Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 39

• 53 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Мисля ,че  и заради поразиите на Умут Наз се дистанцира от АН ,за да не му вреди ,щото Мурат доста го "напомпи " , а той с тази своя самовлюбеност не си знае мярката ,но Мурат му я "взе" и то доста добре .Ще му държи влага бая време ....може накрая да допре до услугите на АН за да се спаси .

Нормално е поведението на Наз ,колкото и да не ви харесва . Когато за  най-човешките проблеми на Каан ѝ се наложи да се среща с АН я изтипосаха по ТВ , а Умут изневери по най-гадния начин ,неговото сладострастие си остана в тайна .И ако Айшен не бе казала на майка му ,така щеше и да отмине ,то не че сега не отмина,забрави се  дори . Майка му за едно успокоително докосване по ръката от АН направи цял панаир /и то позор ,  ама какъв" ПОЗОР" Joy Joy Joy/
 И аз да съм , и аз ще се пазя  да не изпадам в подобни ситуации. Ако АН държи на нея  Kissing Heartще я има ,такава за каквато той мечтае.
Предстои да видим как ще се развият събитията около АН и КАРАСУ "ольдинг......дано събитията не го притиснат така ,че да забрави за "проблемите ".......Дано, искам силно да вярвам в него !!!!

До тук ,с изключение на страшната катастрофа и съмненията му за детето на Дидем и недовършената финансова "грижа" за нея , е много стабилен мъж!

Всичко ,което човек преживява в житейския си път, оставя трайни ,понякога неизлечими следи ....за съжаление .....

+1

И аз мисля така, Sofia26! Grinning
Не разбирам защо пришпорвате хората да чувстват като вас!
То Никой не знае в кой момент, как би реагирал, а се изисква от турски сериал от първата минута ГГ да се хвърлят в обятията си....
Някои са набрали на Наз от надписите на първи епизод и я обвиняват в това, че диша въздуха на Али.
Ама, хайде, моля ви се......
+2 Peaceабсолютно съм съгласна с написаното

Привет на всички  Hug Hug Hug

# 241
Е, лейдиту и ти ли ?

# 242
Майка му за едно успокоително докосване по ръката от АН направи цял панаир /и то позор ,  ама какъв" ПОЗОР" Joy Joy Joy/
 И аз да съм , и аз ще се пазя  да не изпадам в подобни ситуации. Ако АН държи на нея  Kissing Heartще я има ,такава за каквато той мечтае.

Софи ,не мисля ,че майка му на Умут избухна така  заради едното докосване на ръката. Избухна , защото видя как Наз гледа чуждия мъж и изгуби всяка надежда , че те Умут и Наз  ще се съберат. Видя блясъка в очите и, така че и да не беше докосването, всичко останало беше красноречиво.

# 243
Освен разговорът им по телефона, този е другия момент, който ме взриви и натъжи.
Няма лошо да го прегърне от радост, но пред очите на Али Нежат ми стана кофти за него, той се чудеше къде да гледа, а тя дори не го погледна, ooooh! добре, че си тръгна, там работа повече нямаше, но не трябваше да и звъни след това. bash

Много ме ядосаха думите на Назка казвайки на майка си, че трябва да приеме, че вече е загубила Умут. Shocked
Не я разбирам, честно, като не е искала да го губи защо се разведе питам аз и отговор не искам!?! Crossing Arms
Има и нещо друго, което не ми дава мира.
Умут и каза, че трябва да приемат, че всичко е свършило(перифразирам), един вид го виждам, че се представя като жертва, а Назка да му ближе раните съжалявайки го и обвинявайки се за състоянието му.
Тази тактика на Умут работи, той бяга, тя го гони, ами да се хващат викам аз като толкова пък много си липсват и обичат, нооо да стоят далеч от Али Нежат, и Каан.

# 244
Майка му за едно успокоително докосване по ръката от АН направи цял панаир /и то позор ,  ама какъв" ПОЗОР" Joy Joy Joy/

Софи ,не мисля ,че майка му на Умут избухна така  заради едното докосване на ръката. Избухна , защото видя как Наз гледа чуждия мъж и изгуби всяка надежда , че те Умут и Наз  ще се съберат. Видя блясъка в очите и, така че и да не беше докосването, всичко останало беше красноречиво.

Като е реагирала заради изгубена надежда ,защо не отиде при Наз и да ѝ се извини ,след като научи какви ги е свършил сина ѝ !?!?!?!

Да ! Гледаше го с благодарност ,че разбра болката   ѝ !!!!!! Защото ,който е  изгубил обичано същество ,само той може да  разбере !

Да се завърта някоя около АН ....... Naughty То и около Айхан се завъртя ,ама Айшен го "обеси" на подарения шал ....а АН ще го влачим с колата  Joy Joy Joy Joy Joy Шегувам се  Hug Hug Hug

Завря и закипя в темата  Hug Hug Hug

# 245
Чудесно е,че завря темата.
Аз съм мъжка майка и свекърва и ти казвам,че няма да се извиня на снаха си, ако я видя да гледа някой мъж с такъв влажен поглед и този мъж не е сина ми. И не ми казвай,че това е поглед от благодарност.
Пак ще повторя, Наз има приятелки да ги ползва за утеха, майка също.

# 246
Чудесно е,че завря темата.
Аз съм мъжка майка и свекърва и ти казвам,че няма да се извиня на снаха си, ако я видя да гледа някой мъж с такъв влажен поглед и този мъж не е сина ми. И не ми казвай,че това е поглед от благодарност.
Пак ще повторя, Наз има приятелки да ги ползва за утеха, майка също.

......а , ако зет ѝ постъпи така с дъщеря ѝ???????????

# 247
  • София
Да, аз също съм на мнение, че "със сигурност" беше поглед на благодарност (сцената в ресторанта). Пропуснах да коментирам обаче нещо - в новия фраг Наз казва, че е вярно, че имало нещо между тях с Али-Нежат. Много съм любопитна, при нейната невинност и приятелско отношение защо има нещо между тях? Значи тази реплика затвърждава мнението ми, че Наз е наясно, че действията и поведението й не провокират в отсрещния човек "просто приятелски чувства". И след като провокираш нещо повече от приятелство, трябва да можеш и да не мълчиш, когато същия човек говори открито за онова, което изпитва. Да уважиш достойнството му, та каквото и щеш да му кажеш, но по въпроса. Аз това няма да й го простя скоро  Joy Joy Joy

# 248
Ако се бяха разделили с Умут  без последващите му "творения" ,то със сигурност"просто приятелски чувства" щяха да изглеждат истински ,споделени чувства!

# 249
Скрит текст:

Скрит текст:
Софи ,не мисля ,че майка му на Умут избухна така  заради едното докосване на ръката. Избухна , защото видя как Наз гледа чуждия мъж и изгуби всяка надежда , че те Умут и Наз  ще се съберат. Видя блясъка в очите и, така че и да не беше докосването, всичко останало беше красноречиво.

Като е реагирала заради изгубена надежда ,защо не отиде при Наз и да ѝ се извини ,след като научи какви ги е свършил сина ѝ !?!?!?!

Да ! Гледаше го с благодарност ,че разбра болката   ѝ !!!!!! Защото ,който е  изгубил обичано същество ,само той може да  разбере !

Да се завърта някоя около АН ....... Naughty То и около Айхан се завъртя ,ама Айшен го "обеси" на подарения шал ....а АН ще го влачим с колата Joy Joy Joy Joy Joy Шегувам се  Hug Hug Hug

Завря и закипя в темата  Hug Hug Hug
Ха, ха, разсмя ме. Joy
И аз съм мъжка майка, дай Боже някой ден макар и далечен, и аз да стана свекърва, нооо на този етап според мен Джахиде побесня, защото видя Наз как гледа Али, и съм съгласна с Алекс, че знае, че има нещо между тях, а в същото време го играе ни лук яла, ни лук мирисала.
Въобщеее от 10 серия насам(откакто Али ги спаси с Каан) си личи от километри за мен, че е влюбена в Али.
Я какъв предизвикателен поглед метна към него на партито на РД на Айхан.
Тъкмо се събличаше и той се появи, а тя направо го предизвика с поглед, и изведнъж много и се доидвало на партито. Mr. Green И пред Лейля сподели, че изпитва различни чувства към Али за разлика от братските й към Умут, и на Фейза, ще сподели, че има нещо между тях, но горканата Назка не разбира какво се случва и много е объркана, айде олан, Stop голяма жена е, образована е, все пак не е хрисима девица.
Много се изкефих на Айшен как завря в миша дупка и коцкара, и сметкаджийката.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 16:09 от Neidjal

# 250
Алекс и аз мисля като теб!
Вече няма да я наричам "света" Наз, а ще  я наричам  "заигравката"  Наз, защото и мъжете и жените,много обичаме да се заиграваме с чувствата на другия пол, когато разберем ,че са влюбени във нас.
Наз не пада по долу , за огромно съжаление.

# 251
Стигате "дъфка" жената! Ще се оправи! Иска се търпение и време. Още сме на 15-та серия. Къде са 25-та, 35-та... Виж как казвате за Айшен, че се е справила с коцкара и сметкажийката.  Наз да дойде на тези години и тя ще се оправи.

# 252
Скрит текст:
Тони, не пришпорваме никого и в частност аз, просто пиша това, което аз виждам през моите очи.
Не искам да се хвърля в обятията му на всяка цена, Stop не и докато двамата не са готови за това, искам всичко помежду им да се случва естествено, без пришпорване, но не искам да злоупотребява с любовта му при все, че знае за чувствата му, а тя го прави, и го ползва буквално за кошче за душевни отпадъци.
За мен тя постъпва егоистично, а аз не харесвам такива хора.
Във всеки един момент коментирам героите към настоящето, променяйки се те, се променят и моите виждания за тях и съответно моите коментари.
Никой от тях като поведение за мен не е константа, когато има поводи за суперлативи ги пиша и не ги спестявам никому, но когато има защо, и когато сметна за нужно няма да ги величая, а ще ги дялкам без да се притеснявам от това.
=================
Neidjal-една майка да ни беше раждала нямаше да си приличаме в мисленето...%%%%%% съм съгласна с теб,като те чета все едно си ми изписала моите мисли Simple Smile Hug Peace.....

# 253
Светле, Simple Smile Hug аз пък много се радвам, че започнахте да падате от балкона, Joy а другите, с които си пишем редовно се активизираха. Party
Дано сериала и занапред да ни е стимул за дискусии.

# 254
Стигате "дъфка" жената! Ще се оправи! Иска се търпение и време. Още сме на 15-та серия. Къде са 25-та, 35-та... Виж как казвате за Айшен, че се е справила с коцкара и сметкажийката.  Наз да дойде на тези години и тя ще се оправи.

Аз, ще спра да я гледам, ти за дъфкане ми говориш. Ей заради такива главни герои , един турски сериал не съм изгледала до края. Но преди поне ги докорвах до повече серии, а сега максимум до 18-20 и край
Колкото до Айхан ,където го кръстихте че е коцкар, аз нито веднъж не го видях да гледа друга жена с такъв навлажнен  поглед като Назиния. Просто беше любезен. Нито е ходил като Наз на разходка в хижа,нито по кафенета ,нито никъде. За мен нямаше нищо коцкарско в поведението му, чисто приятелско поведение. Пак повтарям, неговия поглед към всички е еднакъв.

Общи условия

Активация на акаунт