Забавни въпроси за бременността

• 1 400 695
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 485
  • София
Ако наистина съществува такова заболяване, моля да извините невежеството ми. Но ми стана смешно подчертаното:

"на мен в трети триместър ми откриха уртикария,като копривна треска.появява се и след около 30мин изчезва. Казаха ми да се мажа с разреден с вода оцет,ако не ме облекчи кортокистероиден препарат,а ако положението е мн зле 1 инжекция урбазон и пак да отида на проверка. При мен по всяка вероятност е алергия от бебето-все пок 50% от клетките не са мои."

Алергия към мозъчни клетки има тая.

# 10 486
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Има, разбира се! Виж тази алергия от бебето е доста лаишко изказване ...

Trollface къде-къде по-профи беше онова от преди няколко години, че бебето всъщност е паразит в организма на майката...Trollface
какви съфорумки имаше навремето...
какви колоси на мисълта и словото...
а сега какво?! стигат само до разглобяване на теста и веднъж на петилетка до алергия към бебе.
TrollfaceTrollfaceTrollface

# 10 487
Вие се шегувате, ама и двамата ми гинеколози, при които ходех, твърдяха същото за паразита Joy В кръга на шегата, де... Ама все пак Grinning

# 10 488
Амии.. не знам за вас, ама мен като почна да ме рита ОТВЪТРЕ и хич не се разнежвах, както съм чела за други майки. Представях си Пришълецът как се кани да ми пробие корема Joy

# 10 489
Какво вредно влияние оказват днешните филми! Имах съсед, който казваше същото, че като вижда как мърда бебето му, си представя от Хфактор ли беше сериала с агент Молдър, дето в една серия изтребваха гигантски паразити, глисти, по хората? Отвратително!
По мое време си представях моето бебе и наистина се умилявах. И ми беше приятно.

# 10 490
Моето момче риташе като да ми пукне ребро. Не се умилявах, а направо се просълзявах понякога.. от болка Stuck Out Tongue Winking Eye Това не значи, че не се чувствам привилегирована да съм изпитала това уникално чувство. От бременността това е нещото, което ако бях мъж, определено бих била любопитна да усетя Simple Smile

# 10 491
  • Варна
По принцип не се умилявам много и не тъжа за бременнското време, но момента с ритането ми беше приятен. Буквално крачето му се виждаше отбелязано на корема ми.

# 10 492
Паразитът (от гръцки: parassitos – „някой, който се храни от чужда трапеза“) е организъм, който се храни с части или жизнено необходими продукти от друг жив организъм, наречен гостоприемник. Паразитът се развива за сметка на гостоприемника, който губи постепенно жизнеността си. За разлика от хищниците паразитите не убиват или не убиват веднага организмите, които използват за храна.

С термина „паразити“ се означават само еукариотни организми, въпреки че патогенните бактерии и вирусите също водят паразитен начин на живот.

Горе-долу бебето отговаря на половината Grinning
Мисля,че по-големи паразити стават след като се родят Grinning

# 10 493
Преди седмица бях по работа в гр.Варна и съвсем непринудено, разхождайки се с моя приятел, решихме да се събуем боси по неимоверно парещ цимент (път) покрай плажната алея. На пръв поглед нямаше абсолютно нищо, но предполагам, тогава не знаех, че съм бременна, на следващия ден усещах адските болки ниско долу беше се обхванала и областта на дясната страна на бъбрека. Консултирах се с майка ми, тъй като си помислих, че съм направила претопляне на яйчниците и тя ме посъветва да пия Неуринал - изцяло на билкова основа, по едно хапче на ден. Болката продължи три дни, обхващайки зоната ниско долу, както и малка част от ануса (с извинение) - бодежи, подобни на бъбречна криза.

Претопляне на яйчниците?
Аз се чудя ли чудя защо това бебе не става,ми то какво било...Като обичам редовно лятото да се разхождам по горещия пясък,ми аз съм си претоплила яйчниците!
А тези болки в ануса....май и друго са правили,освен да се разхождат с приятеля и Grinning
Темата на тази потребителка е цялата един голям бисер Grinning

# 10 494
  • София
Малка част от ануса е силно 😂😀

# 10 495
  • София
А какво общо има ануса с бъбреците Thinking

# 10 496
А вие знаехте ли, че ако имаш двойна матка шансът да забременееш с близнаци е огромен?
Това според една старозагорска аг Simple Smile

# 10 497
А вие знаехте ли, че ако имаш двойна матка шансът да забременееш с близнаци е огромен?
Това според една старозагорска аг Simple Smile

Grinning
Просто си нямаш на представа какви бисери можеш да чуеш от нея, особено ако е на няколко коктейла. И на всичкото отгоре й вярват и я водят за една от най-добрите АГ. Аз съм меко казано потресена от нея.

# 10 498
Най-важното е, че въпреки неколкократните обяснения, че такова "животно" няма, девойката доколкото разбирам продължава да вярва...

# 10 499
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вместо да кажете тихичко "честито" за бизнаците, вие се опитвате да натъжите девойката.
завистливи лелки такива! Stuck Out Tongue Closed Eyes

TrollfaceTrollface три опита и взе "зелки" излизаше.

Общи условия

Активация на акаунт