Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 757
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Има го и на бг. https://vk.com/club113691288?fixed=1, момичетата са се погрижили Simple Smile

Аз също смятам, че Наз няма да приеме ....

Добро утро на всички!

# 316
  • Бургас
Здравейте, този фраг ме разби! Видях Али в друга светлина, от друг ъгъл. Може би е пребързано, като не съм изгледала целия епизод, но Али като капризно дете поиска това, което му е харесало. В момента това е Наз! Защо прави необмислени неща? Защо пребързва с Наз? Може би не е толкова уверен, че може да я спечели и се безпокои, че ще се върне при бившия /след онази прегръдка на "живия" Умут!/. А, може би това е жената, която не припада по него от раз когато го види? ooooh!

# 317
Има го и на бг. https://vk.com/club113691288?fixed=1, момичетата са се погрижили Simple Smile

Аз също смятам, че Наз няма да приеме ....

Добро утро на всички!
Благодаря за превода
хем няма да приеме, хем ще си остави отворена вратичка, хем ще го върти на шиш. аз имам само една дума за такива жени

# 318
Здравейте, този фраг ме разби! Видях Али в друга светлина, от друг ъгъл. Може би е пребързано, като не съм изгледала целия епизод, но Али като капризно дете поиска това, което му е харесало. В момента това е Наз! Защо прави необмислени неща? Защо пребързва с Наз? Може би не е толкова уверен, че може да я спечели и се безпокои, че ще се върне при бившия /след онази прегръдка на "живия" Умут!/. А, може би това е жената, която не припада по него от раз когато го види? ooooh!

Тони  ,според мен го прави от безсилие. Сигналите които му праща Наз са такива, искам те, но ..................... и той е безсилен срещу това НО

# 319
Ама то е малко наистина прибързано. Тази седмица развод, другата сватба.

# 320
Добър ден  Hug Hug Hug

Али няма да получи положителен отговор.. И той избърза  Tired

Laughing Laughing Laughingтака ли е станало въх....аз исках да подразня подмокрените фенки на този младеж..аз и без това съм си фенка на нашата тема и нема я предам за нищо на светано в Ашката вече се оливат от припадъци и глезотиии hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Направо ми накриви шапката.  Mr. Green Довечера ще си легна с чорапите  Joy Joy Joy

Така като планираш да дразниш някои хора го прави на правилното място и с правилните средства. Не ми пускай клипчета от преди 1 година  hahaha hahaha hahaha hahaha

Бих ти казала и други неща, но не е тук мястото  Peace Нито искам да съсипвам хубавата тема  Peace

Не знам някой да те е канил в нашата тема, че чак и се обясняваш, че няма да предадеш тази  Mr. Green

# 321
Здравейте. Simple Smile
Аз се чудя защо сте се разщъкали толкова рано, а то защо било, имали сме трейче и то какво, превъзходно!?!  Heart Eyes
Благодаря, благодаря, благодаря Ви за него, за превода и за присъствието Ви тук.
Много ми харесва фрагмана.
Най-накрай сценаристите се усетиха да дадат съвместна сцена между Наз и Каанчето.......понякога те виждам като моя майка........ Cry какво да го правиш това дете освен само да го гушкаш, цункаш, милваш, гушкаш, цункаш, милваш и пак сначале!?!
Несла, ще бъде похитена от Мурат, а аз си мислех, че може да посегне на малкия бонбон, не че не би било невъзможно и на по-късен етап(не ми хареса как го погледна в градината миналата серия след предупреждението на Али).
Жалко за Фейза, тази женица, ще изгори в Дяволските пламъци на Мурат бавно и мъчително, защото както виждам не е повярвала на Далматинката, но няма и да се вслуша в думите на брат си, а ако дядката му продаде и акциите на Али Нежат съвсем, ще го закъсат.
Иии черешката на глупостта, #Crazy doh пардон на тортата/предложението на Али Нежат, много прибързано нито по време, нито по място, затова може би за сетен път Назка сбърканата, ще го приземи и то болезнено(дано греша). Едва ли толкова бързо си е наместила чарковете в главицата и да си е изяснила чувствата, не ми се вярва, но пък не се знае знае ли се.
Катееееее, не може да липсваш не гледайки серията с нас заради момата, в края накрайщата ние сме от страната на младоженека Laughing и трябва да сме с него за калабалък. Joy
Затова всички дружно трябва да сме на линия, че да се стресне кандидат невестата и да не отсвири ергенина иначе, ще вадя големия тефтер, и ще пиша неизвинени отсъствия.
П.П. Лиа, този белег непосредствено под долната й устна го е получила в ученическите си години при падане.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 11:43 от Neidjal

# 322
Привет, момичета,  bouquet bouquet bouquet

Алито пък к'во се е разбързал тоз човек. Ще ми се жени.  Mr. Green Язък за момчето. Трябваше малко да поизмъчи Назка. Сега й вдигна пак акциите и има да му се надува, и да му прави въртели.

Отивам да догледам последния епизод, че нещо хич не ми спори. Назка как се хвърли на врата на Умут. Уфф, сигурно е нормална реакция, но ме доядя, че и пред наш'то момче.  Mr. Green

П.П. Благодаря за фрагмана и преводите!  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 323

Kördüğüm Set

# 324
Наде, аз не съм от отбора на ергенина! Това че,сега е бял и добър, не го прави такъв, генерално в моите очи. Ако не беше влюбен в Наз, може би ,  щеше да се държи като едно време/както разказваше Мурат/.
Казвам, може би,  защото нищо не се знае.
Аз мисля точно като Пепелчето. Трябваше да  не и обръща внимание, да не я търси и въобще Наз да проумее какво губи. А сега , не само че и се вдигнаха акциите още повече, ами и наистина нямаше да е нормално да приеме, след като току що се разведе.

# 325
Кате, пошегувах се.
Съгласна съм с всички, които мислят, че Назка, ще се надуе Crossing Arms като онзи паун от сета, който бях публикувала и би било ненормално да приеме на този етап, а Али е за бой box и то як, bash че да се понаместят и неговите чаркове в хубавата главица, защото е ясно, че чавка, пардон Назка му изпи мозъка. Cry
Сега тя съвсем, ще бие отбой с това НО и ще го върти на малкия си пръст, #Cussing out а той влюбен-загубен, ще припка след нея като малко пале. Crossing Arms
Изключително много съм му ядосана на Али за прибързаната постъпка и затова се шегувам, че да поразсея яда си, и да не вадя тежката артилерия, защото все пак оставам една вратичка, че Назка може би му се е обадила първа тя, че е дала повод той да и предложи, и т.н. все в този ред на мисли, защото ако не е така, ще му е язък за акъла като професионалист щом в личен план, и лази в краката. Crossing Arms

# 326
Аз за това не ми се обсъжда, преди да съм гледала серията, която все още се чудя дали да гледам.
Знам ,че се шегуваше за ергенина, но аз по принцип не съм на ничия страна. Кой когато сгреши го критикувам, няма значение ,дали е Али Н. или пък Наз. В моите очи Али Н. е по -големия грешник заради миналото си. Докато Наз е гъска по принцип,така че какво да и се ядосвам,няма смисъл. Дразни ме с пилешкия си мозък и не мисля,че тя нарочно му се дуе на Алито , просто вместо мозък има бръмбари в главата. Но аз така или иначе всеки ден се убеждавам, че живота без ум е възможен.
Когато четох промото за героите ,там пишеше,  че Наз е идеалист,който не се интересува от парите. Може би ,това се опитват да ни внушат ,че тя не се блазни от парите на Али Н. и за това и поведението и е такова. Но на мен не ми внушават точно това, на мен ми внушават, че Наз си играе с чувствата на Али Н.

# 327
Аз за това не ми се обсъжда, преди да съм гледала серията, която все още се чудя дали да гледам.
Знам ,че се шегуваше за ергенина, но аз по принцип не съм на ничия страна. Кой когато сгреши го критикувам, няма значение ,дали е Али Н. или пък Наз. В моите очи Али Н. е по -големия грешник заради миналото си. Докато Наз е гъска по принцип,така че какво да и се ядосвам,няма смисъл. Дразни ме с пилешкия си мозък и не мисля,че тя нарочно му се дуе на Алито , просто вместо мозък има бръмбари в главата. Но аз така или иначе всеки ден се убеждавам, че живота без ум е възможен.
Когато четох промото за героите ,там пишеше,  че Наз е идеалист,който не се интересува от парите. Може би ,това се опитват да ни внушат ,че тя не се блазни от парите на Али Н. и за това и поведението и е такова. Но на мен не ми внушават точно това, на мен ми внушават, че Наз си играе с чувствата на Али Н.

Знаеш, че и аз съм така, винаги съм била и ще бъда, не си затварям очите за истините, но и излишно не критикувам когато не виждам причини.
За това кой е, или кой не е грешник, не мога да съдя, за мен никой от тях двамата не е, нооо да не задълбавам по въпроса.
А и още нещо.
Мисля си, че дори и да не беше се влюбил в Наз той никога нямаше да е същия мачо щом има вече Каан.
Бащинството го промени в положителна посока и с Назка или без нея, той нямаше да е предишния Али.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 12:42 от Neidjal

# 328
Може би са права, защото в момента го дават много улегнал и уравновесен мъж. Но ,ще поживеем и ще видим. Рано или късно на всеки му избива баланса.

# 329
 wavey

Озетът за 16-и епизод:

След преживения шок, Неслихан взима решение да напусне имението; докато се кара с Фейза, тя не може да се въздържи и й казва, че e прекарала нощта с Мурат.
Мурат, който е в дъното на мръсните игри, е човекът, който ще успокои отново полудялата Фейза.
От друга страна, АН, който без да знае, се готви да прехвърли акциите си от холдинга на Мурат, предупреждава Фейза за Мурат, но заслепената от любов Фейза няма да му повярва.
Наз, която признава на Фейза, че АН й въздейства (я вълнува), се намира в голяма дилема.
Колкото и на Наз да й се иска да стои далеч от АН, той няма да й го позволи.
И Наз ще получи едно много голямо предложение, което ще промени живота на всички.

Снимките от 16-и епизод дотук:

Общи условия

Активация на акаунт