"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 163
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Да, точно такъв е Sad

# 301
Лудичка, имаше тема преди за този тест Билийв, който дава розови черти, които категорично можеш да сбъркаш с положителен резултат. Явно и теб е подвел.

Моника, качи снимка на теста, ако искаш.

# 302
Здравейте!
Последният ми цикъл дойде на 03.06, трябваше да ми дойде вчера. В овулация според приложението съм била на 17 като на 16 и 17 имах полов контакт без да се пазя. Симптоми на ПМС нямам никакви освен леко бяло течение, което миналата седмица беше по скоро леко жълтеникаво и кафяво. Малко съм настинала от миналата седмица като имам само хрема и запушен нос. Днес ми е много отпаднало, може би защото не се наспах, но ми се гади от цигарите, пак го отдавам на хремата. Вчера също ми се догади вечерта и ми се зави леко свят. Възможно ли е да е станал гаф или може би всичко е от настинката и промяната на климата(бях в Англия миналата седмица).

# 303
  • София
А тест прави ли?

# 304
Не съм, не знам дали ще отчете правилно при ден закъснение.

# 305
  • София
Ще отчете.

# 306
С непредпазен секс по време на овулацията, естествено, че може да си забременяла. Симптомите ги зарежи и просто направи един тест.

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 23:06 от Happy_mommy

# 307
Здравейте отново, защо така стана теста? Как да разбера?

# 308
Здравейте отново, защо така стана теста? Как да разбера?
Според мен е невалиден или си сложила много урина.. По-добре повтори теста с обикновен Щуърчек Wink

# 309
Благодаря, утре ще пробвам пак!

# 310
Здравейте момичета.Отдавна не съм писала,но си ви следя с интерес.
ПАК искам мнение от вас.Малко след О която беше на 12ден естествено си ме болеше по време на нея но два три след нея започнаха едни болки в корема ниско долу после горе болки в кръста които и до днес не спират отпаднало ми е и имам едно сърцебиене,а от вчера така ме болят гърдите.Имам три дни до цикъл естесвено нетърпеливо сутринта си направих тест защото се усъмнявам и една много много бледа черта се появи почти незабележима.Какво да мисля...или просто е ПМС ?

# 311
  • Варна
Здравейте момичета.Отдавна не съм писала,но си ви следя с интерес.
ПАК искам мнение от вас.Малко след О която беше на 12ден естествено си ме болеше по време на нея но два три след нея започнаха едни болки в корема ниско долу после горе болки в кръста които и до днес не спират отпаднало ми е и имам едно сърцебиене,а от вчера така ме болят гърдите.Имам три дни до цикъл естесвено нетърпеливо сутринта си направих тест защото се усъмнявам и една много много бледа черта се появи почти незабележима.Какво да мисля...или просто е ПМС ?
Прикачи снимка на теста да го видим . Симптомите на ПМС и бременност повечето пъти са еднакви. Но щом имаш черта дори бледа би трябвало да е положителен теста , само да не е изпарителна . Направи тест след 2 дни пак. Тихичко честито !

# 312
Втора черта означава положителен тест, когато чертата се е появила в указаното време и е розова(т.е. не е изпарителна).А симптомите толкова рано не са показателни за абсолютно нищо.

# 313
Втора черта означава положителен тест, когато чертата се е появила в указаното време и е розова(т.е. не е изпарителна).А симптомите толкова рано не са показателни за абсолютно нищо.

Тъй тъй и аз така си помислих относно симптомите,проСто е по различно от друг път не ми е ставало така тези болки и подутите гърди.Просто исках мнение....

# 314
Здравейте,

Искам да си имам бебе.
Правихме опити за бебе и в трите дни около деня за овулация и преди това.
В момента са минали точно 8 дни от тогава. Направих си два теста за бременост, като единият беше на 6тия ден от нея- отрицателен и другия на sure check днес сутринта, но контролната линия беше размазана и втора чертичка нямаше. Имам доста силни симптоми на ПМС преди всеки цикъл, и в момента най- вероятно също съм в ПМС, но имам малко разлики с досега, като например имам доста добър апетит напоследък /което обикновенно ми се случва два дни преди цикъл-а / втрисане от 2рия ден след овулацията до днес почти всеки ден отвреме навереме и болките в гърдите ми се струва, че започнаха малко по рано.
Не искам да си купувам само тестове и да гледам отрицателни резултати, но все пак се чудя дали да не пробвам след два дни пак. Очаквам да ми дойде на 14тия ден след въпросната овулация, което е след 6 дни, не че е толкова много, но все пак знаете, че колкото и човек да се опитва да се наслаждава на живота си мисълта за това се прокрадва упорито. Ще се радвам за малко съвети. Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile
Ще се опитам да се въздаржа поне днес да не си купувам тест, а и не мога да се ориентирам на Sure Check пише, че са най- чувствителни, а на тези за ранно отчитане Prego, пише че са по малко чувствителни, а пък уж са за ранно отчитане.

Общи условия

Активация на акаунт