Любители на котки – Тема 104

• 49 808
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Аз поръчах 7.5 кг. Аплаус за 57 лв., добре ли е?  newsm78 Никъде не можах да намеря в нашия град да и купя малко, за да видя дали ще го яде. Такъв е каприз, че ако го откаже ще я държа гладна, докато не прояде  Twisted Evil  Иска ми се да я храня с качествена храна, която тук не намирам. Шегувам се, ще я дам на мама, а дебелака Шошо ще е доволен. Той всичко яде и му личи  Joy

# 586
Скрит текст:
Вкъщи сме Айс.
Много добре.  Laughing
Малчо вечер спи при голямата щерка, гушкат се двамата.
Пуснах го в стаята не устоях. Не се доближава до люлката на бебето, ляга си настрани и си спинка, но го оставям в стаята когато съм и аз там естествено. Към бебето не проявява абсолютно никакъв интерес, като Ви казвам никакъв значи никакъв все едно не съществува, върти се само около мен, ММ и голямата си сестра  Laughing Ветеринарите ме убедиха, че няма опасност за бебето, стига да я пазим от космите, страх ме е като е толкова малка да не вземе да се обрине от космите на котето.
За ужас на майка ми и свекърва ми, Топи сега е с нас в стаята, спи до вратата, бебето си е в люлката, а мама пише във форума.  Laughing
Засега това. От няма и два дни сме вкъщи ще има и още за разказване. Hug

Кити със сутиена.  Joy Joy Joy Просто си я представих.

Супер, много се радвам. Дано и при нас емоциите и преживяванията с Китачето да са идентични.  Hug

# 587
Ветеринарите ме убедиха, че няма опасност за бебето, стига да я пазим от космите, страх ме е като е толкова малка да не вземе да се обрине от космите на котето.
У нас има толкова косми, че сигурно и в кърмата ми има ooooh! Mr. Green

# 588
Има няма как да няма, въпреки че се чисти като за световно и горкия котьо, който го хване го реши.  Laughing
И да не пускам котето в стаята, ние си ги носим.
Майка ми получи удар снощи като видя котарака как си спи до мен на ръка разстояние от бебето, но няма право на глас. Crossing Arms

# 589
Още не съм чула за котка изяла бебе  Joy дори обратното, по-скоро да го спаси от някоя летяща гадина Simple Smile

# 590
Не да го изяде.  Joy
За други неща става на въпрос.
Но мен си ме притесняват космите и гледам колкото мога да огранича достъпа им до бебето.
Голяма щерка стана плачейки, сънувала кошмар. Успокои се и тръгна да си ляга, но само с котката.  Naughty Айде търси котка.  Joy Намерихме го заврян под леглото и следваха моменти на умоляване на котката да излезе. Излезе сам след известно време и тръгна след малката. Сега спи до краката й, а тя само става да види дали е там. Joy 
Аз се разсъних и не ми се спи вече.

# 591
Няма нищо по-хубаво от това децата да израстват с домашни любимци. Според мен това ги прави по-добри хора. Аз винаги съм имала кучета покрай мен, но като се преместих при мъжо останах без любимец - не ми даде сърце да прибера пинчера от майка ми, тя много би страдала. И след няколко месеца празнотата в къщата се усети. Сега за първи път в живота имам коте, много ми е странно и интересно, и тотално ми е откраднало сърцето още от първият ден у нас. newsm76

# 592
Съгласна съм.
Баща ми много обича кучета и от малка имаме.
Първото не беше породисто, казваше се Джеки. Умирах за малкия пакостник. Почина от старост.
След това имах каракачанка Вики, милата ми тя.
Почина на 10 годишна възраст, много умно куче. Липсва ми..... Tired

# 593
И аз съм на мнение, че животното е много полезно за децата (и не само). Заради бившия ми вече мъж се разделих с един котарак, но при майка ми си имах друг... Сега пак си взех коте за мен и за детето Simple Smile И покрай котаракът, който беше при майка ми, ми беше поставен ултиматум, че бебето няма да стъпва там... познайте дали стана   Joy

# 594
Когато ми щукна идеята да си вземем коте, ММ като чу щеше да се гръмне. Беше категорично против, какво ще го правим, Емма /голямата ни дъщеря, малката тогава беше на почти 3 години без няколко месеца/ е малка, ако я надраска/ухапе трябва да го убия и т.н.
Но.....взехме Топи. Даже той сам е ходил, избрал и го носи у дома, за да ме изненада, защото доста  скандали имахме по въпроса.  Crossing Arms  ММ умира за него, не дава и дума да се каже за котката. Докато си бяхме в България обикаляше като ненормален из зоомагазините за гранули, защото неговото момче нямало да яде каквото и да е. Naughty
Страшна гледка са как спят двамата.  Joy
Даже и на работа го е мъкнал, котката е обрала овациите в офиса и е почетен член вече.
Разказвала съм Ви за майка ми, според която котка/куче се гледа навън,  но не и в дома. Е, умира сега за котката, само го гали, целува, а е с алергия. Гълта хапчета като за световно.  Joy Противопоставя се само за бебето, да не го доближи котето, че после нямало как да изчистим бебето от космоляци.

# 595
По повод "любителите" на котки - една моя леля не можеше да понася котки, беше я страх даже...винаги, когато идваше вкъщи изпадаше в ужас, ако котката я приближи (а котката даже беше саката и едва ходеше, не можеше да скача, беше супер кротко и добро същество). Няколко години по-късно голямата и дъщеря домъкна у тях персиец и леля ми се влюби в това животно Simple Smile Не го дава за нищо на света  Peace hahaha

# 596
Според мен няма спасение за бебето от космите Joy

# 597
Моят мъник все още не се скубе затова сега се възползвам да го целувам на воля. Като порасне с тази дългата козинка не знам как ще се справяме. Сестра ми има котарак с дълга козина и космите са просто навсякъде - спасение няма. А го сресват със специален гребен - фурминатор, който направо го оставя с наполовина по-малко козина, но на другия ден е пак същото. Като пекне слънце и виждаш как космите се носят из въздуха. Но така е, в името на любовта ни към животните се налага да правим компромиси с някои неща Simple Smile

# 598
Да, и при мен е така с дългокосмест котарак... но и с предишния, късокосмест, не беше много по-добре

# 599
Хора, здравейте пак, много съм нова, котето е от 2 седмици вкъщи. Дайте моля някакви линкове за храненето, никога досега не съм имала котка. От 13 до 27 годишна възраст почти през цялото време съм имала кучета, но има доста различия. Мъжът ми е имал коте, той разбира повече, но от храненето много-много не.

Общи условия

Активация на акаунт