"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 147
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте отново и от мен. След 6-7месеца отрицателни тестове, вчера забелязах кондиломи на мъжа ми. Много се стреснах, понеже преди 5 години имахме ХПВ, но преди 2 год след упорито приемане на имуностимуланти и изследване и при двамата имаше негативен резултат. Утре ще ходя на преглед и ще питам как ще продължим с бебеправенето въобще. Някой имал ли е подобен проблем??

# 331
Здравей , ние имам ХПВ . Моя мъж се гори с азот , когато се появяват и спирам с бебеправенето, защотот не е ОК . Не се притеснявай , не влияе пряко върху бебеправенето , а трябва да се изследваш, за да нямаш и ти образования вътрешни , които не са видими . Успех !
Здравейте отново и от мен. След 6-7месеца отрицателни тестове, вчера забелязах кондиломи на мъжа ми. Много се стреснах, понеже преди 5 години имахме ХПВ, но преди 2 год след упорито приемане на имуностимуланти и изследване и при двамата имаше негативен резултат. Утре ще ходя на преглед и ще питам как ще продължим с бебеправенето въобще. Някой имал ли е подобен проблем??

# 332
Здравейте, дами Blush
Последната ми менструация беше на 05.06. Попринцип цикъла ми е през 25-28 дни. Днес е 29-ти ден, а все още няма признаци да ми дойде, освен леката тежест ниско в корема. Според вас, като най-дългия цикъл е бил до 28 дни, от днес води ли се закъснение?
Ако най-дългият ти цикъл е 28 дни,то на 29 ден вече броиш закъснение.

Не съвсем. Ако най-дългият цикъл е 28 дни, то М се очаква най-късно на 29ти ден, т.е. днес, и от 30ти ден започва закъснението, т.е. от утре.

Ако от днес броя закъснение, то вчера БТ ми беше 37.2, а днес 36.2. Съдейки по рязкото спадане, предполагам трябва да ми дойде всеки момент, дори и без обичайните ПМС. Нормално ли е да падне с цяла единица и това знак ли е, че категорично няма бременност?

# 333
  • Yambol
Здравейте дами!Искам да чуя вашето мнение-втори цикъл бебеправим,прм 09.06.,не засичам овулация,продължителност около 30дни.По приложението на телефона ми изчислява дата за следваща менструация на 08.07.Снощи след работа видях зацапване и се бях отказала,разочаровах се,но все пак направих теста който имах днес сутринта.Чертичката е бледа,но се появи на първата минута и ми изглежда розова!Да се радвам ли? ☺

# 334
За мен е положителен!

# 335
И за мен е положителен щом има черта просто е рано да е наситена Simple Smile

# 336
Скрит текст:
Здравейте, дами Blush
Последната ми менструация беше на 05.06. Попринцип цикъла ми е през 25-28 дни. Днес е 29-ти ден, а все още няма признаци да ми дойде, освен леката тежест ниско в корема. Според вас, като най-дългия цикъл е бил до 28 дни, от днес води ли се закъснение?
Ако най-дългият ти цикъл е 28 дни,то на 29 ден вече броиш закъснение.

Не съвсем. Ако най-дългият цикъл е 28 дни, то М се очаква най-късно на 29ти ден, т.е. днес, и от 30ти ден започва закъснението, т.е. от утре.

Ако от днес броя закъснение, то вчера БТ ми беше 37.2, а днес 36.2. Съдейки по рязкото спадане, предполагам трябва да ми дойде всеки момент, дори и без обичайните ПМС. Нормално ли е да падне с цяла единица и това знак ли е, че категорично няма бременност?

Да, спадането на БТ може да е показател за предстояща менструация. При бременност, температурата се задържа висока. Вероятно този цикъл е по-дълъг от 28 дни, което обикновено се дължи на малко по-късно настъпила овулация.  Има и много други причини за закъснение, но те трябва да се търсят ако закъснението стане по-голямо(над 10 дни).

# 337
Здравейте отново!
Във вторник си взех нов тест, направих го, беше отрицателен, но цикъл все още нямам, както и симтоми. Бях на антибиотик, защото се влоших от настинката, вече съм по-добре. Понеже се притеснявам, снощи четох из форума, че има доста мами, които са били с отрицателни тестове, но накрая пак бременност е имало. Възможно ли е? Благодаря ви!

# 338
Здравейте, аз искам да попитам на някоя мама случвало ли и се е:(НЕ)  Чакам цикъл на 11.07 , тоест след 6дни. За първи път ми се случва да ме заболят ужасно гърдите още по време на ОВУ и да останат така до преди няколко часа. Сега само зърната ми са леко чувствителни. Имам една неуспешна бременост при която изобщо не ме заболяха гърдите , а се чувствах все едно всеки момент ще ми дойде, както е и сега. Според вас има ли шанс да са спрели да ме болят, а да е станали нещо 🙏🙏🙏 ?

# 339
  • София
Гърдите болят от хормоните. Бременност може да има и да те болят, може да има и без да те болят. Тялото “разбира” че има бременност чак след 9-ти ден след овулацията, но хормона на бременността е твърде нисък за да има симптоми.
Гърдите в случая не са показателни.
Изчакай си 1-2 дни преди цикъл или за най-сигурно - закъснение и провери с тест.
До тогава просто не си втълпявай някакви неща за бременност, че от това може и да почне да ти се гади примерно Simple Smile

# 340
Здравейте отново!
Във вторник си взех нов тест, направих го, беше отрицателен, но цикъл все още нямам, както и симтоми. Бях на антибиотик, защото се влоших от настинката, вече съм по-добре. Понеже се притеснявам, снощи четох из форума, че има доста мами, които са били с отрицателни тестове, но накрая пак бременност е имало. Възможно ли е? Благодаря ви!

Според мен, жените при които е бил отрицателен тестът в началото, просто са имали късна овулация и съответно грешно изчислено закъснение. При други е възможно по-бавно натрупване на ЧХГ в урината, но тук говорим за не повече от 2-3 дни по-късно от обичайното, тъй като тестовете са много чувствителни. При закъснение и отрицателен тест, аз лично не бих се надявала на бременност, защото шансовете са минимални. Ако, разбира се, закъснението е изчислено правилно.

# 341
Може нещо от антибиотика да ти се получава това закъснение. При мен втората черта беше бледа, а при теб хич я няма. Направи си още един тест или отиди на преглед.

# 342
Благодаря ви, предполагам и климата също има влияние. Поздрави 😊

# 343
Здравейте, искам да попитам бременна съм в 6г.с. и имам болки в корема около и под пъпа видях в интернет, че пише че може да се дължи на бременност, днес имах полов контакт и не знам дали има нещо общо, моля за мнения

# 344
Здравейте отново. Вече съм с 3 дни закъснение и БТ 37. Снощи след полов контакт с приятеля ми имах няколко ярко червени капки, но до там, днес няма и следа. Симптоми също нямам никакви. Направих тест с първата урина и е отрицателен. Никога до сега не съм имала закъснение. Според вас трябва ли да изчакам още няколко дни и да го повторя и възможно ли е да не е отчел? 

Общи условия

Активация на акаунт