Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 861
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
А, не!
Нашата мома свенлива, в присъствие на дете, ще вика : Сакън, недей
Абе какво дете, то, ще нанка и ще падат  дрешки, Joy и задръжки, Joy пардон, Stop ще има падащи звезди. newsm62
Охх разлапацах се, но е така защото гледам Карата, очаквахме гадости, а то взеха, че ни изненадаха приятно, Heart Eyes дано и утре е така. Praynig

# 61
  • Плевен / София
А, не!
Нашата мома свенлива, в присъствие на дете, ще вика : Сакън, недей
Абе какво дете, то, ще нанка и ще падат  дрешки, Joy и задръжки, Joy пардон, Stop ще има падащи звезди. newsm62
Охх разлапацах се, но е така защото гледам Карата, очаквахме гадости, а то взеха, че ни изненадаха приятно, Heart Eyes дано и утре е така. Praynig
smile3521 Whistling Whistling Whistling Whistling

# 62
Добър ви ден Hug

Да сложа второ кафенце Joy

Докато чакаме серията, да ви предложа да си гледате вашите любимци Heart Eyes А колко мои са пропуснали.... Sad

# 63
Добро утро!
Половината от тези никога не съм ги виждала !

# 64
Добро утро!
Половината от тези никога не съм ги виждала !

Не че и аз всичките ги знам Joy, но повечето Simple Smile Ибрахимчо го познах от раз  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ПП. нова снимка на психоложката ни Laughing /заедно със сестра си/

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 11:31 от lia-martin

# 65
Здравейте. Simple Smile
Не знам защо, но днешната серия я очаквам с нетърпение за разлика от предходната.
Може би защото снощния епизод на Карата беше севда Heart Eyes въпреки снимките и озета, които вещаеха кара, Cry и съм оптимистично настроена, и за тазвечершната серия на Възела да ни изненада приятно по същия непредвидим начин надявайки се, че нищо от това, което видяхме като снимки, и озет няма да са това, което изглеждат.

Предполагам, че това са резултати от приключила някаква анкета. newsm78
Не всички лица са ми познати, а други от моята лична класация липсват.
Визията на Ибо е тази му на Али от филмът му с Бел "Само ти".
Прилича му с леко удължена коса и цяла брада, но в никакъв случай по-дълги. Stop
Много е различен както изглежда на снимката и понастоящем, все едно е различен човек.
Единствено само с мустак не мога да го приема визуално, no хааайде да не казвам  Laughing на какво ми мяза като е мустакат. Mr. Green
Всеки/а актьор/актриса в по-голямата си същност си имат свои си индивидуални мимики, жестове, нещо като запазена марка, едни жестикулират, други се облизват, трети имат специфична техника в целувките, четвърти играят с очи, пети, шести и т.н, а Ибо съм го забелязала, че на моменти по много интересен начин си присвива очите, все едно си фокусирва погледа.

# 66
.....
Единствено само с мустак не мога да го приема визуално, no хааайде да не казвам  Laughing на какво ми мяза като е мустакат. Mr. Green
Всеки/а актьор/актриса в по-голямата си същност си имат свои си индивидуални мимики, жестове, нещо като запазена марка, едни жестикулират, други се облизват, трети имат специфична техника в целувките, четвърти играят с очи, пети, шести и т.н, а Ибо съм го забелязала, че на моменти по много интересен начин си присвива очите, все едно си фокусирва погледа.

Не само това, има и някакъв особен маниер като затръгва нанякъде, в повечето случаи със замах и изнасяне на едното рамо напред Simple Smile

Какво ми е на мустака? Joy Joy Joy

# 67
Лиа, на тези снимки е ОК, говоря само когато е с мустак, тогава ми е мега зле изглеждащ като....... tooth
Не ми е направило впечатление тръгването му на моменти със замах  Laughing както казваш.
От всичките му визии в роли и в реала, най ми допада настоящата му визия във Възела.
Баща  Heart Eyes и син, Heart Eyes най-хубавите сцени за мен от сериала.

# 68
Аз освен ,че не съм ги виждала и не ги харесвам. Харесвам  само 3-4 най-много.
 Както и да е, на мен дори Белчим не ми харесва вече, вероятно съм повлияна от ролята, нямам друго обяснение за себе си.

# 69
Eто го и с мустак Laughing

Ибрахимчо не е красавец, в класическия смисъл на думата, но има чар Laughing Е, не винаги Joy Joy Joy

# 70
  • Плевен / София

Здравейте....
В Иффет беше с мустак и не ми хареса....то там и героя му не харесвах де.... Naughty Joy Joy Joy
хубав ден момичета....
до довечера.... ако успея...Crossing Arms

# 71
  • Бургас
Такъв го харесах в началото, че и досега всякак ми е чаровен и вълнуващ! newsm03

Само така не ме кефи smile3503

# 72

Мен и тук ме кефи

# 73
# 74
Стига да не е само с мустак Mr. Green и с къса коса, Laughing иначе бива.
Оххх много грозен нос има тази актриса(забелязва се най-вече в профил), като на Алф. Rolling Eyes

https://www.instagram.com/p/BEH3oZpIpzt/?tagged=k%C3%B6rd%C3%BC%C4%9F%C3%BCm

Кате, избягвай два или повече поредни постове, че да не ги замете някой админ не за друго.

Общи условия

Активация на акаунт