Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да тълкувам изтичането на гноен секрет от едното око седмица след приемане на конституционно лекарство?
Какво е мнението за хомеопатията, особено за английската класическа хомеопатия?
Как да изляза от състояние на доказване при хомеопатично лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да тълкувам изтичането на гноен секрет от едното око седмица след приемане на конституционно лекарство?
-
Какво е мнението за хомеопатията, особено за английската класическа хомеопатия?
-
Как да изляза от състояние на доказване при хомеопатично лечение?
-
Как да лекувам скарлатина с хомеопатия?
-
Какво е мнението за използването на хомеопатични лекарства при деца?
Нова съм в този форум и може би бъркам темата. Искам да кажа и аз своето мнение за хомеопатията. Говоря обаче за английска класическа хомеопатия. Имам богат опит с лечението с нея. Всъщност, лекувам се само с нея. Когато бях малка имах нощно напишкване. Беше много неудобно. Нашата " традиционна " медицина беше вдигнала ръце. Мама ме заведе при дипломиран хомеопат в нашия град - Пазарджик. Първият път, когато отидохме ме разпита много добре, не пропусна нищо. След разпита каза, че ще помисли кое лекарство да ми даде, защото й отговарям на едно конкретно, но трябвало още малко да помисли. Втория път ( след 2 дни ), отидохме в дома й и тя ме поразпита още малко, за да е сигурна. Даде ми лекарство и каза, че трябва да поддържаме връзка с нея, за да знае как действа лекарството. За разпита + лекарството платихме 30 лева. Лекарството ми помогна много. Нощното напикаване намаля и може би още след втората капка се усети промяна. Спрях да се напишквам.
, защото не отсъствах, когато имаше грип. Моите съученици отсъстваха по цели седмици,а мен ако ме хванеше настинка веднага ми се даваше хомеопатично лекарство и до там, на другия ден бях в училище. Благодарение на хомеопатията вече нямам такива оплаквания. Намерих точния хомеопат за мен.