Забавни въпроси за бременността

• 1 409 138
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 17 310
Това не е ли удебелена лигавица на матката, която при липса на бебе после се лющи и кърви? Flushed

# 17 311
  • София
Не знам какво е, обаче тези жени нямат надприказване. Не можеш да ги убедиш в нещо и това е. Отчаяна съм Grinning

# 17 312
А до 9-ти месец да не се вижда бебе на "обикновен" ехограф как ви се струва? 🤣

Цитат на:  link=topic=1247947.msg41307792#msg41307792 date=1598876170
Здравейте,със първата ми бременност беше абсолютно същата ситуация. Генеколога ми обясни понеже съм с обърната матка(което абсолютно не е опасно,много жени са така)бебето не се вижда с обикновен видеозон. Вижда се с вагинален видеозон. Моето бебе до 5ти месец не се виждаше и всеки месец ме преглеждаше само с вагинален. След 6тия вече всичко беше наред и се роди без никакви проблеми. С втората бременност отново не се виждаше отначало и хайде пак вагиналния до 4ти месец 🙄🥴🥴. Не се притеснявайте,всичко ще е наред и при Вас. Отделно имам позната с 3 нормални бременности,която и с трите не се виждаха с обикновен видеозон ,та до 9-ти месец си я преглеждаха само с вагинален 😶

# 17 313
От олово ли е този корем ,че не се вижда с нормален видеозон?
Имам чувството, че сме заседнали назад във вековете.

# 17 314
  • Countryside
Принципно до 3-ти, даже и 4-ти месец (зависи от ехографа) гледат на вагинален ехограф, който явно се води необикновен.

По-притеснителното е, че този тип хора са убедени в правотата си и не искат да се  научат. Не ми се мисли какви ги дрънкат на докторите си. А и деца ще гледат, които вероятно ще станат същите неуки многознайковци.

# 17 315
  • София
То не е и за мислене какво обясняват на докторите... какви работи сме чували...

# 17 316
Не е много по темата, но мен не са ме гледали с вагинален, миналата година родих. Мисля, че бях 6 или 7 седмица, когато отидох за пръв път и направо се видя, че има пулс. Как няма да се вижда в 4-5, пък какво остава за 9 месец. Тези лекари да вземат да си закупят нова техника или да си хвърлят дипломите.

# 17 317
  • София
Не е от лекарите май. От пациентките е. И от ЕЖК.

# 17 318
  • Пловдив
"Аз ще кажа какво стана при мен, за да видите, че тея неща като не сме лекари, няма как да бъдат категорично + или -.
Направих директно кръвен. Абсолютна нула си беше. На следващия ден трябваше да ми дойде, така че отписах, но ми беше останал 1 тест и ей така за кефа го направих. Еми излезе втора бледа черта. И това следобед с определено не 1ва урина и надежден шуърчек. На следващия ден се насити, а в момента съм в 16 г.с. Няма да разсъждавам по темата. Сами можете да се досетите, че това е съвсем нестандартно."

# 17 319
Ако е така, както е написала, то резултатът от кръвния е бил сгрешен. Ама, няма да разсъждаваме по темата.

# 17 320
Мен ако питаш,хронологията на събитията е сгрешена.

# 17 321
  • France
Това е случай само за др Хаус. Flushed

# 17 322
Ако е така, както е написала, то резултатът от кръвния е бил сгрешен. Ама, няма да разсъждаваме по темата.

Аз съм сгрешен резултат. Първо казали на майка ми, че има тумор, извикали я за повторно изследване. После открили, че е бременна и са се объркали първия път. Това преди 40 г.Laughing

# 17 323
От олово ли е този корем ,че не се вижда с нормален видеозон?
Имам чувството, че сме заседнали назад във вековете.

Брониран , не знам лекарите ли им говорят такива глупости , или те си измислят какво са им казали .

# 17 324
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
понякога докторите наистина говорят каквото им дойде на езика.
след операцията, още в реанимацията, се оплаках, че ме боли вляво.
само там и някак на точка.
докторът само се обърна, каза ми, че ще ме заболи и в дясно и си тръгна. Sad

Общи условия

Активация на акаунт