Забавни въпроси за бременността

• 1 412 351
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Лошото е,че масово девойките правят секс без да са наясно с много неща. Confused
Аз не мога да си представя как е възможно в тази ера на леснодостъпната информация да има толкова невежи хора!!!

# 2 176
Темата го доказва за съжаление.

# 2 177
  • София
Цитат
Добро утро момичета, аз 79% не съм бременна този месец  Embarassed

# 2 178
  • София
Добро утро момичета, аз 79% не съм бременна този месец  Embarassed

Каква ли е формулата?

# 2 179
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат

hahaha hahaha hahaha доживяхме!
вече официално има малко бременна и малко небременна  Crazy

# 2 180
Да, как ги изчисли точно толкова не знам?
И срамуващо се емотиконче има даже.

# 2 181
  • София
А какво става с останалите 21%, които са бременност?

# 2 182
  • в сърцата на децата <3

Ами как какво - малко е бременно момичето, то е ясно  Joy

# 2 183

значи ако нормално бебетата се траждат около 3 кг, това ще е 21% от 3  ooooh! трудно смятам днес  ooooh!

# 2 184
  • София

значи ако нормално бебетата се траждат около 3 кг, това ще е 21% от 3  ooooh! трудно смятам днес  ooooh!
Joy

# 2 185
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз нещо тези дни не съм в час и затова да попитам какво всъщност значи това?Има и последвали постове предполагам,защото това ми звучи ммммммм странно .  Thinking

# 2 186
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Цитат

Моля, моля  Naughty - още миналата година, март месец, бях определена като малко бременна от една акушерка в Майчин дом.
Чаках в спешното да ме приемат, че нещо кървях и тя излиза и гледа кой чака, вижда ме, взе ми документите и след 1 час като излезе вика : "О, ти беше малко бременната..."  Joy

После ми се накара едно хубаво, че как не ме било срам адреса да не съм си сменила в личната карта, и как не ме било срам да живея еди-колко-си години в София и дете да раждам там, пък без постоянна адресна регистрация!!! #Crazy #2gunfire Данъци трябвало да плащам (не, че не го правя де, щото у нас си живеех, ама нА, скараха ми се в най-подходящият момент), цапали сме ѝ града, дишали сме ѝ въздуха, срам не ни било, гадни провинциалисти... hahaha

# 2 187
Стига бе!
Тази е била пълно куку. ooooh!

# 2 188
Скрит текст:
Цитат

Моля, моля  Naughty - още миналата година, март месец, бях определена като малко бременна от една акушерка в Майчин дом.
Скрит текст:
Чаках в спешното да ме приемат, че нещо кървях и тя излиза и гледа кой чака, вижда ме, взе ми документите и след 1 час като излезе вика : "О, ти беше малко бременната..."  Joy

После ми се накара едно хубаво, че как не ме било срам адреса да не съм си сменила в личната карта, и как не ме било срам да живея еди-колко-си години в София и дете да раждам там, пък без постоянна адресна регистрация!!! #Crazy #2gunfire Данъци трябвало да плащам (не, че не го правя де, щото у нас си живеех, ама нА, скараха ми се в най-подходящият момент), цапали сме ѝ града, дишали сме ѝ въздуха, срам не ни било, гадни провинциалисти... hahaha

радвай се  Mr. Green "съкилийничка" в отделението беше с диагноза "стара първескиня"
тя, милата, се чудеше на кое да се възмути повече: на това, че на 29 е "стара" или на "първескиня", което и звучало като за крава  Crazy

пих кафе и мога да допълня:

вариант 2: 100% бременност трае 9 месеца - 21% си изчислете сами  Mr. Green

Whistling

# 2 189
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
"Първескиня" ми е за селскостопанско развъдно животно, както и други любими думи/изрази като "ялова", "доиш ли го бебето" (в смисъл на "кърмиш ли")...

Вуйчо ми (ветеринарен техник на село), като разбра, че съм бременна го оповести като "Едикоя си е "При`фанала"" Счупих се да се смея, защото не го е казал с лошо човекът, ама ...това е положението... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт