"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 156
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Какви тестове 6 дни след овулация бе?! Хора, не се излагайте.
Изчакай 2 дни най-малко преди закъснение и тогава прави тестове.

# 316
Тоест вероятноста за адекватен резултат 6дни преди това е абсурден така ли?

# 317
  • София
Абсолютно.

# 318
Изчакай си закъснението.Тестове на 6ти ден е абсолютна глупост.Не се засягай,но на първоначалната страница на темата,ако си беше направила труда да я прочетеш има достатъчно информация.И това втрисане на 2ри ден изобщо няма как да е симптом на бременност.Симптоми очаквай след закъснението,ако си забременяла.Успех! Simple Smile

# 319
И да допълня, че ако изчисляваш цикъла си с лутеална фаза 14 дни, то менструация очакваш на 15ти ден след О, а не на 14ти. ЛФ се брои от деня след О.

# 320
Здравейте, дами Blush
Последната ми менструация беше на 05.06. Попринцип цикъла ми е през 25-28 дни. Днес е 29-ти ден, а все още няма признаци да ми дойде, освен леката тежест ниско в корема. Според вас, като най-дългия цикъл е бил до 28 дни, от днес води ли се закъснение?

# 321
Здравейте, дами. 🌹
От доста време чета ваши въпроси и коментари и се надявам да ми помогнете. Имам закъснение на цикъла с 14 дена. Преди 1 ден правих тест за бременност и резултата беше с две ясни червени чертички. Днес ходих на гинеколог и гинеколожката ми каза "матката ти е обърната и не мога да видя още нищо сега,ще направим бета чхг тест" отидох,вземаха ми кръв и при взимането на изследванията лаборантката ми каза "честито". На самите чхг изследвания показват наличието на чхг хормон и стойност от "3377 ml" може ли да ми кажете това какво означава, бременна ли съм или не след 2 положителни теста. Ще съм Ви много благодарна за отделеното време и обърнатото внимание! 🌹🌹🌹🌹

# 322
Мнооого си бременна, с 3к ЧХГ Simple Smile

И си смени гинеколожката, обърната, не обърната - вижда се.

# 323
Здравейте, дами Blush
Последната ми менструация беше на 05.06. Попринцип цикъла ми е през 25-28 дни. Днес е 29-ти ден, а все още няма признаци да ми дойде, освен леката тежест ниско в корема. Според вас, като най-дългия цикъл е бил до 28 дни, от днес води ли се закъснение?
Ако най-дългият ти цикъл е 28 дни,то на 29 ден вече броиш закъснение.

# 324

Това ме притеснясва относно прегледа. Възможно ли е след два положителни теста и такива стойности на чхг, след 2 седмици закъснение, да не се вижда бременност подари обърната матка?

# 325

Това ме притеснясва относно прегледа. Възможно ли е след два положителни теста и такива стойности на чхг, след 2 седмици закъснение, да не се вижда бременност подари обърната матка?
Не мисля,по-скоро отиди на второ мнение.

# 326
Не може да не се вижда.
Щом си с 14 дпи закъснение си към 6 г.с.
По това време вече и пулсации се виждат Wink

Аз съм с обърната матка. Имам снимка на моята точка с чхг около 1000, от 4гс + 3 дни.

# 327
  • София
Теста си е абсолютно адекватен за времето в което е направен.
6 дни след овулация няма как да си бременна, защото дори яйцеклетката да се е оплодила и да има ембрион, той  все още не е имплантиран. (Няма имплантация - няма бременност)

# 328
Здравейте, дами Blush
Ако най-дългият ти цикъл е 28 дни,то на 29 ден вече броиш закъснение.

Не съвсем. Ако най-дългият цикъл е 28 дни, то М се очаква най-късно на 29ти ден, т.е. днес, и от 30ти ден започва закъснението, т.е. от утре.

# 329

Възможно е - ако те гледа с коремен, ако е аматьорка, ако апарата е от каменната ера. Но в 6та -7ма седмица вече и сърчице се вижда. Просто не ходи при тази "лекарка". Аз съм с обърната матка и с вагиналната сонда винаги всичко се е виждало на време.

Общи условия

Активация на акаунт