Сърбеж в интимните части

• 11 820
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте момичета. Малко ме е срам да говоря за това, но реших да питам. Бременна съм и имам доста силно бяло течение. Постоянно съм с ежедневни превръзки, но от известно време имам много силен сърбеж в областта на интимната зона, а от няколко дни големите ми срамни устни са изключително подути, зачервени и освен, че ме сърбят, ме и болят. Мажа се сутрин и вечер с клотримазол, но няма никакъв ефект. Моля помогнете  и ми дайте съвет. Благодаря.

# 1
Отиди на гинеколог и не пий никакви лекарства, докато той не ти ги предпише, след като те прегледа. При бременност жените са по-склонни да хващат гъбички, вероятно е това.

# 2
  • Mediterraneo
100% са гъбички. Нека ти направят изследвания и да ти назначат лечение.

# 3
В момента не съм в града и не мога да отида при него в следващите 2 седмици. Бях му споменала,че ме насърбява и той каза, че не трябва да пия хапчета и ми предписа вагинални таблетки. От тях имаше ефект, но за малко. Не искам да ходя при друг гинеколког освен него, защото има много некадърници и при последните 2ма, които ходих, хванах гъбички и с триста зора се оправих. Сега съм бременна, а подуването е доста по голямо от преди.

# 4
Казаха ми да се подмивам със сода. Ако знаете някоя бабина рецепта да ме облекчи, докато отида до гинеколкога си, ще съм ви много благодарна Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 5
  • Mediterraneo
При лечение на гъбична инфекция задължително се лекува и партньорът. Иначе е безсмислено.

# 6
При лечение на гъбична инфекция задължително се лекува и партньорът. Иначе е безсмислено.

Откакто имам този проблем не сме имали полов контакт( в доста напреднала бременност съм), а преди това, когато имах се лекуваше и той.

# 7
Лайка.

# 8
това е кандида, цялата бременност бях така, само вагинални таблетки. Лекуване след като спреш да кърмиш и двамата, знам, че е ужас, но това е.... Hug

# 9
При бяло течение и сърбеж се подмивам с Триклобактер.То е доста силно,затова се слага по малко и веднага се измиваш с вода. Около 10-15лв беше,во тъй като на миене ти трябва малко,ще го ползваш дълго време.

# 10
Здравейте,преди 22-дни родих секцио от седмица време имам сърбеш и подуване на срамните устни  на какво се дължи утре съм на преглед имали някоя мама със същия проблем

# 11
  • Mediterraneo
Утре като си на преглед, там ще ти обяснят защо си със сърбеШ.

Общи условия

Активация на акаунт