Забавни въпроси за бременността

• 1 400 623
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 500
  • София
завистливи лелки такива! Stuck Out Tongue Closed Eyes

TrollfaceTrollface три опита и взе "зелки" излизаше.
Трябваше да го оставиш. Съвсем на място си е било.
Скрит текст:

# 10 501
Ще се пръсна от смях с вас, не мога ... Joy

# 10 502
  • София
Здравей , ние имам ХПВ . Моя мъж се гори с азот , когато се появяват и спирам с бебеправенето, защотот не е ОК . Не се притеснявай , не влияе пряко върху бебеправенето , а трябва да се изследваш, за да нямаш и ти образования вътрешни , които не са видими . Успех !

Здравейте отново и от мен. След 6-7месеца отрицателни тестове, вчера забелязах кондиломи на мъжа ми. Много се стреснах, понеже преди 5 години имахме ХПВ, но преди 2 год след упорито приемане на имуностимуланти и изследване и при двамата имаше негативен резултат. Утре ще ходя на преглед и ще питам как ще продължим с бебеправенето въобще. Някой имал ли е подобен проблем??

Хората пари дават за поне 1 образование....

# 10 503
  • София
Нов симптом:

Цитат
втрисане от 2рия ден след овулацията

# 10 504
  • София

http://m.bg-mamma.com/?topic=1047807.new#new

Още 1 с отрицателни тестове и надяваща се на бременност....
Че и аборт в 3г.с. има...
И още едно “светило” видяло на ехограф бременност в 3г.с.

# 10 505
Иска да се тества седмица преди закъснение. Закъсняла е, викам аз...трябва веднага след родеото да тича за тестове.  ooooh!

# 10 506
  • София
Е как да не се тества, като предния път по това време и на ехограф са го видяли, че и докторя казал, че е в 3 г.с.

# 10 507
 Shocked Shocked Shocked  ...като знам, че докторите започват да броят седмиците от последната менструация, в 3 г.с. няма как да се види освен с микроскоп... newsm78

# 10 508
Ох за съжаление и докторите някой път плямпат страшни глупости! На една приятелка така, доктора и беше казал, че много рано била хванала бременността и сега била в 3г.с., а тя беше с голямо закъснение.  В последствие се оказа просто, че бременността не се развива както трябва.

# 10 509
  • София
Едно е да имаш отрицателен тест, ама друго си е да е "жестоко отрицателен" Rolling Eyes

# 10 510
  • Варна
Оп нов тест за бременност  Joy

# 10 511
Оп нов тест за бременност  Joy

Тва като вица:

В Сомалия:
- Как се прави тест за бременност в Сомалия?
- Ами, пъхаш на жената една франзела отдолу и след 20 секунди я вадиш. Ако е нахапана, значи е бременна!

# 10 512
  • София
Цитат
При втората бременност, отново 2 дни преди МЦ, имах хубава втора черта. Но в последствие се оказа, че са близнаци и затова Wink
Еха! Едно - бледа черта, близнаци - наситена.
Тест с бледа черта не съм имала. Някой ми е откраднал два близнака. Ма май е по-добре така, че двама ме правят луда понякога, а ако бяха четири... Не искам и да го мисля.

# 10 513
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много прост народ има!
много!

# 10 514
  • София
Цитат
При втората бременност, отново 2 дни преди МЦ, имах хубава втора черта. Но в последствие се оказа, че са близнаци и затова Wink
Еха! Едно - бледа черта, близнаци - наситена.
Тест с бледа черта не съм имала. Някой ми е откраднал два близнака. Ма май е по-добре така, че двама ме правят луда понякога, а ако бяха четири... Не искам и да го мисля.

Само, че тестовете са правени преди закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт