"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 178
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Има чертичка, честито  bouquet

# 286
  • Варна
Чесито, повтори с Шуърчек
Ще трябва и него да го разглобява Mr. Green
Не, сериозно, не мога да вдяна как може да се разглобяват тестовете, никога и през ум не би ми минало. това е някаква нова мода, гледам, че е масово напоследък. Бъдете сигурни, че производителят е направил тестовете достатъчно кадърно, че да се разчитат без разпарчетосване.

# 287
Шуърчека малко трудно ще го разглоби, освен ако не го счупи. Сигурно се нядява под пластмасата да има черта, а тя е извън нея. Разглобявянето е безмислено.

# 288
  • София
Аа не не ШЧ също се разглобява Simple Smile
Имали сме подобни снимки, даже от интерес съм се пробвала и аз - може, може хахах Simple Smile

# 289
  • Варна
Може, много ясно, стига желание да има Laughing

# 290
34 ден ми е, отрицателен тест Експрес, спрях вчера утрогестан, още няма цикъл, дали има шанс за бебе, на 13.06 доминантен фоликул 18 мм предполагаема овулация не съм сигурна но беше на 17-18.06 ,последен опит преди седмица. Има ли шанс за бременност. Сутринта също правихме секс и като свърших получих силни болки като контракции, има ли според вас шанс за бебе.

# 291
Здравейте мами ! С два дена закъснение съм, не съм правила тестове. Имам много силни болки може и да е ПМС, може и друго (стискам палци). Въпроса ми е тъй като довечера сме на сватба, ако претоваря програмата може ли да си навредя по някакъв начин , ако все пак се окаже ранна бременност (не става въпрос за пиене , а физически). Извинявам се , ако въпроса ми е невеж, просто изпитвам силни болки и се притеснявам. Благодаря предварително.

# 292
[Що не направиш един тест, вместо да гадаеш..

# 293
34 ден ми е, отрицателен тест Експрес, спрях вчера утрогестан, още няма цикъл, дали има шанс за бебе, на 13.06 доминантен фоликул 18 мм предполагаема овулация не съм сигурна но беше на 17-18.06 ,последен опит преди седмица. Има ли шанс за бременност. Сутринта също правихме секс и като свърших получих силни болки като контракции, има ли според вас шанс за бебе.

Вземи си обикновен Шуърчек и се тествай след 1-2 дни. Тестовете отчитат между 12 и 14 дни след овулация, но този Експрес тест не е много надежден.

Здравейте мами ! С два дена закъснение съм, не съм правила тестове. Имам много силни болки може и да е ПМС, може и друго (стискам палци). Въпроса ми е тъй като довечера сме на сватба, ако претоваря програмата може ли да си навредя по някакъв начин , ако все пак се окаже ранна бременност (не става въпрос за пиене , а физически). Извинявам се , ако въпроса ми е невеж, просто изпитвам силни болки и се притеснявам. Благодаря предварително.

При закъснение, тестовете отчитат вярно, така че си направи тест. Ако си бременна, ще се пазиш и няма да пиеш алкохол. Ако не си бременна, ще си чакаш менструацията. Но така да стоиш и да се самонавиваш не е добра идея, защото после, ако тестът е -, разочарованието е по-голямо. Стискам палци!

# 294
Чесито, повтори с Шуърчек
Ще трябва и него да го разглобява Mr. Green
Не, сериозно, не мога да вдяна как може да се разглобяват тестовете, никога и през ум не би ми минало. това е някаква нова мода, гледам, че е масово напоследък. Бъдете сигурни, че производителят е направил тестовете достатъчно кадърно, че да се разчитат без разпарчетосване.

Без майтап, ама тези прозорчета дали от драскотина, дали според светлината доста често са ми отразявали нещо като сянка на чертичка. И аз съм разглобявала за да се уверя че е било отражение.

# 295
Пътуваме и нз дали ще имам дори минутка, да си направя тест. И става въпрос за физическото натоварване, не за алкохола. Затова реших да попитам, благодаря за отговорите все пак.

# 296
В ранна бременност е добре да се избягват силните физически натоварвания, тъй като първия триместър е рисков. Не виждам, обаче, какво толкова уморително ще правиш на сватбата, така че забавлявай се и не го мисли толкова.

# 297
Направих Шуър чек стрийм и има едва забележима много бледа черта, с много гледане я виждам.

# 298
Момичета, пуснах си кръвен тест тази сутрин, за да потвърди чертичката от вчера, уви 0.10... Явно уринарният тест е дал грешна втора черта, защото не вярвам лабораторията да е объркала нещо.
Някой с подобна случка?

# 299
Сигурно е билайв тест дето са два вътре, единия е розов и той дава такива черти, без бременност

Общи условия

Активация на акаунт