Забавни въпроси за бременността

• 1 401 322
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 17 070
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Flushed Scream Rolling Eyes

Въй, въй, въй! Дано не ѝ се получи, че представете си какво ще разказва после!

# 17 071
  • France
Няма нищо по гадно, от това да направиш дете зад нечий гръб. Отвратително!

# 17 072
Ако съм мъж и ми попаднеше такова нещо за четене, сигурно месец щях да си го държа в гащите от параноя.

# 17 073
Няма нищо по гадно, от това да направиш дете зад нечий гръб. Отвратително!
На сила хубост не става. Но чак пък от устата да си вади материала🤢🤮 Но дори и да не е така, просто забременяването чрез измама може да отблъсне мъжа, особено когато не се чувства готов за деца.
Не, не... Абсурдно глупаво е как може изобщо да се въртят подобни планове в нечия глава. А отговора е култов просто😂 и щом говори за клетъчна обвивка е много компетентна жената, усещам я😂

# 17 074
  • София
Цитат на: link=topic=1211298.msg40669648#msg40669648 date=1588405763
Здравейте!
От няколко дни усещам, че все едно нещо се движи в корема ми предимно в дясната част. Направих 5 теста за бременност и петте са отрицателни. Коремът ми е мек, не съм качила килограми, цедя се и храня бебка (днес става на 7 месеца) с изцедена кърма... Ще си пусна в понеделник и кръвен тест, но съм адски притеснена. Към какъв специалист да се обърна? АГ или гастро?
И за целта има специално пусната тема, че нещо и мърдало в стомаха?! Така като я чета мърда й, ама в кратуната, даже направо хлопа яко LaughingLaughingLaughing

# 17 075
  • Пловдив
Ще си пуска и кръвен тест.

# 17 076
Най-интересното е, че това е жена, която вече е имала дете. Т.е. знае кое как и кога би трябвало да мърда. 

# 17 077
Е тя,  ако кърми /цеди се може о да няма цикАл,  който да следи. Тъкмо,  вече е време дс мърда.  Другия месец да почва да пере и да глади дрехите за изписване.  Ако и кръвния тест е отрицателен,  направо за родилното да тръгва.  То в напреднала бременност  чхг спада малко. ... Има и една друга вероятност... Да е била бременна с близнаци и едното да е останало в коремчето на мама,  а сега да е решило да се размърда и да ѝ казва,  че е решило да излиза на бЕл свят.....

Вадете топките,  кафето,  боба и да почваме да гадаем.

# 17 078
  • София
7 месеца след раждане чхг не би ли следвало да е на 0 вече? Щото ако не (нямам идея кога спада на 0) и й покаже положителен резултат, нали се сещате, че никога няма да се сети, че остатък от вече роденото дете Satisfied

# 17 079
Чхг-то се изчиства до месец нааааааййййй много. При отрицателен тест, пет при това няма как да даде плюс, ама с такива знае ли човек Joy

# 17 080
Здравейте!
От няколко дни усещам, че все едно нещо се движи в корема ми предимно в дясната част.
И за целта има специално пусната тема, че нещо и мърдало в стомаха?!
В корема се движи, не в стомаха. Това я обърква според мен. По принцип бебчи мърда ниско долу в стомаха. Тази няма такива оплаквания, а и тестовете отрицателни.....Айде, честито.

# 17 081
Ох, да ви кажа една вечер като започна да ми пулсира шкембето. Много неприятно. Викам- бре стара съм за бебета, пък и биричка изпих прилично количество, цикъл си имам- беее всичко насочва към бебе.

# 17 082
  • София
Скрит текст:
Здравейте!
От няколко дни усещам, че все едно нещо се движи в корема ми предимно в дясната част.
И за целта има специално пусната тема, че нещо и мърдало в стомаха?!
В корема се движи, не в стомаха. Това я обърква според мен. По принцип бебчи мърда ниско долу в стомаха. Тази няма такива оплаквания, а и тестовете отрицателни.....Айде, честито.
А според мен си има близнаци, ама за сега се изявява само този, дето е от дясно (нали там й мърдало), другия от ляво е кротък и не мърда все още Satisfied

# 17 083
  • Балчик
Е, то в интерес на истината, в стомаха няма как дс мърда бебе. Стомахът е храносмилателен орган.
Тая е много зле, наистина и хлопа дъската.

# 17 084
  • София
Е, то в интерес на истината, в стомаха няма как дс мърда бебе. Стомахът е храносмилателен орган.
Тая е много зле, наистина и хлопа дъската.
Еее недей така де... знаеш ли колко младежки мечти разби сега Laughing

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 15:20 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

Общи условия

Активация на акаунт