Забавни въпроси за бременността

• 1 400 157
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 590
На мен също ми е много странно някой да говори с подробности за сексуалния си живот. Ама точно кога, как и в кои дни от месеца 😮 Сексуалния живот сам по себе си е нещо страшно интимно и изключително между двама души. Защо трябва да се намесват майки, сестри и приятелки... Ако участват и те, тогава разбирам. Ама иначе за какво им е.. Това с разказването винаги съм го приемала като предателство към партньора, независимо от коя страна.

# 10 591
Мъжете обичат да се хвалят, пред мъже само.Но жена да се излага с такива приказки, не мога да го приема.

# 10 592
Мда..и жената като види 2-те чертички веднага споделя на приятелка. Много такива се срещат из форума. Приятелките първи са осведомени за всичко. Grinning Направо да си ги вземат вкъщи тези толкова добри приятелки, така и така знаят всичко около интимния живот с подробности. Joy

# 10 593
Мъжете обичат да се хвалят, пред мъже само.Но жена да се излага с такива приказки, не мога да го приема.
Винаги съм била в мъжка компания и момчетата са ме приемали за част от тях. Съответно и всички такива разговори са се водили пред мен. Еми честно да ви кажа жените са в пъти по-брутални в описанията, от колкото мъжете

# 10 594
  • Варна
За такива лични неща мога да говоря само и единствено когато се будалкам с някого и лъжа като скъсана Laughing
Имам един колега, вече 7-8 години сме заедно, толкова е вулгарен завалията, в началото редовно ме изчервяваше. Сега кви глупости ръсим, някой отстрани ако ни слуша ще се хване за главата.

# 10 595
  • София
Искам и аз да попитам нещтичко...
Миналия месец ме испревари и ми дойде на 19 юни а трябваше на 29 юни както и да е ... Този месец овулацията ми беше на 9 ти на 19/ ти трябваше да ми дойде но няма все още правих тестове и се отрицателни цикъла ми е точен на 31 деня като по часовник е 😀😀но този месец нещо май му ствава дайте ми някъкъв съвет че мн се търмозя вече.!!

Препинателните знаци хапят Grinning
Само да не ме докладвате Wink

# 10 596

Ааа, не дръж на тез работи....!!!

То българският език и без това само в България се говори, има - няма 5-6 млн. човека.....за какво да се стараем!?!? Mr. Green Stop

# 10 597
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Искам и аз да попитам нещтичко...
Миналия месец ме испревари и ми дойде на 19 юни а трябваше на 29 юни както и да е ... Този месец овулацията ми беше на 9 ти на 19/ ти трябваше да ми дойде но няма все още правих тестове и се отрицателни цикъла ми е точен на 31 деня като по часовник е 😀😀но този месец нещо май му ствава дайте ми някъкъв съвет че мн се търмозя вече.!!

То да бяха само препинателните знаци............. ooooh!

# 10 598
На мен пък ми стана интерсно хем й е точен като по часовник, хем миналия месец й иСпреварило. Ама реших, че няма смисъл да й отговарям, то и без това едва се чете Grinning

# 10 599
  • София
Всичките и постове са такива. Периодично се появяват такива компетентни и грамотни потребителки Rolling Eyes

# 10 600
  • Countryside

Ааа, не дръж на тез работи....!!!

То българският език и без това само в България се говори, има - няма 5-6 млн. човека.....за какво да се стараем!?!? Mr. Green Stop
То и говоренето не е лесно, но писането, ах писането! Граматиката и пунктуацията...то в другите езици няма такива сложни работи.

# 10 601
  • На брега на реката
НищТичко й няма!!
Баси тъпунгерите Scream

# 10 602
  • София
Сега е моментът някой "грамотен" да се възмути "Във форум за взаимопомощ ли сме,
 или във форум за правопис". Любимо ми е по фейсбук групите!

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 12:47 от t_anito

# 10 603
  • София
Взаймопомощ, по-точно казано Simple Smile

# 10 604
  • София
Въйййй, аз обичайно съм с пулс над 100... И често имам болки е левия яйчник и по левия крак (никак няма общо с дисковата ми херния). Сега кво, да си меря ли температурата или направо да записвам чавето за ясла, че чувам, че зор било... И не съм бебеправила.
Е няма как със сигурност си бременна, с тези симптоми. Най-вече след като не си бебеправила! Joy Отивай да се редиш още от утре на опашка пред градината!

Общи условия

Активация на акаунт