Забавни въпроси за бременността

• 1 409 116
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 17 295
Спорни мнения????
Из какви сайтове чете тази Joy
Да не би да чете раздела с вицове Joy

# 17 296
Уф чи сти начииииии.  Нищо алтернативно не четете освен  тая бг мама... И там някоЙ дет сте одили на училище...
Аз га знам тааа исъория с оралнатс любоф,  дет забременяла после.  Четах я преди време ,  не поня в къв сайт...  Начи прайли там кот прайли,  оня свършил в устара ѝ (не мос са цензурирам).  После някой някъде гърмял,  куршуни рикоширали,  па я пронизал един булката (куршума),  па минал през стомаха,  че през корема излезнал... Че бил пренесъл семчовците до матката ѝ.  Она била в овулация и ли пред,  не де знай,  та зела че забременяла.  Раните от куршума не помня точно,  ма не били страшни... Или да беше с нож май пробождане... Ся подробности.  Важно е крайния резултат  -  она родила след има няма 8-9 месяца. 
Та тъй възможно е и другия вариант -  отзадка...
Момичето чете нАучнофантасмагорични статиЙ от особено доверени клюкарски сайтове.
Аз от как я прочетох  тая статия не смеем да преглътнем след такива игри.  Знам  ли къде кво ша рикошира или дъл няма  да ма бодне някое лапе с нещо.  И хоп... Айдеее едно непланирано...

# 17 297
О по таз сюжетна линия има и по-страшни истории. Бях чела за бременна девственица дори, куршумът минал през тестисите на либето и после нея пронизал и ей го на. Или така на мама и татко са разказали. То човек да го е страх да стои близо до мъж начи 😬

# 17 298
  • France
Ех, в митологическата епоха жените са забременявали и от един златен дъжд. Даже не е било необходимо да ги правят на решето Joy

# 17 299
А едно време се смееха на историята с вятъра. Като задуха откъм казармата и... Сума ти моми – бременни.

# 17 300
  • София
Цитат на:  link=topic=1240906.msg41269569#msg41269569 date=1598212239
Здравейте. Писах в една тема,на я загубих ..... От известно време усещам че нещо се движи в корема ми цикъл си имам редовен, нямам никакви симптоми като гадене,гърдите ми са същите ама вече се побърквам защото четох за жени които не са разбрали,че са бременни. Правих си преди седмица тест отрицателен беше, вчера отново си правих тест пак беше отрицателен. Последния ми цикъл беше на 12.08 продължи си както обикновено 5-6 дни . Да подчертая имам дете била съм бременна и помня всички симптоми, които сега ги няма. Помня тогава как чаках да ми дойде а на деня който трябваше да ми дойде ме цапаше и болеше като при идване на цикъл и това ми беше единственото кървене. Ама сега изпадам в ужас че може да съм бременна. Възможно ли е тестове да не отчетат и на лекар ме е страх да отида .... Извинявам се за много дългия пост
Извинила се е, има редовна менструация и отрицателни тестове - как мислите, какво й мърда освен дъската? Че е бременна, бременна е, ама май мисля, че може би са близнаци... BowtieSatisfiedSatisfiedSatisfied

# 17 301
Това само доказва, че всякакви предавания тип "Не знаех, че съм бременна", са вредни за масовата публика.

# 17 302
  • East Coast
Скрит текст:
Една и съща питаща:
Цитат на:  link=topic=1235867.msg41257559#msg41257559 date=1597990824
Здравейте, исках да попитам възможно ли е забременяване 7 дни преди овулация? Също така възможно ли е да се забременее от анален или орален секс? Благодаря Ви предварително!
Цитат на:  link=topic=1235867.msg41257585#msg41257585 date=1597991117
Цитат на: link=topic=1235867.msg41257563#msg41257563 date=1597990876
НЕ на всичките ти въпроси.
На училище не си ли ходила?
Разбира се, че съм ходила, просто има доста спорни мнения относно възможността за забременяване чрез орален или анален секс.
Четох доста информация и в интернет (във всякакви английски сайтове), но се обърках доста, затова реших да попитам тук.
Цитат на:  link=topic=1235867.msg41257940#msg41257940 date=1597994962
Знам какво е овулация, просто питам дали преди нея може да настъпи бременност. Това, че питам нещо не ме прави трол, просто търся информация...
Иначе знаела какво е овулация, но имала противоречива информация, дали 7 дена преди нея може да забременее! TrollfaceTrollfaceTrollface
[/quote]

Много сте неграмотни! Плувците може да са на Супермен и да издържат до 7 дни. Ето, тя това може да е чела Thinking

# 17 303
  • София
Цитат
Скрит текст:
Една и съща питаща:
Цитат на:  link=topic=1235867.msg41257559#msg41257559 date=1597990824
Здравейте, исках да попитам възможно ли е забременяване 7 дни преди овулация? Също така възможно ли е да се забременее от анален или орален секс? Благодаря Ви предварително!
Цитат на:  link=topic=1235867.msg41257585#msg41257585 date=1597991117
Цитат на: link=topic=1235867.msg41257563#msg41257563 date=1597990876
НЕ на всичките ти въпроси.
На училище не си ли ходила?
Разбира се, че съм ходила, просто има доста спорни мнения относно възможността за забременяване чрез орален или анален секс.
Четох доста информация и в интернет (във всякакви английски сайтове), но се обърках доста, затова реших да попитам тук.
Цитат на:  link=topic=1235867.msg41257940#msg41257940 date=1597994962
Знам какво е овулация, просто питам дали преди нея може да настъпи бременност. Това, че питам нещо не ме прави трол, просто търся информация...
Иначе знаела какво е овулация, но имала противоречива информация, дали 7 дена преди нея може да забременее! TrollfaceTrollfaceTrollface

Много сте неграмотни! Плувците може да са на Супермен и да издържат до 7 дни. Ето, тя това може да е чела Thinking
Даааа, в хранопровода и в ректума 🤣🤣🤣

Здравейте Simple Smile
С приятеля ми, искаме да си имаме бебе, но не се получава вече 1 година. Направихме си всички нуждни изследвания и всичко е наред. Реших да отида на гледачка, която ми каза, че съм много изнервена и затова не се получава. Извика ме да отида в събота, щяла да ми направи някаква вода да пия 4 седмици, която щяла да ми помогне веднага да забременея Simple Smile  Та въпроса ми е, някой сблъсквал ли се е с такъв тип "метод за зачеване" и до колко може да им се вярва?

Благодаря Ви, предварително! Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 18:32 от Nandin

# 17 304
Моя приятелка преди време изцепи  "Да бе, то пък защото само по време на овулация се забременява. Едно време нашите баби, защото много са знаели какво е овулация, че само тогава да правят секс."
А е жена с 2 висши образования, има се за много интелигентна.
Опитах се да и обясня, че наистина е нужно овулация, за да се забременее. Тогава тя изцепи това за бабите, даже не знам в какъв контекст го каза, но реших, че това не е моя спор и смених темата.

# 17 305
На такова изявления, какво да отговориш и спориш. Всичко бледнее просто.

# 17 306
Е,  може и права да е гледачката - баячката... Ако ще я "успокои"  баяната вода да пробва. Барем няма да ѝ навреди. Дано само я пие и евентуално се мие външно (че ако трябва да мие тръби и матки сложно ще дойде).

# 17 307
  • София
На тая с водата - гърне ще й бие ли (или каквото там се правеше с гърнето) ? Satisfied Ако можеше с водата да й даде и хапчета за акъл, по-щеше да й помогне TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface

# 17 308
Като стана въпрос за хапчета за акъл. Раждах секцио и докато бях в интензивния сектор на другото леглото жената изпитваше силни и непоносими болки, според нея. Питаше дали няма някакви хапчета за раздвижване.
Голямо лигавене беше, направо нямах търпение на ме преместят в друга стая.

# 17 309
  • София
Цитат на: link=topic=1235867.msg41287391#msg41287391 date=1598521276
Ето и моят случай има вероятност да имаш симптоми зависи от организма ти. Този месец на 10.08 трябваше да очаквам цикъл, преди това естествено започнаха гърдите да ме болят и то не нормална болка ами много повече от обичайното, започна и долу ниско да ме боли, като за мен това не беше обичайно за болките в кръста почти всяка жена преди цикъл има. Другото нещо беше, че като правихме секс с партньора ми болките, като че ли се увеличаваха и тогава се усъмнихте, но толко рано не предполагах, че може да има бременност. Отидох веднага на доктор и след като ме прегледа ми каза, че имам закачен фоликул и матката ми се е удебелила. И тогава отново това съмнение и усещане ги имах, гърдите спряха точно за два дни да ме болят преди датата на цикъла. След това 2 ден закъснение, тогава бях вече сигурна имах усещането, че има нещо вътре в мен😁, гърдите отново започнаха още повече да болят от преди Това и си чувствах корема подут, та исках да си изчакам 7-те дни и си направих тест и показа положителен и просто отидох да ми потвърдят бременността, та този фоликул, който по принцип трябваше да е зряла яйцеклетка се оказа бебе. Мисълта ми е, че ги има симптомите просто трябва да си търпелив. 😊
Доктора бил видял, че матката й била дебела... удебелила се била де, и видял закачен фоликул TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollfaceThinkingThinkingRolling EyesRolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт