"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 211
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
 Дано всичко е наред
За овулацията просто си броя и дни преди настъпване и след това
Иначе деня на ову е 2ри
Днес болките ми са по силни на моменти остри но не се задържат

# 271
Здравейте бременна съм в 5 гест. седмица , искам Да попитам ако имам полов контакт дали може да предизвика спонтанен аборт ?

# 272
При нормално протичаща бременност, сексът не може да навреди. Ако, обаче, имаш рискова бременност или някакъв проблем, тогава се препоръчва въздържание. Всичко това обсъди с лекаря си.

# 273
Здравейте бременна съм в 5 гест. седмица , искам Да попитам ако имам полов контакт дали може да предизвика спонтанен аборт ?
При първият преглед,попитах лекаря дали всичко е наред и дали трябва въздаржание или не.Но ако бременноста ти протича нормално,нямаш зацапвания или други предпоставки за проблем и усложнения,можеш да водиш полов живот.Просто по внимателно трябва да се случва действието.

# 274
Момичета, благодаря на всички ви, че се включвахте по моя феномен с отрицателните тестове. Вече всичко е ясно. Писах ви за второто мнение и плодния сак без ембрионална структура. Там минах на още един преглед след 48 часа нов ЧХГ. Вече имам и трето мнение, което само потвърди диагнозата кухо яйце - 6 г.с. След всичките ми преживелици, през последните две седмици мога да кажа, че ЧХГ ми е паднал още преди да направя кръвен тест явно. Аз започнах уринните, след 3-ти ден закъснение и чак на втората седмица направих кръвен. Ако бях направила кръвен веднага, щеше да е ясна картинката. За две седмици ЧХГ ми се е свалило почти до край. Последно беше 1.57. И докато е падало надолу явно не е било кой знае колко нагоре над 30-50 примерно и затова нито един уринен не го хвана. Днес ми изписаха Примолут Нор но май няма да се наложи да го почвам, защото преди мъничко прокървих. Явно се започва. Сега ако някой е минал вече, през естествено изхвърляне и знае как ще мине всичко нека пише та да се подготвя психически.  Аз ще пиша после също за да знаят и други като мен.

# 275
Ами моят случай не беше точно същият, защото при мен така и не видяха плоден сак, въпреки положителния тест. Но все пак при мен кървенето после беше по-обилно от обичайното, а болките - ужасни. Не искам да те плаша, може при теб да не е така, моят цикъл по принцип си е болезнен, но аз бих си планирала нещата така, че да съм си вкъщи тези дни.

# 276
Аз имах подобен случай. Препоръчвам ти да си приготвиш нещо обезболяващо, за всеки случай. Предполагам ще е по-обилен цикъл, може и малко по-болезнен.

# 277
Здравейте момичета,
Последният ми цикъл беше на 3ти юни на 28 дни ми е. Трябва да ми дойде в неделя, но от една седмица съм парцал. Както съм енергична и изведнъж ми прима лява. Този месец доста бебеоравихме, но не съм го мислила толкова. Докато тази сутрин от пастата за зъби много ми се догади. Цял ден на работа за това мисля. Купих си тест и го направих преди малко. Аз лично виждам две черти и ще съм ви благодарна да ми кажете и вие какво виждате, но не мога да споделя снимка през телефона. Някой дали може да ми помогне?

# 278
  • Blondeville
Ето как става

# 279
Изчакай до неделя и повтори теста.Симптоми толкова рано не търси.

# 280
Не знам защо, но при мен изглеждаше по старият начин форума и не ми позволяваше да прикача файл

# 281
  • София
А защо теста е разглобен и разпарчодисан? Иначе виждам бледа чертичка, ама тя и без разглабянето би се видяла.

# 282
Моя тест изглеждаше по абсолютно същия начин 4 дни преди очакваната дата. И симптоми си имах, които в последствие се засилиха но си бяха точно бременни. Аз и за това направих теста толкова рано де. Сега съм вече в 24 седмица, така че успех Ludichka88 Simple Smile

# 283
Ня бях сигурна дали виждам черта или е от пластмасата, реших да го разглобя за да е ясно, че не е зрителна измама 🤣

# 284
Чесито, повтори с Шуърчек

Общи условия

Активация на акаунт