Забавни въпроси за бременността

• 1 400 142
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 605
Въйййй, аз обичайно съм с пулс над 100... И често имам болки е левия яйчник и по левия крак (никак няма общо с дисковата ми херния). Сега кво, да си меря ли температурата или направо да записвам чавето за ясла, че чувам, че зор било... И не съм бебеправила.
Е няма как със сигурност си бременна, с тези симптоми. Най-вече след като не си бебеправила! Joy Отивай да се редиш още от утре на опашка пред градината!

Ще се наложи, защото от тогава вече и цикъл имах, съвсем на време и нормален.  Ясна е работата....

# 10 606
Момичета, помоШТ!
Гади ми се, кашлям, повръщам, температурата ми е 37, 6. Днес ми е трети ден от цикАла, боли ме и крАстта. Бременна сАм нали???

# 10 607
Момичета, помоШТ!
Гади ми се, кашлям, повръщам, температурата ми е 37, 6. Днес ми е трети ден от цикАла, боли ме и крАстта. Бременна сАм нали???
Кръвен, кръвен!

# 10 608
Тихичко честито Close

# 10 609
Да, бе, кръвен. Да ме питат кой ден от цикАла ми е и друга такава конфиденциална информация, не мерси! Ще си направя тест със сода, а довечера със рукола, оцет и ракия! 😀

# 10 610
Да, бе, кръвен. Да ме питат кой ден от цикАла ми е и друга такава конфиденциална информация, не мерси! Ще си направя тест със сода, а довечера със рукола, оцет и ракия! 😀
Както си решиш, но да знаеш ако не са ти били гърне, не се надявай! Mr. Green

# 10 611
Не са ми били гърне, кръста си ми е затворен. 😀

# 10 612
Не са ми били гърне, кръста си ми е затворен. 😀
Сигурно и жаби не си пикала, а пък и не са ти гледали в тръбите след родео...хич нямаш шанс! Tired

# 10 613
Вчера ми гледаха водомерите, брои ли се? 😀

# 10 614
  • София
Цъ,само дистанционно отчитане на топломери.То си е реално.Kissing Heart

# 10 615
Все се каня да пиша нещо и все забравям. Преди години четох Вечната Амбър и там се споменаваше за някакво плюене в устата на жабата като метод за контрацепция 😆 Та явно жабата е мултифукционална.

# 10 616
Все се каня да пиша нещо и все забравям. Преди години четох Вечната Амбър и там се споменаваше за някакво плюене в устата на жабата като метод за контрацепция 😆 Та явно жабата е мултифукционална.
Ако вместо да правиш секс, плюеш в устата на жабата 100% няма да има бременност. 😁

# 10 617
  • Пловдив
Цитат
Здравейте. Няколко пъти го правихме с приятелката ми с кондом. Тревожи ме мисълта, че ако съм си пипал члена и тя ако го е пипала и после сме пипнали кондома възможно ли е да е забременяла ако е имало предеякуационна течност. Също така.. спомням си, че тръгнах да слагам презерватива наобратно и се притеснявам като презерватива е докоснал пениса с неправилната страна тоест тази, която ще влиза във влагалището на момичето дали е възможно да е забременяла също заради предеякуационна течност..?
И пак от него:
Цитат
Ами ако ставаше не ставаше, закъснява и, а и е редовен. Ето, че и с презерватив се забременява. Дори и с докосване!
Цитат
Не не е. Първи ден и е. Просто не ми се мисли ако е бременна какво ще стане.. едно докосване на члена с презерватива от неправилната страна и ето бебе...
Цитат
Казва, че и е подът корема, има много чувствителни гърди и я боли главата. Попринцип не я боли корема, а ми каза че от почти година всеки път преди да и дойде я боли корема. Не мога да съм 100% сигурен, че е бременна, но по логика е възможно с пипане от члена да е попаднала сперма по презерватива и да е забременяла.. Днеска трябваше да и дойде а не и е дошъл... ще направи тест, но кога... ако закъснее повече от 3 дена е напълно ясно, че е бременна...

# 10 618
  • София
Който не е разбрал как стават бебетата - ами с ПИПАНЕ стават

# 10 619
Напълно ясно е, не си пипай члена, защото ето бебе....

Общи условия

Активация на акаунт