там са моите сешоари/

# 633
  • Велико Търново
Nil desperandum! може да пробваш Дани - 0887 93 64 28, салона е на България, над Феникс. Пробвах я преди време за сешоар, като най-близка и оттогава не я сменям. Но не се боядисвам. С прехвалените фризьори с годините и аз все греди съм удряла, ама може и в мен да е бил проблема Simple Smile Peace

# 634
  • В.Търново
Здравейте дами, може ли да ми кажете къде може да се запише дете на народни танци ? Peace

# 635
  • Велико Търново
Здравейте дами, може ли да ми кажете къде може да се запише дете на народни танци ? Peace

Ансамбъл "Българче" Peace
Юле, тя тази фризьорка едно време беше в Бюти, ама не я сменяй, прави те прекрасно теб Heart Eyes

# 636
  • В.Търново
Тия фризьори са ми болна тема.След всяко подстригване все нещо не ми харесва.Слъшам и питам понякога за добър фризьор, но като не виждам снимки с негова работа и се отказвам да сменям фризьора.
Сисе, тази Вероника къде работи?
Върху боядисана коса могат ли да се направят руси кичури без да се обезцветява косата?

# 637
  • Велико Търново
Роси, какво означава не виждам снимки?! Ти къде потърси, че да видиш, почти всички фризьори си имат страници във ФБ Peace
Кажи ми кой те интересува и ще се постарая да ти намеря снимки PeaceЕто ти страницата на Вероника
https://www.facebook.com/ProfessionalHairdresserVeronikaLiskova/?fref=ts
Моята колежка от много години е с катранено черна коса, но Вероника й смени цвета на меден без да съсипе косата й.
Вероника е невероятен колорист, но не мога да ти кажа дали и какво може да стане върху боядисана коса. От години съм й се доверила без резерви за цвят и форма.

# 638
Някой тогава може ли да даде фейсбук страницата на Елия. Да й видим работата.

# 639
  • Beyond the stars

Заповядай   Wink

# 640
  • Велико Търново
Скоро не сме си говорили за фризьори. Mr. Green Препоръчайте някой без Иван,Бюти, Елия / няма часове/ и Фешън. Ако може да е някой- и да боядисва свестно и да подстригва свестно/на първо време ще се задоволя с подстригване само, ако няма такава комбинация/  Laughing.Мерси

Редактирам се- в търсачката излезе специална тема за фризьори в Търново /от февруари тази година http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=906999/,но ако някой има по-прясно инфо, да свирка.

Ако ти е удобно ходенето до Горна Оряховица препоръчвам Веселин Богданов - салон Магик! Главен представител на Schwarzkopf за България и доста умело работи с боите и косата.
Скрит текст:

# 641
  • велико търново
Търновче ръководител Бонка Бонева в ДНА вход от хотела в пон.и сряда от 17.30ч.цена 25лв за месец за 1ч.танци

# 642

Заповядай   Wink
леко уточнение- записват за декември чак 😉 Мерси на всички за линковете и отзивите😃

# 643
Благодаря. А като не съм от Търново , може ли тя да стане личен лекар / педиатър на детето ми

Д-р Кьорчева е специалист, т. е. не може да бъде личен лекар, но приема и с направления.

# 644
Каква е цената на Вероника за боядисване?

Общи условия

Активация на акаунт