Забавни въпроси за бременността

• 1 400 397
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 11 220
Тези тъпунгери, ако си четяха в учебниците колкото четат под форум "искам бебе", можеше да знаят поне основното.

# 11 221
  • тук-там
“Здравейте момичета. преди около 2-3 сесмици докато го оравихме с мойта приятелка случисе малак инцидент, някошко дена по късно Гадене болки в корема и т.н всези тест за брвмвност оказа се положителвн.Въпроса ми е следния.Има ли методи за отстраняване на нежелана бременост?”

# 11 222
  • София
На този му трябват методи за отстраняване на мозъка. И без това работа не му върши

# 11 223
Има, има... Бой с тухла по главата..

# 11 224
  • София
Е, от къде да знае човека - като е нежелана сигурно методът е друг.
Аз излизам с предложение за нов симптом - болки в таза и пукане на костите на таза от разширяването му. Колкото по-рано запука, толкова по-сигурно, че има бременност Simple Smile
Аз друго не мога да разбера - защо едно изхвърляне(с извинение) се определя като инцидент, бедствие и катаклизъм Simple Smile

# 11 225
Е, как защо? Не си ли чувала лафа "Миг невнимание – цял живот баща!"?  Laughing

# 11 226
Ми как да не е бедствие, като тоя ще си продължи гените, а неговият келеш някой ден кой знае какви ще ги натвори. Да се надяваме да не бачка в АЕЦ, че с това невнимание...да няма инцидент с изхвърляне като за последно...

# 11 227
  • тук-там

Здравейте!Може да има подобна тема ,но не успях да намеря затова пиша тази.Проблемът ми е следният - на 22 септември с приятелят ми правихме секс (падаше се 5 дена преди датата на която “уж” трябва да е овулацията ми) и проблемът възникна от това ,че по едно време се скъса презервативът и продължихме  без предпазни мерки😒Не ни се случва за първи път за това не изпитвах каквото и да е притеснение.Да кажем след около 10 мушвания той го извади и по него имаше нещо бяло в областта на главичката ,но все още не беше стигнал еякулация ,защото около 2 минути след това свърши.В началото имахме известни притеснения ,но след това се спряхме на версията .че има шанс бялото да е от мен (предполагам знаете за “смазката” която се отделя по време на секс) защото беше по-прозрачно от сперма.На 25 сутринта забелязах че цервикалната ми слуз преминава към белтъкообразна (това продължи до 27 ,когато и беше денят на овулацията) и притесненията съвсем изчезнаха понеже и да е било сперма не се предполага ,че сперматозоидите биха оцеляли толкова.Както обикновенно на 28 вече нямаше и следа от цервикалната слуз ,затова днес предприехме друг полов акт.Главният ми проблем е ,че след като приключихме започнах да изпитвам лека болка в левия яйчник или общо казано долната част на корема ,защото не съм изцяло сигурна дали е яйчникът (надявам се да е от това ,че към края той започва по-грубо като наближа еякулацията му ,а и нямах до сега никакви признаци на ранна бременност) и въпросът ми е има ли някакъв шанс това да е признак на бременност? Знам че сигурно не е за този форум точно ,но съм нова и не бях сигурна къде да го публикувам”

# 11 228
Анализирайте  мушванията, моля....No Mouth

# 11 229
Ццц, човекът стига чак до яйчника, впечатлена съм.

# 11 230
То детайли, то чудо. Получих звук и картина.

# 11 231
Ти звук и картина, мен направо ме придърпа левия яйчник. Joy Взех да се съмнявам и аз да не съм забременяла пак, ей така докато чета бисери.
Шегата настрана, ами моя мъж купил нова марка тоалетна хартия и се притесних. Нали преди време имаше такива случаи.
Сега се чудя къде и как точно да препикая рукола, че да разбера аджаба съм или не съм....

# 11 232
Ти звук и картина, мен направо ме придърпа левия яйчник. Joy Взех да се съмнявам и аз да не съм забременяла пак, ей така докато чета бисери.
Шегата настрана, ами моя мъж купил нова марка тоалетна хартия и се притесних. Нали преди време имаше такива случаи.
Сега се чудя къде и как точно да препикая рукола, че да разбера аджаба съм или не съм....
Е, къде рукола сега. Ранни симптоми за бременност имаш ли?

# 11 233
?

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 01:13 от DiDi§

# 11 234
22-23? втората фаза на цикъла е фиксирана на 14 дни, по принцип, освен ако няма някакъв проблем със скъсяване. Условно 14 де, минимум 10, до 14. По-кратко би било проблем.

Общи условия

Активация на акаунт