Забавни въпроси за бременността

• 1 411 996
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 4 635
  • Бургас
Ох, не мога  Joy Joy Joy

ТоБчета  Joy Joy Joy

Не, не  hahaha hahaha hahaha

# 4 636
  • София
Е, така отдавна не се бях смяла. Пречел ли секса, ако не си в овулация? rotfImbo

# 4 637
 Shocked Shocked Shocked Shocked  OMG

No comment!!!!

# 4 638
Е, така отдавна не се бях смяла. Пречел ли секса, ако не си в овулация? rotfImbo
Joy Joy

Смея се, но е за реване.

# 4 639
  • Варна
  А "може ли да има овулация при цветна бременност"??  Това, какво е? "Тобчета" имала... И все ги "предърпва нещо", все около яйчниците; и винаги започва часове след заветното "бебеправене-любене".
 А защо? Защото, дори да е била отгоре (ах, каква издънка!), след това се поправя - до сутринта съвестно стиска кълки ooooh!
 Майчице ми-ла! Изобщо не ме интересува, че ще прозвучи гадно, но понякога ми се иска такива да не забременяват, честно!

[Сега, много на място ми изглежда подписът на един потребител (отдавна не пише май - Дейв Ломбардо): "т'ва бг майката си ..... майката Smile - разбира от всичко, но пише 'съпун' и, внимание, 'финиширвам' ми е любимо. По-любимо и от НЕЗНАМ.
В наши дни неграмотните трябва да работят само черна и потна работа. Не да раждат деца и да посещават форум"]

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 19:14 от Trill

# 4 640
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Еееее не.Много отдавна не съм се смяла така.....корема ме заболя от смях.

# 4 641
  • София
Знам си къде трябва да дойда, за да се позабавлявам.
Въпреки че си е повече за плач.

# 4 642
  • София
Оле-лееееее! ooooh!

# 4 643
  • София
 Joy
Аз се чудя как си стягат и отпускат матката  Thinking

# 4 644
  А "може ли да има овулация при цветна бременност"?? 
Може, може. Не се ли чела в предните страници как една спряла да прави секс с мъжа си, докато е бременна, че ако забременее пак докато е бременна, децата ще са само с два месеца разлика.

# 4 645
  • Варна
Може, може. Не се ли чела в предните страници как една спряла да прави секс с мъжа си, докато е бременна, че ако забременее пак докато е бременна, децата ще са само с два месеца разлика.
   А, всичко съм чела аз. И нищо не може да ме изненада вече (сякаш:)).
Пък и въпросът не беше мой;). Или си разбрала? Че, не знам вече - кой имаше чувство за хумор, кой се обижда... ooooh! пълна каша ми е:)

# 4 646
   А, всичко съм чела аз. И нищо не може да ме изненада вече (сякаш:)).
Пък и въпросът не беше мой;). Или си разбрала? Че, не знам вече - кой имаше чувство за хумор, кой се обижда... ooooh! пълна каша ми е:)

Разбрах те. Просто тази въпрос показва откъде идват митовете и легендите по темата. Simple Smile

# 4 647
По принцип само чета,но тези с тоБчетата,бебеправилата отгоре и тази,която не е правила секс 4 месеца,но периодично е препикавала по един тест,ме разбиха. Joy Joy Joy
Аз ям през 2 часа,корема ми е бухнал (вероятно заради яденето),ама цикъл си имам..Бременна съм нали?

# 4 648
  • София
Цитат
Понеже и на мен ми се наложи да се тествам  Rolling Eyes вчера си купих be live от този лилавия. И при мен имаше контролна черта. И нали съм си заядлива звъннах на безплатния телефон. От там  ми обясниха че и на двата теста от тази марка има маркер за контролна линия, демек показва коя линия трябва да се оцвети, за да е валиден теста. Ти да видиш!  Моята сестра разбра, че е бременна още преди да и закъснее с ранния им тест be live pro. За съжаление аз си останах само с контролната линия....

Ти да видиш. Вече и на производителя звъним, за да се заяждаме, че има само една черта.

Ами тъй де! Тя си е дала парите за теста - а срещу това какво получава? Отрицателен резултат? Ми да бяха се понапънали малко тези производители..

ПП
Ами, Марти, зависи - ако не си правила секс последните 4-5 месеца обаче със сигурност си бременна!
.

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 23:19 от katiABV

# 4 649
4 още не са станали,ама 2 месеца има...Значи направо на кръвен?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт