КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ - споделяне на опит и знания - 37-а тема

• 133 305
  • 799
  •   1
Отговори
# 390

Lady Be, след като детето има рота и сега прави и бронхит, то аз без да съм се чула с хомеопатът не бих давала нищо.
ти си прецени дали вади нещо подтиснато или е нов симптом. въпреки всичко бих спряла china и не бих давала нищо.

благодаря ти. притеснява ме, че бронхитът става много бързо спастичен при нас... нукс вомика покрива ли и разстройство?

# 391
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
благодаря ти. притеснява ме, че бронхитът става много бързо спастичен при нас... нукс вомика покрива ли и разстройство?

нямам идея, аз чета в материя медика.
обаче ей така от самочетене и стигнах до там, че да задавам горния въпрос  Whistling

# 392
Можеш да си докараш кръвоизлив. Но не мисля, че от еднократен прием на арника.

# 393
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Можеш да си докараш кръвоизлив. Но не мисля, че от еднократен прием на арника.

ок, благодаря.

# 394
Спешно ми трябва хомеопат за 2г дете!моля за съдействие.

# 395
Здравейте, имам растящ мъдрец. Венеца ми е възпален и зъболекарката ми изписа антибиотик, който не желая да пия. Някоя от вас имала ли е подобен проблем и какво вземахте? За сега жабуря само със смрадлика, но искам да включя нещо за възпаления венец.

# 396
И аз с въпрос,дали арника с висока потенция би повлияла на спинална  упойка ,която ми предстои за секцио?

# 397
Здравейте,
знам че тук има доста опитни хора, затова ще се обърна към вас за мнение.
Заведох малкия на класически хомеопат с признаци на алергия (ситни пъпчици по ръчичките и постоянна кашлица само сутрин), с идеята да се отърве от тези симптоми. Изписаха му едни капки, които трябваше да давам три пъти. Пи ги преди две-три седмици, но симптомите не отшумяха. Тогава хомеопата каза, че атопията може да си я влачи и цяла година, а кашлицата не била притеснителна... Shocked И нищо друго не изписа.
Въпроса ми към вас е колко време е необходимо за да се разбере дали ХЛ е подходящо и кога мога да очаквам подобрение?
И по време на прием на ХЛ, може ли да се посещава солна стая? Мога ли да давам чай от джинджифил?
Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 398
Здравейте, имам растящ мъдрец. Венеца ми е възпален и зъболекарката ми изписа антибиотик, който не желая да пия. Някоя от вас имала ли е подобен проблем и какво вземахте? За сега жабуря само със смрадлика, но искам да включя нещо за възпаления венец.
Напълно възможно е възпален венец да се повлияе положително от ХЛ. Кое обаче е то, може да каже само хомеопат, който ви лекува.
От известно време пак се напълни темата с еднотипни въпроси.
Който иска да се лекува с хомеопатията да си направи труда да почете назад във времето какво е писано.
Който иска да лекува детето си с хомеопатия, да мине първо сам по този път.
След 5 години ХЛ и аз бих казала, че кашлицата не е толкова важна, че дете до 3 години е болно най-вече от майка си.
Четете, минете вие по пътя на пациента и ще осъзнаете за какво става въпрос.

# 399
  • Пловдив
аз пък отдавна не съм писала тук Simple Smile, а като помня че редовно четях постовете и пишех,но то сега май и никой не отговаря

# 400
И аз с въпрос,дали арника с висока потенция би повлияла на спинална  упойка ,която ми предстои за секцио?

То сигурно е малко късно вече да пиша,  Grinning но да, може да повлияе, тоест да не ви "хване" упойката. И по още начини може да повлияе, но ще ви го напиша след като родите.

# 401
Не е късно,чак за др.месец съм.А защо я препоръчват хомеопатите преди операция?Аз мислех да взема и нещо за преудоляване на страхове.

# 402
  • Русе
Не е късно,чак за др.месец съм.А защо я препоръчват хомеопатите преди операция?Аз мислех да взема и нещо за преудоляване на страхове.
Че кой класически хомеопат  ще препоръча ей така - вземайте арника? Такъв не съм виждала никъде.
А как ще разбереш кое хомеопатично лекарство ще ти помогне да преОдолееш страха от раждането?

# 403
Има статия за задължителна хомеопатия преди операция.Арниката ми е препоръчана и от кл.хомеопат за бързо зарасващи рани.

# 404
Който се лекува с хомеопатия рядко стига до операция. А да се случи да стигне, хомеопатът рядко му препоръчва ХЛ. Имах на скоро манипулация в хирургията. По протокол изписват АБ. Има си и подходящо ХЛ. Хомеопатът рече - да видим как ще се чувстваш и тогава ще реша дали ти трябва нещо. Ми не ми трябваше нищо.
Не се дава ХЛ превантивно. Няма такова нещо в класическата хомеопатия.

Общи условия

Активация на акаунт