Любители на котки – Тема 104

• 49 315
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Кити спи в краката ни на спалнята. Притеснява ме, ако реши да спи при бебе на 5 дни. Достатъчно е да легне до бебето и то горкото няма как да се защити. Хем ще го задуши, хем ще го изяде.  Laughing
Ако я затворя отвън пък ще ни побърка от драскане по вратата.
Та и затова мисля някакъв среден вариант - хем котката да може да влиза, хем да не спи при бебето.

Хоп, данък:

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 19:10 от Ice Queen

# 31
  • Варна
Разкошни котки имаме-радост за окото и ръката!  Mr. Green
Чек, все нещо важно е трябвало да пропусна, за да дойда пак.  Laughing Цял ден мога да стоя по такива местенца с котки.  Hug
Таня, пипна ли вече малтийска котка?
Шани, на нашите котки сме им обещали къща с двор.

От мен данък малтийска маца:
Скрит текст:

И прайдче малтийски закусващи котки  Mr. Green
Скрит текст:

# 32
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Танче  bouquet

Момичета... знаете ли над какво се замислям...
Едно коте, затворено в апартамент... цял живот... без другарче, без да си подава нослето навън... Става ми жал. А нямам кураж за сега за второ коте, макар, че от намерените почти всеки ден си харесвам по няколко...
...отделно моят грях, че я кастрирах...

Tired
Излез от тоя филм  Naughty Peace
Аз съм достатъчно добро другарче и без да се катеря по секциите. Wink
Що се отнася до волния живот, при мен на разположение беше тераса, подходяща за блажено търкаляне на слънце. За по-високи етажи просто се намира начин някоя тераса да се обезопаси и на кот се осигурява свободен достъп до там. Peace
А за кастрацията сме изписали стотици страници - за домашни котки това е най-доброто. Peace

Сега да се похваля, че вчера отскочих за час до едните "внуци"  Crazy  Heart Eyes. Снимах с телефон колкото можах, че те превъзбудени и ентусиазирани, че могат на още някой да се полигавят, изобщо не застанах мирни за да ги снимам. Laughing Ще видя да сваля няколкото снимчици и да си платя данъците. Grinning

# 33
Последната снимка май е от едно място, където аз съм зад кадър.  Laughing

# 34
Кити спи в краката ни на спалнята. Притеснява ме, ако реши да спи при бебе на 5 дни. Достатъчно е да легне до бебето и то горкото няма как да се защити. Хем ще го задуши, хем ще го изяде.  Laughing
Та и затова мисля някакъв среден вариант - хем котката да може да влиза, хем да не спи при бебето.

Да бе да, задуши и изяде Laughing Според мен ще умира от страх от бебето и ще бяга като дявол от тамян от него. Аз на твое място не бих пускала кот в спалнята 1-2 дни, за да го видя през деня как ще се държи около бебето Simple Smile

# 35
  • Варна
Последната снимка май е от едно място, където аз съм зад кадър.  Laughing
Да!  Laughing Заедно сме.  Блу Гротто. Там една вълна ми заля маратонката.  Laughing
Танче, блу гротто и дингли рок да ги имаш предвид. Второто ако нямаш страх от високо.  newsm43

# 36
Скрит текст:
Да бе да, задуши и изяде Laughing Според мен ще умира от страх от бебето и ще бяга като дявол от тамян от него. Аз на твое място не бих пускала кот в спалнята 1-2 дни, за да го видя през деня как ще се държи около бебето Simple Smile

Praynig Ако си права ще те поканя за кръстница-орисница.  Laughing

# 37
Вики стана кака на момченце (човешко) Mr. Green Веднага й показах бебето. Спим в една стая всички, но тя се премести да спи на дивана, защото не обича шумни и миризливи неща Sunglasses Гледа го отдалеч засега. Реагира на бебчо точно както си представях. Много ми е внимателно момиченцето Heart Eyes След като родих осъзнах, че Вики е пораснала. Досега тя беше малкото ми момиченце. Но сега е голямото ми момиче  Flutter

# 38
Addicted, да ти е живо и здраво Hug Голям мъж да стане! Тъкмо днес си мислих дали Вики си няма приятелче вече Hug

Какво да има за бебе с коте. Навремето, като синът ми беше малък, още от бебе си спяха с котарака Гошо в едно такова легло, сега не знам дали ги има. Беше дървено, отпред с дървена решетка. Исках да кажа, че си бяха все двамата в кошарата заедно Laughing

# 39
  • Варна
Ооо, имаме бебе в темата!
Адиктед, да е живо и здраво!  Hug Някой ден очакваме снимка бебе и коте!
Чакаме другите бебчета да се родят да ги приветстваме и тях.

# 40
addicted2U, честито бебенце. Живи и здрави  Hug Heart Eyes

# 41
Честита рожба! Ще черпим мъдрост за съжителство бебе с коте bouquet

# 42
Честито бебче! Да е живо и здраво и много да Ви радва.  bouquet

# 43
:
В предната тема беше писала, че си го разкарала за известно време на терасата. Thinking Остъклена ли е или ...? Че не искам да те плаша, ама ... имали сме драми тук в темата. Sad
profi 1, страх ме е, даже много. Голямата котка, Писа, беше магьосница. Стоеше си на парапета и се ближеше. Бях напълно спокойна за нея, толкова прецизна в движенията си. А този бунак - от масата на стола да скочи, я уцели, я не. Ама курназ го раздава, ти да видиш... То затова като го затворя на балкона и спре да казва Мау и аз ставам да го прибирам, щото си рисувам някакви грозни картинки.
Сега си имаме ново двайсет - от две нощи тенденциозно сякаш, се изпикава на един барбарон в хола. При положение, че има достъп до тоалетната си. Не знам, маркира ли, сърди ли се нещо?! Втората вечер не издържах и имаше тупа-лупа по дупето, а после се опитвах да го игнорирам. Не знам как да му покажа, че се сърдя и не трябва да прави така. Винаги се чувствам зле, като стигам до пляскане - то е една мръвка, няма къде да го плеснеш даже... С кучетата ми е лесно, повиша глас, размахам пръст и те ме разбират, а с котките?

# 44
  • София
addicted2U, честит ти син! Да е здрав, късметлия и да се спогажда с мацките като майка си.  Grinning

Таня, пипна ли вече малтийска котка?
Пипнах, но ме изтърпяха с отвращение.  Mr. Green Абе, явно не случих на правилните котки, защото не бяха от най-контактните, а и не отговарят на пис-пис.  Laughing

Чек, как е на малтийски "пис-пис"?  Явно трябва да уча чужди езици, за да ми обърнат внимание.  Mr. Green

До паметника на котката не стигнахме, но се надявам утре да го видим.  Grinning

Ice Queen, получило се е!  Hug Много хубаво гледа!  Heart Eyes

Шани, не е грях! За нейно добро е! Изобщо не мисли такива неща. А колкото за другарче, и аз си го мисля. Но винаги има риск да не се спогодят. Sad Но ако ни намери някое коте, трудно ще му устоим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт