Забавни въпроси за бременността

• 1 399 908
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 11 040
...кАжи честно! Joy

# 11 041
Бебето пътува, ..... Упс... към инфраструктурата, която е най-натоварена по време на телевизионните реклами.

# 11 042
Пътува вика. Laughing

# 11 043
  • Countryside
Момичето не разбира, пита, на преглед са й го казАли... Явно и докторите взеха да четат тази тема...

# 11 044
  • София
И таз от късметлийките с няколко дни овулация...
Здравейте , с мъжа ми правим първи опит за бебе и мисля че се е случило на 31.08 тогава беше последния ден от овулацията ми . Трябва да ми дойде на 12 .08 и Пт два дни имам болки в яйчниците и днес около пъпа ,а по принцип нямам такива болки преди цикъл и днес чувствам че имам температура и ме обливат постоянно горещи вълни ,чувствам се като болна . Дали е възможно да се е случило нямам тъпение да изчакам до датата и да си направя тест ☺☺☺

# 11 045
  • Countryside
Много ме радва оптимизма на поредната кандидатка за бебе: Как мислите, дали е станало?
Ей, сега вадя кристалната топка и ще ти кажа, шанса е 50 на 50.

# 11 046
  • София
“Чувствам се като болна”...
Тия хора бременността я имат за болест... то не са болки и то мигриращи... не са температури...
Май наистина не съм била бременна. Как пък за 9 месеца 1 път не се почувствах като болна.

# 11 047
И аз съм болна, едвам преглъщам и се чувствам ужасно... Вий как мислите, станАло ли е Thinking?

# 11 048
  • София
И аз съм болна, едвам преглъщам и се чувствам ужасно... Вий как мислите, станАло ли е Thinking?

Честито! Хванала си...

(Според мен някой вирус, ама да не издребняваме)

# 11 049
М'чи то бебетата не са ли малки сладки вирусчета дето ни съсипват здравенцето и най вече съня?

Fairytale11 ни гъ ликувай тоа вирус. Слид има няма 9 месяца ша са поопрайш. Само бизсънието щи устани и утпадналост, ма слид ощи 9 месяца ш си пушкъ. А ся най-важну е да омааш иднъ тенжиръ грах!

# 11 050

Честито! Хванала си...

(Според мен някой вирус, ама да не издребняваме)

# 11 051

Аууу и аз се чувствам по същия начин! Ай честито!
 Joy

# 11 052
  • София
М'чи то бебетата не са ли малки сладки вирусчета дето ни съсипват здравенцето и най вече съня?

Fairytale11 ни гъ ликувай тоа вирус. Слид има няма 9 месяца ша са поопрайш. Само бизсънието щи устани и утпадналост, ма слид ощи 9 месяца ш си пушкъ. А ся най-важну е да омааш иднъ тенжиръ грах!

Божеее, не стига, че не съм била бременна, а даже са ми подхвърлили и някакво същество.
Спи по цяла нощ. Вече на 7 месеца спи и пред деня на всеки 2 часа...
Аз не спях 3-4 месеца преди да ми го похвърлят 😂

# 11 053
  • Euskal Herria
Бе, ти накрая всичко ще си кажеш... Wink

# 11 054
Аз не ви вярвам, обаче. Ще потърся някоя жаба и ще кажа какво е станало. Иначе ще се презастраховам и ще кандидатствам за деЦка.

Общи условия

Активация на акаунт