Забавни въпроси за бременността

• 1 400 098
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 650
  • Варна
Не въпрос, а констатация:
Само да ви кажа, че жената може по всяко време да забременее, просто вероятността е по-голяма по време на овулация.

# 10 651
Не въпрос, а констатация:
Само да ви кажа, че жената може по всяко време да забременее, просто вероятността е по-голяма по време на овулация.

Тъй де ... тя и по всяко време може да роди, но вероятността е по-голяма, когато е бременна все пак .. Joy

# 10 652
За Бога! Това бие всичко, което бях чувала Joy От коя тема е, може ли линк? Grinning

Едит:
Ох, намерих я...

# 10 653
  • София
Поредната "бременна" с цикъл....
Цитат на: link=topic=1041050.msg37119139#msg37119139 date=1532943029
Здравейте,
имам следния въпрос:
Може ли да се забременее ден преди цикъл?
С приятеля ми не се пазихме в деня, в който ми дойде... Същия ден, час по-късно ми дойде и си беше нормален цикъл. След това започнаха да се случват странни неща. На 14 ден след акта (съответно от началото на цикъла ми) имах нещо като зацапване - еднократно, тъмно - две капки на бикините - супер странно! В момента съм 9 дни преди цикъл и гърдите ми тежат зверски! Тежка, изморяваща болка. Все едно имам силна мускулна треска на гърдите. Също и тежест в слънчевия сплит, все ми се яде сладко - а аз не обичам сладко. Никога не съм се чувствала така. Възможно ли е според вас нещо да е станало? Не си следя уволацията по принцип...
А болднатото ...  hahaha Как се получава мускулна треска на гърдите - моля някой да ми обясни  newsm78 #Crazy???

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 20:38 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 10 654
  • София
Ами така са жените с УвОлация.
Ние с овулацията бременеем без менструация и забременяваме само по време на овулацията

# 10 655
  • Пловдив
Нов начин за предизвикване на менструация:
Цитат
две-три хапчета нурофен/оспомокс, нещо подобно на тях наведнъж. При мен специално ми идва най-много до 3тия ден след това, а ПМС-то е или още на същия ден или на следващия

# 10 656
Нов начин за предизвикване на менструация:
Цитат
две-три хапчета нурофен/оспомокс, нещо подобно на тях наведнъж. При мен специално ми идва най-много до 3тия ден след това, а ПМС-то е или още на същия ден или на следващия
Да това го четох, и дано да няма прости хора да се тъпчат с антибиотици без причина.

# 10 657
  • Варна
И мен ме втрещи това, да не говорим какво е общото между нурофен и оспамокс, или някви хапове там пийте, може и да ви дойде МЦ. Тая мацка всеки път ли като пие нурофен и идва цикъл много ми е интересно. За оспамокса без коментар.

# 10 658
  • Countryside
Незнах, че нурофена има такива свойства. Чувала съм, че се пие ударна доза вит.C, на ампули, за предизвикване на цикъл, но не съм пробвала. Идея си нямам дали не е градска легенда. Антибиотик за предизвикване на цикъл не бих пила, а и незнам в какво се състои логиката да действа. Логично би било да е от нещо, което предизвиква маточни контракции, мисля има и билки за целта, които май наистина действат.

# 10 659
Незнах, че нурофена има такива свойства. Чувала съм, че се пие ударна доза вит.C, на ампули, за предизвикване на цикъл, но не съм пробвала. Идея си нямам дали не е градска легенда. Антибиотик за предизвикване на цикъл не бих пила, а и незнам в какво се състои логиката да действа. Логично би било да е от нещо, което предизвиква маточни контракции, мисля има и билки за целта, които май наистина действат.
Приятелки са пили по блистер вит. С за спиране на цикъла. Моят пък никога не ми е пречил, та не виждам причина да се тровя с витамини и лекарства. Иначе за предизвикване съм чела за куркума, много топли вани и два аналгина.

# 10 660
А защо е нужно това? Да се предизвиква или спира?

# 10 661
И аз това се чудя, но хора всякакви. Причини: море, нужда от секс, знам ли.. Както казах, на мен цикъла не ми пречи изобщо.

# 10 662
За да не е неразположена за парти край басейна. hahaha

# 10 663

Те затова хората са измислили тампоните...

# 10 664

Те затова хората са измислили тампоните...
Може би има планове за след партито. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт