Кюретаж и забременяване след това - тема 66

• 50 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Момичета излязоха ми генетичните изследвания. "Инхибитор на плазминогенния активатор - PAI 4G/4G" - носител съм на това. Има ли някой със същия проблем и какво ви предписаха?

# 76
Да, Криси, вярвайте и смело напред!   Hug

Вили, мисля утре пак да изследвам прогестерона.
Да видя колко се е покачил след седмичен прием... 

С миналата бременност не ми беше изписан Утрогестан, а годините са ми все пак 38......!

# 77
Според мен е напълно безсмислено да изследваш прогестерон, при все, че си на терапия и взимаш максимална доза със сигурност е висок, та боденето е безсмислено.

# 78
И аз подкрепям мнението на Вилито  Peace
Тракия, спести си го боцкането  Hug

# 79
Благодаря ви, момичета.    Hug

Ама като видя прогестерона на девойките 120 и то още преди закъснение, и ми се завива свят от страх...   Crazy

Мисля с едно боцкане да пусна и ТСХ, ТАТ, МАТ, пролактин, витамин Д и прогестерон, та да е ясна картинката и на таз възраст...   Grinning

# 80
Калина аз имам проблем там но съм хетерозиготен носител на същия ген 4г/5г  общо взето приготви се за терапия на аспирин и фраксипарин.

От два дни ми е ревливо, историите които чета тук ме обнадеждават че другия месец и аз ще видя пак 2те черти...

# 81
  • Пловдив
Джудже, и аз много, много, мноооого се надявам  Praynig

# 82
Поплачи си, Джудженце, олеква, но не се отдавай на лошо настроение...
Горе главата и само напред!
С правилната терапия се извървява успешно дългия път към мечтаното бебче!   Heart Eyes

Прегръщам те!    Hug

# 83
  • София
Мъчи ме въпррс ... Микробиология от цервикален канал по-достоверна ли е от влагалищен секрет?Може ли в цервикалния да излезне нещо?

# 84
Благодаря ви мили мои  Hug знаете настроенията са на възходи и падения! Вие знаете най-добре за жалост! Вярвам че ще успеем всички, не се отчайвам..на моменти е и просто ме върхлита ...

Аз да питам пролактин и естрадиол се изследват на 3-5 ден от цикъл нали така, но на чист ден ли нещо не мога да разбера? 

# 85
Мъчи ме въпррс ... Микробиология от цервикален канал по-достоверна ли е от влагалищен секрет?Може ли в цервикалния да излезне нещо?

Бъбъл, двете са различни неща, няма по-достоверно. Нека гинеколога ти прецени дали да пуснеш и двете. Важно е да пуснеш и микроскопско изследване за влагалищна чистота, дава информация за неща, който няма да се хванат само с нормална МБ.

# 86
Мармозетка джудже , всички полови хормони се изследват на 3-5 ден от цикъла. Трети най-добре.
Изключая прогестерон, който се изследва 7 дни след доказана О. Някои казват, че и пролаткинът трябва да е на чист ден, аз все още не мога да взема решение, защото чувам различни мнения ...

kalina84 , консултирай се задължително с генетик. Този генотип не е добре, със сигурност ще има инжекции фраксипарин Sad
Аз съм с хетерозиготно носителство на 4G/5G. Казаха ми, че по принцип нищо не се предприема, но при така стеклите се три аборта пре мен, най-вероятно и аз ще се боцкам при бременност.
Аспирин протектът е задължителен реквизит  Peace

# 87
  • София
Джудженце  Hug Нормално е ,малко още остава и ще започнем с опитите,това мисля че поне малко ще смали мъката.Надеждата за нова бременност Heart Eyes

# 88
Trakia виж по-долу пише за референтните стойности по време на бременност. http://www.arsmedica.bg/lab/hormoni/progesteron
Мармозетке проверих в интернет за пролактина и ти копирах едно мнение -Не трябва да си в цикъл, нито в овулация. Предния ден нетрябва да си правила секс или да са ти пипани гърдите. Когато ти взимат кръв е добре да полежеиш около 30 мин преди това. Това е за естрадиола http://www.arsmedica.bg/lab/hormoni/estradiol .

Надявам се да съм била от полза и всичко да е в нормата.  Hug

# 89
Калина.Бъбълче.не мога да отговоря на въпросите ви.за това ви прескачам Hug
Тракия вдъхваш ни кураж.милаааа.На теб първо детенце ли ще ти е?Не съм разбрала ,чесно.... Joy
Джуджанка.от скапаното време е.студено и мрачнооооо.Няма го хубавото усмихнато слънчицеее.Утре като изгрее всички ще сме добре. Hug Hug Hug
Бейби.направих те че учиш сорииии Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт