Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да разрешите спор в AliExpress, ако поръчката е получена след одобрение за възстановяване на средства?
Какви са някои основни съвети за пазаруване от AliExpress?
Как мога да проследя номерата на пратките си от AliExpress?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да разрешите спор в AliExpress, ако поръчката е получена след одобрение за възстановяване на средства?
Ако поръчката е получена след одобрение за възстановяване на средства, важно е да се свържете с продавача и да ги информирате за доставката. След това продавачът може да анулира възстановяването и купувачът може или да закупи продукта отново и да потвърди получаването му, или продавачът може директно да отмени възстановяването.
-
Какви са някои основни съвети за пазаруване от AliExpress?
Когато пазарувате от AliExpress, отделете време да прочетете реални отзиви на продукти и продавачи. Избягвайте прекалено ниски цени и проверявайте рейтинга на продавача. Ако е необходимо, поискайте допълнителни снимки или информация. Също така следете сроковете за обработка и доставка на поръчките си и избягвайте спорове, преди да изтече срокът за доставка.
-
Как мога да проследя номерата на пратките си от AliExpress?
-
Как мога да анулирам поръчка от AliExpress?
-
Какво да правя, ако не получа възстановяване на средства след спор с продавач в AliExpress?

Вече трeта пратка ми идва така бързо. Или поне на мен ми се струва бързо, защото очаквах да се бавят по повече от месец пратките. 
Това от банкомат не ми стана ясно как ще се случи , просто плащате с картата в сайта