Забавни въпроси за бременността

• 1 401 169
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 860
Аз се боядисвах и ме хващаше боята /но рус цвят.... за тъмните, не знам/.  Peace
И аз се боядисвах, само че с безамонячна боя. Тъмна. Peace

# 10 861
  • София
Както всичко, някои не ги хваща, други ги хваща

# 10 862
Както всичко, някои не ги хваща, други ги хваща

hahaha

Напълно си права! Mr. Green

# 10 863
  • София
Едит: Оправих го да си личи повече, че е цитат

Цитат
“ Здравейте! Вчера с приятеля ми взехме сериозното решение да си направим бебе. Само, че последния ми цикъл дойде на 3ти и свърши на 7ми...И както всичко беше ок, той свърши вътре и днес сутринта ми дойде отново. Та въпросът ми е след като имам цикъл, въобще ще има ли ефект от опита?  Rolling Eyes
П. С. Преди да ми дойде на 3ти, ми закъсня с 10тина дни.”

Последна редакция: вт, 21 авг 2018, 07:40 от get_real

# 10 864
  • София
То все едно инвитро правят... 1 опит и чакаш да видиш ефекта....

Ама и от вчера до днес... тая като забременее, ще пита “вчера забременях, утре ли ще раждам?”

# 10 865
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Здравейте! Вчера с приятеля ми взехме сериозното решение да си направим бебе. Само, че последния ми цикъл дойде на 3ти и свърши на 7ми...И както всичко беше ок, той свърши вътре и днес сутринта ми дойде отново. Та въпросът ми е след като имам цикъл, въобще ще има ли ефект от опита?  Rolling Eyes
П. С. Преди да ми дойде на 3ти, ми закъсня с 10тина дни.”

това е цитат, нали?
ако не е - няма ефект от опита, давайте пак.

# 10 866
  • Пловдив
Цитат
Здравейте? Днес си изкарах акъла с тест Престо. Вчера го правих отрицателен. Сутринта го направих отново отрицателен. Оставих да си седи на масата два, три часа и забелязах бледа втора черта. Направих  на друга марка и си беше отрицателен. Много объркващо.Преди 3 дни правих крьвен и беше отрицателен.

# 10 867
  • София
ужасно объркващо е да си намериш свестен гинеколог за раждането. с тея отрицателни тестове си е на зор положението:)

Ама и от вчера до днес... тая като забременее, ще пита “вчера забременях, утре ли ще раждам?”
това ми напомни за вица
"Извинете може ли да седна, защото съм бременна?
-От снощи ли?"

# 10 868
Цитат
Здравейте? Днес си изкарах акъла с тест Престо. Вчера го правих отрицателен. Сутринта го направих отново отрицателен. Оставих да си седи на масата два, три часа и забелязах бледа втора черта. Направих  на друга марка и си беше отрицателен. Много объркващо.Преди 3 дни правих крьвен и беше отрицателен.

Най-тъжното е, че същата авторка е пила Ескапел и всичките терзания са сега дали все пак "няма нещо". Въпреки лекарството и отрицателните тестове. А забравих, всичко това се случва на единайстия ден след родеото.

# 10 869
Цитат

Най-тъжното е, че същата авторка е пила Ескапел и всичките терзания са сега дали все пак "няма нещо". Въпреки лекарството и отрицателните тестове. А забравих, всичко това се случва на единайстия ден след родеото.
Така се раждат митовете, че теста и бил отрицателен а тя бременна. Като се тестват от сутринта, след любкането.

# 10 870
  • София
В упътването на тестовете пише, че резултат след еди колко си време не е реален.

# 10 871
  • София
В упътването на тестовете пише, че резултат след еди колко си време не е реален.
Така пише, ама в лабораторията ѝ казали, че наистина има за какво да се притеснява.

# 10 872
  • София
Цитат на:  link=topic=1057045.msg37214314#msg37214314 date=1534680215
Здравейте! Чета много и се интересувам от теми за бременност.
Може малко да е глупаво, но бих се радвала някой от вас да сподели как са се получили нещата, ако съвпадат историите ви с моята.
От известно време много си говоря с моя приятел, че аз лично много искам вече дете, а и сме на такива години. И той каза, че иска. Досега се пазихме, но днес за първи път свърши в мен. Бях в овулация до преди един-два дни. Попринцип и при последния ми преглед на гинеколог, той ми каза, че всичко ми е наред и не би трябвало да имам проблем със забременяването. Дали имам шанс или не. Много се чудя, а много желая нещата да станат. За съжаление голяма част от спермата изтече. Дано все пак, каквото е трябвало от материала да е стигнал където трябва.
И тази ще прави бебе след ову. Ама язък за мат'ряла - изтекъл бил. Joy Joy Joy
Иначе девойката се интересува от теми за бременност.

# 10 873
  • На брега на реката
Гинеколог й е гарантирал, че всичко й е наред, ама едва ли е имал предвид мозъчната дейност (пляс по челото).

# 10 874
Ами, да гълта всичко, как така ще изтича.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт