Забавни въпроси за бременността

• 1 409 156
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 17 340
Ма много моля, не купувайте на дъщерите си къси панталонки. Иначе ще ставате млади баби.

Па синовете научете да не пипат много - ни отпред, ни отзад.

# 17 341
Па синовете научете да не пипат много - ни отпред, ни отзад.
Искаш да кажеш, да не се търкат силно и да не будат отпред и отзад Joy

# 17 342
  • София
При това силно и продължително търкане, добре че не са се подпалили Simple Smile

# 17 343
А, момата вече е изгоряла 😂

# 17 344
Добре бе,едно не мога да разбера.КАК,КАК ги стигат,напипват,виждат и прочие тези органи бе?КААК?Колко кльощави или гъвкави са,и какви пианистки пръсти имат,че да ги пипат и промиват тия органи.Даже и гЕнеколозите,дет са учили толкоз години, не могат тоз висш пилотаж на палпирането,опипването,виждането и т.н. 🤪

# 17 345
  • East Coast
Аз мисля, че противно на мненията на всички тук, необразовани люде, че плувците преодоляват всички граници и са силно агресивни.... на тях им трябва не само търкане и бутане! Вече им трябва 1во. СИЛНО търкане 2ро. бутане както отзад, така и отпред и 3то и двамата трябва да носят къси панталонки..

....Времената станаха трудни.....Sweat

# 17 346
За бутането и търкане...айде как да е, ще се справим ... ама тез къси панталонки откъде да ги търся толкоз къси Grinning За следващото шъ си остана на бебеправеното с любкане.

# 17 347
За бутането и търкане...айде как да е, ще се справим ... ама тез къси панталонки откъде да ги търся толкоз къси Grinning За следващото шъ си остана на бебеправеното с любкане.

За съжаление, има ги тия панталонки. Малко по къси са от гащи колнят към дънкови прашки.

# 17 348
То че има, има, ама знаеш ли, как изглежда една 70 кг жена с тях, дори и вкъщи? И какви погледи и хвърлят децата тинейджъри на 10 и 13 г.:🤨🤪🤣

# 17 349
Тези панталонки са хит сред тийнейджърките. Все се чудя кои родители ще се съгласят детето им да ходи по улицата и да му се вижда част от дупето... А хем съм млада, но пак не го разбирам.

# 17 350
Цитат
Да ви попитам момичета защото малко съм объркана ако например съм бременна и мъжът ми като свършва в мен нормално ли е да се връща спермата моля ви дайте ми някакъв отговор

# 17 351
  • East Coast
Аз само да попитам, ама ако въпроса ми не е за тук, моля да ме извините..
Тръбва да е цитат или може и цяло заглавие на тема, защото в такъв случай:
Ябълка и коланче за зачеване - тема за вярата - 2

..2...2 и отива към 3 ... объркана съм Rolling Eyes

....извинявам се.. Rolling Eyes

# 17 352
Виждам защо се извиняваш. Количка купи ли? Честито!

# 17 353
  • Countryside
А аз не разбрах драмата? Объркана съм...извинявам се....Rolling Eyes

# 17 354
Цитат
Да ви попитам момичета защото малко съм объркана ако например съм бременна и мъжът ми като свършва в мен нормално ли е да се връща спермата моля ви дайте ми някакъв отговор

Бебето я бута обратно с краче?

Общи условия

Активация на акаунт