Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 770
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Стигате "дъфка" жената! Ще се оправи! Иска се търпение и време. Още сме на 15-та серия. Къде са 25-та, 35-та... Виж как казвате за Айшен, че се е справила с коцкара и сметкажийката.  Наз да дойде на тези години и тя ще се оправи.

Аз, ще спра да я гледам, ти за дъфкане ми говориш. Ей заради такива главни герои , един турски сериал не съм изгледала до края. Но преди поне ги докорвах до повече серии, а сега максимум до 18-20 и край
Колкото до Айхан ,където го кръстихте че е коцкар, аз нито веднъж не го видях да гледа друга жена с такъв навлажнен  поглед като Назиния. Просто беше любезен. Нито е ходил като Наз на разходка в хижа,нито по кафенета ,нито никъде. За мен нямаше нищо коцкарско в поведението му, чисто приятелско поведение. Пак повтарям, неговия поглед към всички е еднакъв.
Е да де, защото е дърт, брадат козел, с една дума коцкар. Mr. Green
Направо си сваляше Айшен, натискаше се и на  Пънар/Пелин на партито, защото той обича да обича. Laughing
Сори, но такава галантност и такава любезност за мен са целенасочени за да му върже някоя заблудена, че, ще е единствена.
Айшен обаче го схруска като кисела краставица, а на другата мераклийка май и подряза крилцата.
Той и сега е любезен с нея, но не виждам коцкарското у него както преди Айшен да се отдръпне и добре направи.
Не и трябва мъж, който обича да обича всички жени по един и същ начин. Stop

# 256
Според мен Пънар му се буташе, но ти сама видя какво се случва с такива натискащи се/визирам Неслихан/

# 257
Според мен Пънар му се буташе, но ти сама видя какво се случва с такива натискащи се/визирам Неслихан/
За мен такива жени са си чисти парцали, същото важи и за мачовците.
Не харесвам такива хора и не ми е жал като бъдат употребени, изплюти, и захвърлени след време щом сами са си го търсили.

# 258
Не съм го видяла Айхан да се бута като Неслихан, просто Айшен полудя,че света не се върти само около нея. Каквато дъщерята,такава и майката. Света се върти около тях.

# 259
Айхан само четири пъти се е развеждал ,направо да го ожалиш Joy Joy Joy Joy

Не отричам ,че към Айшен показа и внимание и  уважение ,но и към кандидат -купувачката май засвидетелства токова ,но както каза АН..." Бююк бебеим"...някои си остават млади и влюбени до дълбока старост....завид, завид Peace Peace

# 260
Айхан само четири пъти се е развеждал ,направо да го ожалиш Joy Joy Joy Joy

Не отричам ,че към Айшен показа и внимание и  уважение ,но и към кандидат -купувачката май засвидетелства токова ,но както каза АН..." Бююк бебеим"...някои си остават млади и влюбени до дълбока старост....завид, завид Peace Peace
Така го усетих и аз, абе пощелив дърг пръч Mr. Green е за мен и това си е.

# 261
За мен не е това. Моите очи виждат свободен мъж, който няма връзка и може да прави каквото си иска.
Защото и Айшен забрави кой тичаше с нея при дъщеря и в болницата , забрави че този същия Айхан заряза пънарката и отиде с нея в болницата при Наз. Забрави кой я подкрепяше тогава и полудя от един танц, танц на който той не беше инициатора. И майката и дъщерята много бързо забравят кой е до тях в трудностите и от най-малкото нещо си врътват гъза. Едната ,че бившето свеки я било навикало, другата че рожденника не изкара целия си рожден ден около полата и. Много добре показано сходството между двете и от актрисите и от сценаристите и режисьора.

# 262
Мен досега Айшен не ме подразни ни като майка, ни като жена, докато Назка да.
Не мога да ги сравня двете, в никакъв случай.
Да, може да си мисля, че Айхан я сваляше, така да виждат очите ми, но той нищо досега не и призна за своите чувства, има ли ги, няма ли ги, докато на Наз и се изповяда Али, и в това е разликата за мен.
Мога да си затворя очите за Айшен предвид горенаписаното от мен, но за Назка няма как да си сложи кипенци на очите в случая все едно не съм чула изповедта на Али.
Плюс това в Айхан аз виждам просто един женчо, който не е мъж за една жена, затова се е развеждал и в Сряда, и в Петък, а в лицето на Али виждам един истински обичащ, и предан мъж.
Двамата мъже пък хептен не бих могла да ги сравня.
Сладурко. Heart Eyes

# 263
Така си е, но мамата не е глупава, ако тя беше получила такова признание със сигурност нямаше да реагира така левашки като щерка си. Всъщност един бог знае,какви щеше да ги изцепи. Ние,жените сме уникални същества, направо сме непридвидими в реакциите си.

# 264
Вярно е, умна и проницателна жена е, и най-вече знае какво иска, а щом знае, ще го и постигне, харесвам я.
Имам един въпрос.
Алижан да не е играл в някой проект с Берен, че доста техни общи снимки срещам из нета?!

# 265
  • София
Играха, да, в Intikam - Отмъщението.

# 266
Аз Алиджан не съм го гледала никъде, но много ми харесва как играе,талантлив е

# 267
Алиджан още в началото ли игра в "Отмъщението " или после се включи /след Нежат Ишлер/.  newsm78 newsm78 newsm78 Оставих го до някъде този сериал , с лична уговорка ,че ще го изгледам лятото ,ама не би  Wink

# 268
  • София
Включи се от втори сезон. Но не на мястото на Нежат Ишлер. Героят му беше стар любим на героинята на Берен, който също като нея отмъщаваше. Нещо подобно. Позабравила съм някои неща.
Първият сезон го гледах и ми хареса. Вторият много малко, след това го оставих, с уговорката някой ден да го продължа. Така и не го продължих.  Mr. Green

# 269
Включи се от втори сезон. Но не на мястото на Нежат Ишлер. Героят му беше стар любим на героинята на Берен, който също като нея отмъщаваше. Нещо подобно. Позабравила съм някои неща.
Първият сезон го гледах и ми хареса. Вторият много малко, след това го оставих, с уговорката някой ден да го продължа. Така и не го продължих.  Mr. Green

Благодаря ! Те за това не съм му "запечатала " физиономията  . Все още зрително помня ,но  имена и сериали в забвение! smile3538

Общи условия

Активация на акаунт