Забавни въпроси за бременността

• 1 400 563
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 515
След закъснение тестовете не отчитат правилно Wink

# 10 516
Нямаше ли нещо такова,че ако са близнаци ЧХГ е по-висок и е нормално преди закъснение да не е бледа чертата,а да е по-наситена ?

# 10 517
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нямаше ли нещо такова,че ако са близнаци ЧХГ е по-висок и е нормално преди закъснение да не е бледа чертата,а да е по-наситена ?

вЕрвай ти. Simple Smile
такава информация циркулира само в онези информационни канали, от които иде и информацията за тестове с рукола, сода и всякаква кухненска утвар и пособия. Wink

важи и за чертичките, дето се крият в миши дупки и трябва да се разглоби теста за да се изкарат наяве.

# 10 518
  • В сърцето на любимия човек
Всъщност е вярно, лекарят, който ми направи ембриотрансфера и в последствие коментира резултатите от теста ми, ми каза следното: "Ако на 14 ден след трансфер на бластоцисти (ембриони на 5 дни) стойността на ЧХГ е над 2000,  може да предполагаме многоплодна бременност". Иначе казано, ако при нормално забременяване на 5 дни закъснение има стойност над 2000 може да се очаква, но не задължително, да има близнаци. Ако приемем, че хормона се удвоява за около 48ч, това значи, че на 3 дни закъснение ЧХГ = ~1000, на 1 ден =~500, 1 ден преди закъснение =~250 и т.н. Това значи, че може да има ярка черта и преди закъснението.
Аз бях със стойност 270 на 9ден след трансфер на 5дневни ембриони и имаше съмнение, че може да са се "хванали" 2бр Е, оказа се едно борбено момченце Wink

# 10 519
  • Варна
И аз смятам, че е възможно да има такава зависимост, макар и да не е задължително. Реално погледнато ми се струва абсолютно в реда на нещата 2 ембриона да секретират двойно количество ЧХГ. Отделен въпрос е, че границите са страшно обширни и е възможно при един случай с по-високо ЧХГ да има един ембрион, а при друг случай с по-ниско да са 2

# 10 520
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ключа от бараката не е в количествата на хормона, а във възможността лентата да го отчита. Wink
и да става повече или по-малко наситена. Simple Smile

ако беше вярно няма да има нужда да се прави изследването - всеки лекар с "пиклив" тест ще установява каква е стойността.

# 10 521
Не, при моите чертата си беше съвсем нормална. Бледа преди закъснение, по-наситена след това.

# 10 522
ключа от бараката не е в количествата на хормона, а във възможността лентата да го отчита. Wink
и да става повече или по-малко наситена. Simple Smile

ако беше вярно няма да има нужда да се прави изследването - всеки лекар с "пиклив" тест ще установява каква е стойността.

Напротив, при увеличаване на количеството ЧХГ в урината, чертата става по-наситена.

# 10 523
  • София
Цитат на: link=topic=1041050.msg37005884#msg37005884 date=1530941128
Здравйте, започвам направо с проблема си ! С приятеля ми правихме безопасен секс (22май ), миналия месец ми дойде, но със закъснение 3дни ,обаче този месец ми закъснява 6дни . Възможно ли е да съм бременна ако миналия месец ми е дошло и на какво се дължи закъснението на цикъла !
Хем безопасен секс правила, хем очаква да е бременна  Thinking Thinking? Laughing Ми да беше правила опасен секс! Joy

# 10 524
  • Euskal Herria
Хм,... чудя се какво е "безопасен секс" ?!  Нали съм древна... нямаше по наше време тези работи Wink
Па знам ли... сигур съм правила опасен секс. Щото родео, любкане и бебеправене - тц.

# 10 525
  • София
Цитат на: link=topic=1048480.msg37010456#msg37010456 date=1531034761
Здравейте!
Извинявам се,  но имам нужда от мъничко помощ защото съм много притеснена.
Бременна съм в 11 г. с. Но това което ме притеснява е че не мога да понасям нищо от това, което съм харесвала преди.
Освен храни,напитки, миризми изпитвам непоносимост и към съпруга ми.
От 5 г.с. не мога да го целувам , не ми се прави секс, не мога да си представя да ме докосва общо взето.
Като цяло бременноста ми е доста плачлива, повръщам, и ми се гади по цял ден. На вас случвало ли ви се е това със мъжете ви? Ще се оправя ли или завинаги ще остана така Sad
Joy
-------------------------------
друг бисер от друга потребителка, която казва, че е бременна:

овулацията след цикъл ли се бори 14 дни или по време на цикъл
? bowuu ?

Последна редакция: нд, 08 юли 2018, 14:44 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 10 526
Цитат на: link=topic=1048480.msg37010456#msg37010456 date=1531034761
Здравейте!
Извинявам се,  но имам нужда от мъничко помощ защото съм много притеснена.
Бременна съм в 11 г. с. Но това което ме притеснява е че не мога да понасям нищо от това, което съм харесвала преди.
Освен храни,напитки, миризми изпитвам непоносимост и към съпруга ми.
От 5 г.с. не мога да го целувам , не ми се прави секс, не мога да си представя да ме докосва общо взето.
Като цяло бременноста ми е доста плачлива, повръщам, и ми се гади по цял ден. На вас случвало ли ви се е това със мъжете ви? Ще се оправя ли или завинаги ще остана така Sad
Joy
Малеее и аз го имам този симптом болднатия, да не е станала белята ... Crazy

# 10 527
Цитат
Извинявайте ако темата се повтаря ,имах спонтанен аборт преди година,бях в първия месец!Сега съм в 12г.с. Много се притеснявам дали всичко е наред имам болки ниско долу генеколожката ми каза да не се притеснявам,но нещо ме човърка ..какво мислите за фетална морфология могат ли да ме успокоят повече от генеколожката !Извинявайте и ви благодаря за отделеното време!
Така: "първия месец" не е ли до 4 г.с,където още не би трябвало да знаеш,че си бременна?
А Феталната морфология,ако не задължителна,не е ли крайно препоръчителна? Или нещо не съм много в час. Thinking

# 10 528
  • София
Тя очевидно незнае защо се прави феталната морфология. Но щом ще я успокои...

# 10 529
Цитат
Извинявайте ако темата се повтаря ,имах спонтанен аборт преди година,бях в първия месец!Сега съм в 12г.с. Много се притеснявам дали всичко е наред имам болки ниско долу генеколожката ми каза да не се притеснявам,но нещо ме човърка ..какво мислите за фетална морфология могат ли да ме успокоят повече от генеколожката !Извинявайте и ви благодаря за отделеното време!
Така: "първия месец" не е ли до 4 г.с,където още не би трябвало да знаеш,че си бременна?
А Феталната морфология,ако не задължителна,не е ли крайно препоръчителна? Или нещо не съм много в час. Thinking
Дори не е написала в гугъл ФМ, да види за какво се прави.
Иначе за успокоение, може валериянче.

Общи условия

Активация на акаунт