Нормално е поведението на Наз ,колкото и да не ви харесва . Когато за най-човешките проблеми на Каан ѝ се наложи да се среща с АН я изтипосаха по ТВ , а Умут изневери по най-гадния начин ,неговото сладострастие си остана в тайна .И ако Айшен не бе казала на майка му ,така щеше и да отмине ,то не че сега не отмина,забрави се дори . Майка му за едно успокоително докосване по ръката от АН направи цял панаир /и то позор , ама какъв" ПОЗОР"

И аз да съм , и аз ще се пазя да не изпадам в подобни ситуации. Ако АН държи на нея

Предстои да видим как ще се развият събитията около АН и КАРАСУ "ольдинг......дано събитията не го притиснат така ,че да забрави за "проблемите ".......Дано, искам силно да вярвам в него !!!!
До тук ,с изключение на страшната катастрофа и съмненията му за детето на Дидем и недовършената финансова "грижа" за нея , е много стабилен мъж!
Всичко ,което човек преживява в житейския си път, оставя трайни ,понякога неизлечими следи ....за съжаление .....
+1
И аз мисля така, Sofia26!

Не разбирам защо пришпорвате хората да чувстват като вас!
То Никой не знае в кой момент, как би реагирал, а се изисква от турски сериал от първата минута ГГ да се хвърлят в обятията си....
Някои са набрали на Наз от надписите на първи епизод и я обвиняват в това, че диша въздуха на Али.
Ама, хайде, моля ви се......

Привет на всички