Забавни въпроси за бременността

• 1 409 139
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 17 325
  • София
Как така на пипане си усещат матките тия хора?!?
Здравейте! Бременна съм в началото на 5 месец и съм леко притеснена, нямам никакви симптоми от началото на бременността. Само леко болезнени и издути гърди и леко напрежение в корема като го пипах усещах матката, но от два дни съм супер стресната защото не усещам нито гърдите издуди нито напрежението в корема. Мислите ли, че имам повод за притеснение? На преглед съм чак след седмица.

# 17 326
Как така на пипане си усещат матките тия хора?!?
Здравейте! Бременна съм в началото на 5 месец и съм леко притеснена, нямам никакви симптоми от началото на бременността. Само леко болезнени и издути гърди и леко напрежение в корема като го пипах усещах матката, но от два дни съм супер стресната защото не усещам нито гърдите издуди нито напрежението в корема. Мислите ли, че имам повод за притеснение? На преглед съм чак след седмица.

Еми не е бременна, какво че чуди.

# 17 327
Аз съм в шок,опипах си корема,ама той си е жив тумбак.Никаква матка не усетих,дали имам?😂😱😂

# 17 328
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
избЕгАла е.
от ужас. Wink

# 17 329
Аз съм в шок,опипах си корема,ама той си е жив тумбак.Никаква матка не усетих,дали имам?😂😱😂
Мани, аз съм в 6 постоянен месец.

# 17 330
  • Euskal Herria
Тогава хич и няма да те питам дали си миеш тръбите. Wink

# 17 331
Е браво,може ли да ми пуснеш такава муха в главата.Сериозно се замислих,дал' имам пълния женски набор в наличност.😂

# 17 332
  • Euskal Herria
Аааа, аз вече даже и не мисля. Нали съм дърта, по мое време бебетата чрез секс ги зачевахме, па и физиологията и анатомията бяха други. Аз затуй само чИта и се образовам за новостите. Не че ще ми потрябват, ма сепак... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 17 333
Цитат
Но в пета седмица, при бледо розово зацапване, това, което е изписано като перална терапия + почивка вкъщи е съвсем достатъчно.
След миенето следва пране...

# 17 334
Цитат
Здравейте, мамита! Исках да попитам леко странен въпрос, но просто не намерих подходящата тема за него. При доста силно търкане между мен и приятеля ми (като аз бях с къси панталонки, а той с тричетвърти дънки) има ли шанс да е станал някой гаф. Питам това, защото ние бяхме легнали на леглото един върху друг и се търкахме доста продължително и доста бързо, при което след като спряхме видях, че приятеля ми имаше петно на дънките си, защото беше потекъл. Също така и ме бута отзад и отпред с ръка, но всичко беше над бельото ми. Моля, ако някой друг е претърпял нещо подобно да сподели дали има нужда да се притеснявам, защото наскоро видях че долу под корема ми(към яйчниците) е леко подуто и на моменти ме заболява доста. Отначало мислех, че е от това, че се стискам постоянно, защото не успявам да стигна навреме до тоалетна...

# 17 335
  • France
Тихичко честито!

# 17 336
  • Пловдив
Сега и към бутането и търкане ли добавиха?!

# 17 337
Вече и дължината на панталонките има значение Joy

# 17 338
  • FRANCE
Е има разбира се. Ако се шмугне някой плувец през крачола.

# 17 339
Както в момента са толкова модерни късите панталонки, които приличат на бельо... Ако е била с такива нищо чудно да се е шмугнал някой Grinning

Общи условия

Активация на акаунт