Любители на котки – Тема 104

• 49 812
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! За първи път пиша в този форум но всеки ден ви чета. Сега смених работата и имам възможност честичко да се включвам при вас.
Искам да ви представя най-новият член на семейството ни - Тобиас

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 13:54 от ghost_lights

# 571
Ооо, добре дошли с Тобаиас, страшен сладур е, само за мачкане  Heart Eyes

# 572
Добре дошла.  bouquet
Страхотен Тобиас, да го папкаш.  Heart Eyes Heart Eyes

# 573
Здравейте! За първи път пиша в този форум но всеки ден ви чета. Сега смених работата и имам възможност честичко да се включвам при вас.

Пухчо златен  Hug!

# 574
Оооо, бебеее Heart Eyes

# 575
  • Варна
Много миличък този Тобиас!  Heart Eyes
Обаче видях "М" на челото, та се замислих-дали е палав?  Mr. Green
Моето "М" има нова мания, на която уйдисвам засега-разхождаме се на стълбите в кооперацията.  Crazy И преди си е показвала мустаците за малко, но сега иска да изследва.
При отворена врата на апартамента, защото а нещо е шукнало и Мила бяга да се спасява у дома. Женето през това време стои на два метра от входната врата и се ослушва.

# 576
Ами той все още доста време от деня го прекарва в сън, но като е събуди започват едни луди спринтове. Катери се по краката ни , хапе , драска, иска с всичко да си играе. И в същото време е много внимателен, милва ни по лицето с мека лапа, когато изохкам като ме ухапе веднага започва да ме ближе.Много е мъничък, а се оказва умник. От първият ден си знае тоалетната и леглото Simple Smile Незнам дали М-то на челото има нещо общо, не съм чувала Simple Smile

# 577
  • София
Тобиас е страшен сладур  Hug
Благодаря за инфото за регистрацията, засега ще сме инкогнито вкъщи докато не я кастрирам.
Хотелът ни е към ветеринарната клиника Нова Вет в Младост 4, имат страничка във фейса vipcat hotel се казва, може да разгледа, който иска. Ние сме доволни
 Peace

# 578
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
.....

Мамин сладък Ох, ако мога да го докопам ... smile3508

# 579
  • София
Ох, много красиво бебе е Тобиас.  Heart Eyes

Току- що установих, че моята си е изплюскала храната, та правих поръчка- 2х3кг Ягуар за 53лв ми се стори добра цена, та поне няма да се занимавам до края на лятото.

# 580
Добра цена е.  Peace
Моят също харесва Ягуар, аз съм поръчвала от Емаг, но така и не я взех като си тръгвахме, оставих я на котака на приятелката на брат ми. Имаше промоция в сайта и мисля, че колкото твоите излизаха като цена, ако не се лъжа. Peace

# 581
  • София
Да, и аз от там поръчах, въпреки че се бях зарекла да не ги употребявам повече.  Mr. Green
Как са бебе и коте?

# 582
Ивекс, прибрахте ли се вече у дома? Наистина, сподели какви бяха първите реакции при срещата с новия член на семейството?  Simple Smile

Захвърлила съм днес един сутиен на спалнята. Влизам по-късно и гледам Кити си го сложила на главата като еврейска шапка.   Crazy Е, малко голяма шапка...  Laughing

# 583
Вкъщи сме Айс.
Много добре.  Laughing
Малчо вечер спи при голямата щерка, гушкат се двамата.
Пуснах го в стаята не устоях. Не се доближава до люлката на бебето, ляга си настрани и си спинка, но го оставям в стаята когато съм и аз там естествено. Към бебето не проявява абсолютно никакъв интерес, като Ви казвам никакъв значи никакъв все едно не съществува, върти се само около мен, ММ и голямата си сестра  Laughing Ветеринарите ме убедиха, че няма опасност за бебето, стига да я пазим от космите, страх ме е като е толкова малка да не вземе да се обрине от космите на котето.
За ужас на майка ми и свекърва ми, Топи сега е с нас в стаята, спи до вратата, бебето си е в люлката, а мама пише във форума.  Laughing
Засега това. От няма и два дни сме вкъщи ще има и още за разказване. Hug

Кити със сутиена.  Joy Joy Joy Просто си я представих.

# 584
Добър вечер, дами. Извинявам се, ако това не е правилното място, но имам нужда от съвет. Всяка сутрин биваме събудени от нашия котарак, който се промушва под спалнята и започва да се катери от долната страна на матрака и да го дере. Купили сме три различни драскалки, но той доста рядко им обръща внимание и се насочва към леглото.

Чудя се какво да сложа отдолу, за да запълня цялото пространство и мацоран да не успява да се докопа до матрака. Всякакви съвети и предложения ще бъдат от полза. Благодаря!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт