Забавни въпроси за бременността

• 1 409 203
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 17 370
  • Sofia
... нещо не ми е ясна схемата на аналното забременяване. Къде се развива бебето, в кой орган? Явно съм спала в час по анатомия и ми се губи нещо важно.
Е как да не е ясно?
Войниците тръгват по обратния път и след много завои преминават през дванадесетопръстника и цоп в стомаха.

# 17 371
  • Враца
... нещо не ми е ясна схемата на аналното забременяване. Къде се развива бебето, в кой орган? Явно съм спала в час по анатомия и ми се губи нещо важно.
Е как да не е ясно?
Войниците тръгват по обратния път и след много завои преминават през дванадесетопръстника и цоп в стомаха.
Само че по този път едва ли ще срещнат яйцеклетка Grin Stuck Out Tongue Winking Eye

# 17 372
  • Sofia
Само че по този път едва ли ще срещнат яйцеклетка Grin Stuck Out Tongue Winking Eye
Ех сега, подробности.
Ти не знаеш ли, че забременяване може да стане и без овулация.

# 17 373

Ако имаше побутване и попипване можеше и да се получат нещата Laughing Поне да беше изяла една тенджера грах за доказателство че е бременна, така де и за да намерят наистина правилния път шампионите Laughing Rolling Eyes

# 17 374
  • Враца
Може пък днешната младеж да са някакъв сорт нова раса /ГМО демек/ и да имат клапи навсякъде  и да им се получават нещата. Sweat Smile

# 17 375
  • София
Цитат
Имам въпрос МЦ ми е по 28 дни , овулацията ми беше на 25 -ти , а със мъжът ми правихме опити за бебе на 26 - ти и 27-ди , селд няколко дни имах болки ниско долу и гърците бяха започнали за ме наброяват и да растат , сега почти не чувствам никакви симптоми освен че ме боли кръста и корема ниско долу .

Тази пък гърците я наброяват Joy

# 17 376
Аз не мога да разбера толкова ли е сложно да се помисли малко – ако овулацията е била на 25-и, защо очаква да забременее, след като е преминала?
То пък вярно, че за забременяване нямаше нужда от овулация. Ама че съм и аз...

# 17 377
наброяват и растат.Grinning
Какво е искала да напише в действителност?

# 17 378
  • у дома...
Пък мен само мъжо ме наброява и бройка... Ма не е грък, бурелец е... Нямам късмет и  това е!

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 10:37 от Просто_майка

# 17 379
  • София
Гърдите най -вероятно.

# 17 380
Ох,
Това ли било? Много съм зле, хем не ги знам ранните симптоми, хем като забременях и 2 пъти нищо не ме боля, придърпва и т.н. само пустата му менструация я хвана липсата. После ми пораснаха гърдите, чак към 10-12 г.с.🤔

# 17 381
  • East Coast
Всичко друго на старана, обаче да ви питам един въпрос.
Вижда ли ли сте по-масивна и дългогодишна кампания от тази на теста Престо. Темата Втора бледа черта на теста за бременност е най-голямата реклама, на която аз съм ставала свидетел

Накой друг? Thinking
Много ме мъчи тази мисъл ...

# 17 382
  • у дома...
[quote link=topic=1256643.msg41546555#msg41546555 date=1602618105]
здравейте имам няколко положителни теста за бременност и 1 кръвен с резултат 4278.000 пише небременна но лекар ми каза че има бременност. Цикълът ми е доста нередовен имам закъснение 1 месец вече ...Въпросът ми е тъй като все още нямам никакви симптоми и нямам напрежение в гърдите нормално ли е да съм бременна найстина .. остават 2 дни до прегледа на ехограф , но съм доста нетърпелива вече да разбере .. Благодаря предварително и ме извинете за дългия пост 🙂
[/quote] Извинила се е дамата, значи има вече един симптом и е наЙстина бременна...

# 17 383
Нещо ми е съмнителна с няколкото положителни теста. За да има бременност трябват поне няколко отрицателна теста, които са направени преди предполагаемо закъснение на ментруацията. Според мен потребителката симулира.

# 17 384
  • у дома...
Е, нали се е извинила?

Общи условия

Активация на акаунт