Забавни въпроси за бременността

• 1 401 257
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 6 690
# 6 691
  • София/Севлиево
Тази мадама май не е чувала, че може да имаш цикъл и без овулация(при мен е така за съжаление)...

# 6 692
И то не е само тя, още две поддържали тезата ѝ.

# 6 693
  • София
Тази мадама май не е чувала, че може да имаш цикъл и без овулация(при мен е така за съжаление)...

То ако й го кажем това, че има такива като теб и мен, ще й разбием цялата теория Joy

# 6 694
Но пък са се намерили с дружките, представям си ги как си бъбрят сладко-сладко.Joy

# 6 695
Да се чуди човек защо са измислили тестовете за овулация, като е ясно кога настъпва тя-на 12ти ден. Даже взели, че го написали в упътването, та да си изгубят клиентите. Grinning

# 6 696
Цитат
Няма значение колко дълаг е цикъла нали овулацията върви с него

Ко речи?!?! newsm78 Shocked
и тия дето са с нередовен цикъл и те ли имат Ову.на 12 ден  newsm78 много съм назад с информацията  ooooh!

# 6 697
  • Варна
Мчи да. Вали-гърми това е, на 12-ти ден.

# 6 698
....вероятно и часът може да се изчисли - 12-я ден в 11 ч. 17 м. по обяд

# 6 699
  • Варна
Вие се шегувате, хората яйциклетката си усещат, вие за дата и час се чудите  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 700
Това е щот сте безчувствени! Ма, бива ли така?!?

Не сте били хич бременни, ако не сте усетили зачеването и имплантирането! Хич даже! Trollface

# 6 701
  • UK

Не сте били хич бременни, ако не сте усетили зачеването и имплантирането! Хич даже! Trollface

..и ако не сте имали иНплантационно зацапване в 3-4 поредни месеца около датата на цикъла.

# 6 702
  • у дома...

..и ако не сте имали иНплантационно зацапване в 3-4 поредни месеца около датата на цикъла.

Прав е мъж ми - щерката не е от мен!

# 6 703
  • Варна
Много истини ще излязат наяве Sunglasses

# 6 704
Скрит текст:

Прав е мъж ми - щерката не е от мен!
Ти поне само дъщеря имаш, ами аз и син освен това. То не стига, че познати само ме майтапиха, че децата са от различни майстори, защото са разнополови, ами сега излиза, че не са и мои!

Общи условия

Активация на акаунт