Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да тълкувам изтичането на гноен секрет от едното око седмица след приемане на конституционно лекарство?
Какво е мнението за хомеопатията, особено за английската класическа хомеопатия?
Как да изляза от състояние на доказване при хомеопатично лечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да тълкувам изтичането на гноен секрет от едното око седмица след приемане на конституционно лекарство?
-
Какво е мнението за хомеопатията, особено за английската класическа хомеопатия?
-
Как да изляза от състояние на доказване при хомеопатично лечение?
-
Как да лекувам скарлатина с хомеопатия?
-
Какво е мнението за използването на хомеопатични лекарства при деца?
)...
Винаги съм казвала на децата ми истината. Малкият ми син има много развалени и черни зъби. Когато беше на 3 плачеше от един зъб. Отидохме при една зъболекарка, която работеше много с деца, но той не пожела да си отвори изобщо устата. Вече положението беше много сериозно и спешно потърсихме друг зъболекар- мъж. Веднага си паснаха и му направи всички зъби в устата, включително му вади един зъб от млечните доста трудно. Не се оплака нито веднъж при работата при зъбите. Единствено се оплака, че го е боляло, когато му слагаха упойката, заради убождането. Оттогава все ме кара да кажа на доктора, че не иска да го боде. Обяснила съм, че когато се налага ще го бодне набързо, но не се е налагало досега. Зъболекарят му казва постоянно какво прави, докато работи и много го хвали.
Трябва да борим алергия.